Evet ortada bıraktı zaten hiç beklenmedik bi ayrılık benim için sabır diyorum sabır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ortada bıraktı zaten hiç beklenmedik bi ayrılık benim için sabır diyorum sabır
Gönül bu aka da b.... Konar işte o hesap
Hayır madem ayrılacan o jestler ne daha dün eve giderken gitme ya biraz daha dur yanımda diyordu bu bir anlık sinirle karar verdi ya kendine de bana da yazık etti keyfi bilir
Aynen o tuhaflıkta rezil bir evlilik yapacak zaten eminim anası bulur bitane ona
Ya canım çok haklısın kendi kendimi ezdirdim resmen koca d..t ile birde beni beğenmiyor sanki neye benziyor ben bunu ilk tanıdığımda off tipe bak hiç yakışıklı değil demiştimişte zamanla sevdik saf gibi
Ee işte ben tabi inmek istiyorum diyecem niye hemen indiriyon nebiçim erkeksin ya koca d.tlü canım gerçekten çok okumuş politik ve kültürel anlamda kendimi geliştirmiş biriyim beni taşıyamadı hepsi bu birde kendin gibi düşünen birini bul diyor
Bide hayır indim madem kıyıda köşede bir yerde bekler insan yolun karşısına geçti ordan geçerken şöyle bir baktı o kadar
Sıkılma değil canım ben inerken gözleri dolu doluydu efkarlı bir türkü açmıştı
Bide hayır indim madem kıyıda köşede bir yerde bekler insan yolun karşısına geçti ordan geçerken şöyle bir baktı o kadar
Aramaz çünkü ayrılmak için ayrıldı yani bitirmek istedi aslında daha önce bana biraz ara verelim çok özlersrk döneriz demişti bende salağım seni bekleyecem demiştim
ben karmaşığım öfkeliyim haketmedim daha öncede ayrıldık ama o zamanlar hep ben mücadele ettiğin için barıştık şimdi bende geri adımdayım çünkü sudan sebeplerle terkedildim ergen adam ya daha çocuk önceki ayrılıklarda nasıl acı çektiğini biliyorum üstelik o zamanlar yeniywdik şimdi bu kadar alışkanlığın üstüne sıkıyorsa özlemesin gülerim
son zamanlarda zaten çok canınızı sıkıyordu konularınızdan denk geldiğim kadarıyla.
hayırlısı olsun, kurtulmuşsunuz.
madem o öyle düşünüyor; davul bile dengi dengine![]()
Cimcime haksızlığa uğradım canım yapmadığım şeyler ve resmen sahip olduğun kişilik sebebiyle terkedildim üstelik güvensizlik dediği şey tamamen kendi ruhsal problemleri şuan bende ağlıyorum aramasını istiyorum yani o bütün basitlikleri yapıyorum ama sonra dur diyorum
dün aradım açmadı meşgule attıCanım hiç birimiz taş yürekli değiliz tabiki ağlayacaksın sızlayacaksın ama kalbine söz geçirebilmek önemli.
Kendi kalbine kendin tavrını koyabilmişsin.
Önemli olan o
Herşeye rağmen ezildim, terkedildim ama yine de ben arayacam kendimi onun gözünde daha da küçülteceğim demiyorsun.
Kaç gündür milletin formda derdini okuyorum millet hem terk edilmiş hem de erkek arkadaşını yüzbin defa aramış artık kendini adamdan nefret ettirmiş. Hala daha yok onsuz olmaz asla olmaz yaşayamam nefes alamam vb.. yazmış.
İstikrarlı olmak lazım.
Tabi ki seviyorsun, şuan acı çekiyorsun ama hayatındaki herşeyin sadece o olmadığının bilincindesin.
Sen kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadınsın bunun farkındasın.
Ben senin kalbine ve aklına yazdığın sert ithamı beğendim.
Kendini frenlemeni, kendine söz geçirmeni bu şekilde unutulur yoksa unutmak çok zor.
Onun için ağladıkça daha da çok acı çeker iyice unutamazsın.
Boşver arkadaşım gözlerini ağlamak için değil açıp çevrene iyice bakmak için kullan.
Hepimiz ne aşklar yaşadık, hepsi yalanmış masalmış fasa fisoymuş.
Sana yine sen kalıyorsun en sonunda.
Allah ailene dert tasa vermesin onların acısını göstermesin.
Erkek arkadaş kolay biri gidiyor biri geliyor.
Hem böye yıkıcı aşklardan çıkınca emin ol ki yerine çok daha iyisi geliyor O da Allah'ın mükafatı olsa gerek.
Hayır madem ayrılacan o jestler ne daha dün eve giderken gitme ya biraz daha dur yanımda diyordu bu bir anlık sinirle karar verdi ya kendine de bana da yazık etti keyfi bilir