• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda bitti.....

Sanki bütün arkadaşlarda sözleşmiş gibi işi var birkaç kişi daha var bir de onları arayım beyefendi de check in yapmış spor salonundaymış

Yalnızda gidebilirsin güzel bir korku filmi:9: Sonra kendine yemek ısmarla birazda alışveriş daha ne olsun canım :9: Benim yarın vizelerim başlıyor olmasaydı kimse beni evde tutamazdı:10:

ahh ahhh bu erkeklerın zekı akıllısı yokmu??
benımkı henüz okulunu bıtıremedıgı halde ben ustune yüksek yaptım tezıme bıle yardım ettı hep yanımda durdu
uyumadan ıse gıttı benım calsımalarıma yardımcı olmak ıcın
vay be dedım ne ozguven hep gurur duyduğunu soyledı her fırsatta övdü sonra okul bıttı
ve benımkı pöfffff oldu
ben 6 yılın ustune soğuk su ıctım
yıkıldım paralandım hala cok ozluyorum ama benı yol ustunde bırakan bırıne asla affetmıycem
ona gore olan su benım altımda kaldı hayatını duzeltıp gelecek bende aaa hosgeldın canım dıycem
yanı dıyecegım o kı bu erkekler bastan gurur duyuyolar ama sonra en akıllısı bıle
yanında akıllı bı kadın ıstemıyo o ıstese aılesı ıstemıyo
uzgunum gecmıs olsun...

Aradı şimdi borç için aramıştım ödemek için borcum yok ödeme almayacağım ben ısrar ettiğim için aldın o şeyi dedi aklına sok bunu dedi
Bende sen aklına sok o parayı ödeyeceğim dedim kapattık.

haha tam çakalmış seninki ama sağlam kayaya toslamış:)) yani bana nedense ararmış gibi geliyor bu tip, çok özlersek dönerizz kafasındaki adamlar illa dönüyor bi sekilde. ama önemli olan senin ne düşündüğün

aradı canım ama o anlamda değil
benim borcum vardı ona kartından harcama yapmıştım akşam mesaj attım ödeyeceğim diye
nasıl tepkili konuşuyor gerek yok ödeme anladın mı kafana sok diye
bende sen sok kafana ödeyeceğim içim rahat etmez dedim
ne bileyim nasıl adamsın yarın birgün laf etmeyeceğin ne belli

Badecim bide göbeği var spora gidiyor eritmek için o kadar güvenmiyormuş ki bana geceleri rahat uyku uyumuyormuş camış gibi yatsın şimdi rahat rahat

adam öyle bi rahatki konya ovasına yayılabilir o derece :ssz: bir insana öyle şeyler söylenir mi?
sana değil kendine güvenenemiş belli ki :1:

İğreniyorum böyle sünepe ve olgunlaşamamış erkek "çocuklarından"...:ssz:

Adına çok sevindim seni zerre kadar haketmeyen üstelik aşağılık kompleksleriyle günlerini zehir eden bir çocukla beraber olmanı değil de;
sana denk zeki başarılı doğru görüşlü,değer veren,SAYGI DUYAN,seven,kendine güvenen güçlü bir ADAM la beraber olmanı isterim ve dua da ederim :)

İğreniyorum böyle sünepe ve olgunlaşamamış erkek "çocuklarından"...:ssz:

Adına çok sevindim seni zerre kadar haketmeyen üstelik aşağılık kompleksleriyle günlerini zehir eden bir çocukla beraber olmanı değil de;
sana denk zeki başarılı doğru görüşlü,değer veren,SAYGI DUYAN,seven,kendine güvenen güçlü bir ADAM la beraber olmanı isterim ve dua da ederim :)

çok teşekkür ederim canım
şu saatler benim için o kadar zor ki eski alışkanlıklar birlikte vakit geçirirdik
güzeldi
güzel zamanlardı.

dün aradım açmadı meşgule attı
oysa hasretinden aramamıştım
onun kredi kartından harcama yapmıştım ne kadar tuttuğunu hatırlamıyorum
bende mesaj attım ay sonuna borcumu kapatacağım dedim
cevap yazmamış zaten yazmasın lazım değil gerçekten lazım değil
daha önceki ayrılıklarda geri döndüm de ne oldu adam değişmiyor ki
çok içim acıyor ama başedebilirim bu sefer eminim

Başedersin yeter ki kararlı ol.
Sen kendini bir yücelt onu ise gözünde bir küçült önce.
Sen çok daha iyilerine laiksin bunu unutma.
O ölse bir daha senin gibisini bulamaz.
Bunca sene ona nasıl dayanıp tahammül ettiğini düşün ya ben ne safmışım başkası olsa asla dayanamazdı de.
O ise hep bencildi beni düşünmedi kendini düşündü de.
Şimdi sen ondan binlerce daha kat iyi insanlarla tanışacaksın o ise seni mumla arayacak pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.
Çünkü sen o kadar mutlu olacaksın ki asla ona geri dönme fikrini bile kafanda düşünemeyeceksin.

Herşey akılda bitiyor aklında bitir onu

bide aramış beni dün beni aramışsın o paraya gerek yok kalsın sok bunu aklına almayacağım nasıl öfkeli öfkeli konuşuyor sanki ben terk ettim bide check in yapıyor devamlı bende birazdan arkadaşla buluşacam ama checkin yapmıyorum nerde olduğumu ne yaptığımı bilemesin iyice kudursun

İşte şu saatler zor otobüs beklerken bu ssoğukta geçmiş zaman geliyor aklıma
Aklım onunla orada kaldı

İşte şu saatler zor otobüs beklerken bu ssoğukta geçmiş zaman geliyor aklıma
Aklım onunla orada kaldı

böyle dusunursen unutman zor olur canım. ayrıldıgın gun ve oncesını unut bir çizgi çek . erkek arkadasn bnm eskı erkek arkadasıma benzıyo o da cocuk gibiydi güvenemedi ve aldatılmıstı oncekı ılıskısınde. beni de terketti :)) 1,5 ay oldu smdı ama oh dıyorum ıyıkı ayrılmısız. zamanı gelınce sende aynısını dıceksın emın ol ve onu dusunme.

böyle dusunursen unutman zor olur canım. ayrıldıgın gun ve oncesını unut bir çizgi çek . erkek arkadasn bnm eskı erkek arkadasıma benzıyo o da cocuk gibiydi güvenemedi ve aldatılmıstı oncekı ılıskısınde. beni de terketti :)) 1,5 ay oldu smdı ama oh dıyorum ıyıkı ayrılmısız. zamanı gelınce sende aynısını dıceksın emın ol ve onu dusunme.

çok zor ya akşamlar ürkütüyor zaten beni
whatsappda sürekli çevrimiçi kimle yazışıyor acaba
takıntı haline getirmemem lazım

Şu türklerdeki ayrıldıktan sonra kendine ve etrafa kötüleme olayınada ben hastayım tamam egon böyle istiyor çünkü bu şekilde ayrılıkla başediyosun anlıyorum da bu kadar kötüyse niye birlikte oldun hatta yapışırcasına niye o senden ayrılana kadar bekledin demezler mi adama? Kimse kusura bakmasın ama yuksek lisans yapmak yada siyasi görüşe sahip olmak zeki olmak anlamına geldiğini ilk defa bu forumda duyuyorum ben.zeki bir kadın kendini bir ilişkide bu duruma düşürmez ve arkasındanda zaten k..Ci buyuktu yok göbeği vardı gibi sığ yorumlar yapmaz.eski konularınızdan biliyorum adam size aşık değildi ve kendine layık görmüyodu o zamanlar ona çok kızmıştım şimdi haklıymış diye görüyorum.

Şu türklerdeki ayrıldıktan sonra kendine ve etrafa kötüleme olayınada ben hastayım tamam egon böyle istiyor çünkü bu şekilde ayrılıkla başediyosun anlıyorum da bu kadar kötüyse niye birlikte oldun hatta yapışırcasına niye o senden ayrılana kadar bekledin demezler mi adama? Kimse kusura bakmasın ama yuksek lisans yapmak yada siyasi görüşe sahip olmak zeki olmak anlamına geldiğini ilk defa bu forumda duyuyorum ben.zeki bir kadın kendini bir ilişkide bu duruma düşürmez ve arkasındanda zaten k..Ci buyuktu yok göbeği vardı gibi sığ yorumlar yapmaz.eski konularınızdan biliyorum adam size aşık değildi ve kendine layık görmüyodu o zamanlar ona çok kızmıştım şimdi haklıymış diye görüyorum.

şöyle olduğu için olabilir mi
4 ay peşimden koşup ben yok dediğimde halde lütfen lütfen diye yalvardığı için olabilir mi
yüksek lisan yapmak belli bir zeka gerektirir çünkü ales den ea dan 85 alarak yaptım
siyasi görüşü zekaya dahil etmedik ama bu tarz kendini geliştiren kadınlar fikir ve karakter sahibidir
k.çı büyüktü evet o bana sen güzel değilsin derken sığ olmuyor mu yani insan önce bir kendine bakar
ayrıca bana aşık olmasa daha önceki ayrılıklarda faceinde okudum arkadaşlarıyla unutamıyorum çok acı çekiyorum yazmazdı değilmi
aşık olmayan adam ayrılık ertesi aradığında öfkeyle konuşmazdı zatenkurtuldum diye sakin sakin konuşurdu
aşıkolmayan adam ben onun arabasından inerken gözleri dolu dolu ardımdan bakmazdı
ayrıca kimse kimseyi kendine layık görmeme sorunu yoktu
sadece önceki ilişkilerinde aldatıldığı için kimseye güvenmiyordu bende bu güvensorunun kurbanı oldum o kadar

Back
X