• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda bitti.....

çok zor ya akşamlar ürkütüyor zaten beni
whatsappda sürekli çevrimiçi kimle yazışıyor acaba
takıntı haline getirmemem lazım

sil her yerden canım face,twitter, whatsapp tan falan .. çok acı cekersin takip etmeeyi brak 1 haftadan sonra rahatlıcaksın. kaç yıllık sevgiliydiniz.?

Tüm konularını okudum
Iyi sabır varmış sende
Arkana bakmadan kaççç
Seni sevmiyor
Iyi kurtulmuşsun
Bu kadar ilgisizlik ,seni eleştirmeler ,sonra konuşalımlar,falanlar,daha adamın neyini bekliyorsun .ilişkinizin benzini bayagıdır bitmiş aslında sen ittiriyosun

Eski konularina baktim da... sevgilin zaten seni guzel bulmuyormus.alinma ama sana tavsiyelerde bulunmus sacini boya fln gibi... zaten daha bakimli olmani istemis anladığım kadariyla.. keske dikkate alsaydin biz inem vermiyoruz ama erkekler maalesef gorsellige cok duskun.... en azindan bakimli olsun istiyolar yanlarindaki kadin. Yani sevgilin bu siyaset konularini fln bahane etmis gibi geldi bana.. ayrica arkasindan kicini basini konusacagin adamla neden beraberdin ki.. hem siyasi konularda konusabilmek yada yuksek lisans yapmak icin uc seviyede bi zekaya gerek yok artik herkes alesten ii bi puan alursa yapiyo..

Yüksek lisans zeka işi değildir çok haklılar ama kendini yeterli görmeyen erkeklerin olayıdır kadını aşağılamak, sen güzel değilsin, bilmemkim senden daha iyi, ay çok zayıfsın-şişmansın, kemiklerin görünüyor-yağların taşıyor vs vs bunlar saymakla bitmez. Saçını sarı yapsaydı kızıl daha güzel olurdu sarı seni boğdu derdi, kızıl yapsa çok iddialı oldun taşıyamıyorsun derdi... Kendisini kadına layık görmeyen erkek tabi ki kadına kendini kötü hissettirerek özgüvenini parçalamaya oynar ve kadının adamı daha yüce görmesini sağlar. Ve kadınların da çoğu bu numaraya takılarak boşluğa düşer, acaba demeye başlar, d.tü b.klu adamlar da bu saatten sonra kendi yalanlarına kendileri de inanarak muhteşemi oynarlar. Bu tiyatro birçok ilişkide kendini tekrarlamaya devam eder ve erkek egemen ilişkiler artaaaar gider.

He derseniz ki madem zeki kanmasın bu numaralara, öyle bir dünya yok. Özgüveni aşırı yüksek insanlar hariç pek kimse bu oyundan sağlam çıkamaz.

Konu sahibi arkadaş; illa ki üzüleceksin ayrılıkta üzülmeyen kalpsizdir ama gözünün önünde durdukça unutamazsın sil engelle her yerden kafan rahat olsun. Yoksa o daha çok ben buradayım der yer bildirimlerinde ve daha çok aklına girmeye çalışır. Bunu da sen engelleyeceksin

Back
X