• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Sonuç...

Ayyyy canimm nasil bulmus seni yaaa ve burasi kadinlar kulupu bir erkk nasl olabilir ki onuda gectim siz gozlugumu versin bari diyorsunuz o sizdiniz dimi.....
ve sizi armis okumus olmasi hala sizi seviyor anlamina gelir ve belkide simdi yzdklarnzi da okuyordur
Merhaba kızlar

1 aydır konularımı takip ettiniz , destek oldunuz fikirler verdiniz .
Çok teşekkür ederim.

Bugün görüştük .
Çok başka bir konuşma beklerken tamamen bitirdiğini gördüm .
Kağıt kesiği gibiydi içim . Sızım sızım sızladı .
Takıntıymış . Öyle söyledi . Takıntı seninki sen tekrar eskisi gibi olursun bu durum senin için çok önemli değil falan dedi .
İzah edemedim bile kendimi .
Hiç mi özlemedin dedim
Özledim ama bu hiçbir şeyi değiştirmez dedi .
Sadece bir şans daha verebiliriz dedim .
Bir şans daha versek de aynı şey olacak dedi .
Ben mi öyle görmek istedim bilmiyorum ama san
Az oturduk zaten .
Otobüse binmemi bekledi sonra gitti ...

Bu hikaye de burada bitti .

İşin ilginç kısmı buraya yazdığımı biliyordu . Bulmuş , okumuş yazdıklarımı.
10 dk aradım buldum dedi .
Çifte kepazelik yani ..

Ayyyy canimm nasil bulmus seni yaaa ve burasi kadinlar kulupu bir erkk nasl olabilir ki onuda gectim siz gozlugumu versin bari diyorsunuz o sizdiniz dimi.....
ve sizi armis okumus olmasi hala sizi seviyor anlamina gelir ve belkide simdi yzdklarnzi da okuyordur

Canım bir kelime yaz yanınada kadınlar kulübü yaz veya bildiğin bir rumuz yaz, googleden tara, pat çıkıyor :18: bunu hatta kk sayfan kapalıyken yap:26:

Yaa demek istedgm kndsi kiz arkdsnn buraya uye oldgunu nasl biliyor ve ismini yazmamiski rumuzundan nasil bulsun onasasirdim :2::3::3:

belki bilgisayarında görmüştür rumuzunu,bilgisayarın geçmişte görebiliyorsun, veya üye olduğunu biliyorsa mesela derdiyle ilgili aşşa yukarı bişiler yazsa yine bulur..

belki bilgisayarında görmüştür rumuzunu,bilgisayarın geçmişte görebiliyorsun, veya üye olduğunu biliyorsa mesela derdiyle ilgili aşşa yukarı bişiler yazsa yine bulur..

Iste oda obilir yaa ben sandimki oyle kadinlar sitesine girip b
gormus filan demkki bayanin rumuzuni biliyor olabilir

Iste oda obilir yaa ben sandimki oyle kadinlar sitesine girip b
gormus filan demkki bayanin rumuzuni biliyor olabilir

Ama canım rumuz bilmenede gerek yok aslında, mesela bir kelime yada cümle yaz, yanına kadınlar kulübü yaz, orada konuyu açanı ve yorum yapanları görebiliyorsun sadece bilgilerini göremiyorsun,( konu sahibini tenzih ederim) ama bu bazı fakelerde bişey ararken burada bi konu görüp bence böyle akıl ediyorlar üye olmayı..

Ama canım rumuz bilmenede gerek yok aslında, mesela bir kelime yada cümle yaz, yanına kadınlar kulübü yaz, orada konuyu açanı ve yorum yapanları görebiliyorsun sadece bilgilerini göremiyorsun,( konu sahibini tenzih ederim) ama bu bazı fakelerde bişey ararken burada bi konu görüp bence böyle akıl ediyorlar üye olmayı..

Haklisinz siz busaatte uyku tutmadi sanirimmm

Canım sanırım seninki inşaat mühendisiydi.. Benim ex eşte inş müh. idi.. onlar dengesiz oluyorlar, hepsi değilsede geneli..eski çevremdende biliyorum.. İnşallah seninki bu yazınıda takip eder:1: benim şu yazdığımı okur :)

Evet evet insaat muhendisi :)
Valla okuyor mu bende merak ediyorum.
Senin dedigini daha once de soyleyenler olmustu aman canim bi tuhaf oluyor onlar diye ama :)

Yaa demek istedgm kndsi kiz arkdsnn buraya uye oldgunu nasl biliyor ve ismini yazmamiski rumuzundan nasil bulsun onasasirdim :2::3::3:
Hala ayni saskinlik icindeyim bende canim valla

Rumuzumu asla gormus olamaz kedicim .
Telefonumdan gorme ihtimali de cok yuksek degil iste .
Konularima bakiyorum anlayamadim ne yazdi da nasil buldu .
Sevgilimle sikintilarim var vs diye binlerce konu var cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu saatten sonra yeniden birine guvenebilir miyim , yeniden sevebilir miyim bilmiyorum ama en azindan artik "o yapmaz " demeyecegim kimse icin .
Cok tesekkur ederim .
Ya sabir deyip oturuyorum napayim :(

biraz zor oluyor yeniden birine güvenmek ama dürüst insan da çok şimdi bunları düşünme . bu olayı atlattıktan sonra o aşamaları düşünürsün söylemesi kolay geliyor ama aynı yollardan geçtiğim için anlıyorum seni .

biraz zor oluyor yeniden birine güvenmek ama dürüst insan da çok şimdi bunları düşünme . bu olayı atlattıktan sonra o aşamaları düşünürsün söylemesi kolay geliyor ama aynı yollardan geçtiğim için anlıyorum seni .

Zaten kimseyi de istemiyorum .
Bi durup dinlenme zamani bi ara .
Bugun surekli yokladi zihnimi ama ...

uyku çok güzel tutmuştuda bayram tatlımı yaptım dün gece, o kızarıyordu.. sahur tatlı derken kafam şaştı :52:

Ben hepinizin yerine uykusuz kaldim:)
Ellerinize saglik afiyetle yiyin insallah.

Zaten kimseyi de istemiyorum .
Bi durup dinlenme zamani bi ara .
Bugun surekli yokladi zihnimi ama ...

Ben hepinizin yerine uykusuz kaldim:)
Ellerinize saglik afiyetle yiyin insallah.

Teşekkür ederim, ayrıca ilk bayram tebriğimde size olsun, sizin ve ailenizin bayramı mübarek olsun:31:

Teşekkür ederim, ayrıca ilk bayram tebriğimde size olsun, sizin ve ailenizin bayramı mübarek olsun:31:

Cok tesekkur ederim . Sizlerinde bayrami mubarek olsun .
Dua edin benim icin .

Cok tesekkur ederim . Sizlerinde bayrami mubarek olsun .
Dua edin benim icin .

En güzel dua, Allah hakkında hayırlısını versin canım.. Annem derki hayırlıysa beri, hayırsızsa geri gitsin der.. İnan evlenip boşanmaktansa, başlamadan bitmesi hatta nikaha 1 gün kala pişman olmuş biri olarak, allahım nasıl kurtulsam diye ilk evliliğimde.. İşte o duruma gelmemek lazım.. Sen kendi ayakları üzerinde duran aklı başında insansın.. Boş ver boş kafalı adamlar için değmez, erkein kendini bi mok sananından uzak durmak gerek, kendilerini vaz geçilmez sananlardanr:1:

En güzel dua, Allah hakkında hayırlısını versin canım.. Annem derki hayırlıysa beri, hayırsızsa geri gitsin der.. İnan evlenip boşanmaktansa, başlamadan bitmesi hatta nikaha 1 gün kala pişman olmuş biri olarak, allahım nasıl kurtulsam diye ilk evliliğimde.. İşte o duruma gelmemek lazım.. Sen kendi ayakları üzerinde duran aklı başında insansın.. Boş ver boş kafalı adamlar için değmez, erkein kendini bi mok sananından uzak durmak gerek, kendilerini vaz geçilmez sananlardanr:1:

Ne guzel bir dua kupe yapacagim kulagima .
Cok tesekkur ederim . Insallah bundan sonra işime gücüme odaklanip dusunmemeye calisacagim

Back
X