Ve sonunda burun ameliyatı oldum,sonuçtan inanılmaz memnunum.

ben bunları yaşadım kalilacım,hatta yaşıyorum demek daha doğru olur,ama şimdi sen kararlı isen,ben ne söleyebilirim ki sizleri uyarmaktan başka.ben hiç memnun değilim.karar sizin,ama herkeste aynı şeyler yaşayacak gibi bi tutum da asla segilemiyorum.ama benim şahsi fikrim;kimse kusura bakmasın ama ikinci kez asla zühtü beye ameliyat olmam.bu arada ziyaretçi msjlarında verdiğim cvplarda,sanıyorum floransa idi,çok net yazdım herşeyi.ordan da okuyabilirsin canım,şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,umduğun gibi bi buruna kavuşman dileğiyle kalilacım.

kalilacım benim şu anda hem nefes problemim hemde şekil bozukluğum var,nefesi zaten hiç konuşmayalım feci bi durumda,kbb doktorunu ben hiç görmedim,ameliyatımda da,zühtü beyin ayarladığı bi doktordu.canım ameliyat gününü almışsın,ben şimdi ne yazsam cidden bilemiyorum.burda arkadaşlar nefese takılmış durumda ama benim ciddi şekil bozukluğum,hatta tomografide çok net çıkan kemik eğriliğim de var,yani kemik sonradan üremeyeceğine göre,başarılı bi ameliyat hiç olmamış.doktorum aynen bunu söledi,hatta eğer ameliyat olduğunu sölemeseydin bu burunda yapılcak öle çok şeyler var ki dedi.

elacım bişi sorucam ek bir ücret ödedinmi kbb doktoruna merka ettim.ayrıca ameliyatına kbb doktoru girmeside çok saçma bu alanda estetikçilerin de uzamnlaık alıyor.insanlar nefes sorunlarında bile kbb doktoruna ameliyat yerine.plastik cerrahlara oluyorlar.başta sormadınmı neden başka bir doktor giriyor filan die.bide hiç görmemişin.gerçekten yaşadıkların çok üzücü ela.burnun ilk çıktığında direk kötü olsaydı belki bu kadar koymazdı.ama sonradan bozulunca ve şiş sandıklarının zamnala kusur oldupunu anlamak insana çlok koyar gerçekten.yaşadığın hayal kırıklığının tarifi yoktur.üç kere ameliyat oomuş biri olarak anlıyorum seni...ayrıca burda kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin.neden böle bir çaban var anlayan anlar anlamayan anlamz sen ne yaşadığını biliyorsun .insnalar dışardan aa üzüldüm der geçerler bu benim içinde geçerli herkes için geçerli.üzüntün kendine yeter bide burda böyle şeylerle uğraşarak daha çok yıpratma kendini derim ben..sonuç süper olanlarda direk bir koruma kötü olan sonuçlarıda düşünmek lazım.empati yapamıyorlar kimsenin ilerde ne olcağı belli olmaz..bu arda bende son ameliyatımı zühtğü beye oldum.:Dsonuç tam bilmiyorum zaman ne gösteriri bilemem.doktorlar konusunda çok tecrübeli olarak...sonuç güzelde olsa kötüde olsa.sadece kendini düşünerek değil.empati yaparak yorumlar yapılsın lütfen yaa.aynı şeyi sizde herkeste yaşayabilir aman boşver.senden istedğim kendini açıklmaka zorunda hissetmem kendini. kendini lütfen üzme kendini dememsi kolay uygulanması zor biliyorum

elacım bişi sorucam ek bir ücret ödedinmi kbb doktoruna merka ettim.ayrıca ameliyatına kbb doktoru girmeside çok saçma bu alanda estetikçilerin de uzamnlaık alıyor.insanlar nefes sorunlarında bile kbb doktoruna ameliyat yerine.plastik cerrahlara oluyorlar.başta sormadınmı neden başka bir doktor giriyor filan die.bide hiç görmemişin.gerçekten yaşadıkların çok üzücü ela.burnun ilk çıktığında direk kötü olsaydı belki bu kadar koymazdı.ama sonradan bozulunca ve şiş sandıklarının zamnala kusur oldupunu anlamak insana çlok koyar gerçekten.yaşadığın hayal kırıklığının tarifi yoktur.üç kere ameliyat oomuş biri olarak anlıyorum seni...ayrıca burda kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin.neden böle bir çaban var anlayan anlar anlamayan anlamz sen ne yaşadığını biliyorsun .insnalar dışardan aa üzüldüm der geçerler bu benim içinde geçerli herkes için geçerli.üzüntün kendine yeter bide burda böyle şeylerle uğraşarak daha çok yıpratma kendini derim ben..sonuç süper olanlarda direk bir koruma kötü olan sonuçlarıda düşünmek lazım.empati yapamıyorlar kimsenin ilerde ne olcağı belli olmaz..bu arda bende son ameliyatımı zühtğü beye oldum.:Dsonuç tam bilmiyorum zaman ne gösteriri bilemem.doktorlar konusunda çok tecrübeli olarak...sonuç güzelde olsa kötüde olsa.sadece kendini düşünerek değil.empati yaparak yorumlar yapılsın lütfen yaa.aynı şeyi sizde herkeste yaşayabilir aman boşver.senden istedğim kendini açıklmaka zorunda hissetmem kendini. kendini lütfen üzme kendini dememsi kolay uygulanması zor biliyorum

aynurrcum cok guzel seyler yazmissin bende katiliyorum sana. bu arada sanada gecmis olsun canim sende uccuncu ameliyatini olmussun sanirim. insallah istedigin gibi olmustur ve saglik problemleri olmadan

ayrıca nasıl böle büyük sorumluluklar alıyorlar .anlamıyorum burunları güzel yapılmışlarsa bile.doktorları övmek en doğal hakları.ama tabi mennun olmayanlarda var ona göre karar verin filan.fakat konuşmlar direk en süper şöle böle olyor .buda büyük sorumluluk almaktır.sadece zühtü bey değil naci beyde emrede daha bir sürü doktorun mennun olmayan.mennun olmayan demeyim elanınki menuniyetsizlik değil bence.görmedim ama anlatımlarına innaıyorum.hem görüntü hem sağlık. bakımından zorluk yaşayan hastaları burda daha önce yazılmıştı.ama tıpki burdaki iyi olanlarkötü olnaları sanki yalan dolan söleniyor davranıyorlar sonrada hayır haklısın muhabbeti dönüyor . sanal olduğu için innanka zordur ama resimleri gösterm,işarkadaş.lütfen büyük sorumluklar almayın ben mennunim ama tüm formu iyice okuyu nolmayanlarda var filan densin lütfen. yaa..

ben bunları yaşadım kalilacım,hatta yaşıyorum demek daha doğru olur,ama şimdi sen kararlı isen,ben ne söleyebilirim ki sizleri uyarmaktan başka.ben hiç memnun değilim.karar sizin,ama herkeste aynı şeyler yaşayacak gibi bi tutum da asla segilemiyorum.ama benim şahsi fikrim;kimse kusura bakmasın ama ikinci kez asla zühtü beye ameliyat olmam.bu arada ziyaretçi msjlarında verdiğim cvplarda,sanıyorum floransa idi,çok net yazdım herşeyi.ordan da okuyabilirsin canım,şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,umduğun gibi bi buruna kavuşman dileğiyle kalilacım.

çok sağol cnm.ameliyatıma daha üç ay var ve soru işaretleri hala kafamda fırdönüyor.işin kötü yanı benim burnum gayet eğri, zühtü beyin tasarımında da hala bariz eğri, bilgisayar ortamına yansıtamıyorum diyor ama nasıl adam olcak bu burun şüpheliyim.bir de ben fotolarını görmedim ama en çok senin ve clkin burunlarının methini duydum.burnun önceden güzeldi sonra mı yamulup nefesin kesildi?zühtü beyin bundan haberi var mı?düşüncesi bile çok kötü.neler yaşadığını, nasıl bir hayal kırıklığına uğradığını ancak tahmin edebilirim cnm.Allah sabır versin, istediğin herşey gönlüne göre olsun inş.:Saruboceq:

Ben okuduklarımdan hiç birşey anlamadım. 8. günüm çok memenunum topiğini açtım altından bir memnuniyetsizlik çıktı. 8. günde menenunda olunurmu diye eleştirmiştim. Başına gelenlere gerçekten üzüldüm. O kadar para bay riske gir sonra böyle olsun. Bende ameliyat olalı 3 haftayı geçti beklemedeyim. Eğriliğim ne olacak diye. Kalila eğrilik için ameliyat olacaksan bir daha düşün derim iyi araştır. Burna şekil vermek kolayda o eğriliği düzeltmek zor. sonra hayal kırıklığı yaşama.

ela12 i ne kızdırmış ki resimleri falan silmiş asıl böyle örneklerin resimleri durması lazım iyi örnek zaten fazlasıyla var. Çok geçmiş olsun Ela şimdi ne yapmayı düşünüyorsun doktor ne diyor ikinci ameliyatı olacakmısın

Son düzenleme:
freetalking2010 çok doğru söylüyorsun.. Önden eğrilik olan burun düzeltmek kemerli burundan çok daha zor... Ama bu forumda mesela nem diye bir arkadaşımızın burnu çok iyi düzelmiş bence harika görünüyor... Demek ki olmayacak birşey değil... Bende 2. ameliyatımı olacağım eğrilik yüzünden ve bu durum kafama çok takılıyor... Tekrar aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum... Emre bey ile ameliyattan önce eğrilik ile ilgili ne konuştunuz?? Düzelmeme ihtimali ile ilgili ne söyledi??

Emre Bey eğri burunlarda risk olduğunu simetrik bir fark olabileceğini belirtmişti bende bunu göze almıştım ama fark bana simetrik değil bariz geliyor şişler insin tamam insinde ben eğri burnu çok iyi tanırım hayatımın 14 yılı eğri burunla geçti daha konuşmak için çok erken desede ben sonumu görebiliyorum aslında yandan falan gayet iyi ama ne biliyim ya bir
şeyler tam değil gibime geliyor ilerde ucunda düzeltme yapacağız diyor ama ne yapacağımı bilemiyorum

sen ne zaman oldun ilk ameliyatı kim yaptı önceden eğrimiydi sonradan mı eğrildi ve ikinciyi kime düşünüyorsun

freetalking2010; geçmiş olsun cnm.benim de kafamda çok soru işareti var.aslında ben emre beye ameliyat olsaydım pek tereddüt etmezdim.istanbul ankara sürekli gidip gelemem diye ona olamıyorum yoksa bence forumlarda okuduğum ve ameliyat sonrası resimlerden gördüğüm kadarıyla en sağlam, güzel ve özgün burunları emre ilhan yapıyor.zühtü demire gelince güvenmesine hiç güvenemiyorum ama şu doktor daha iyidir diyebileceğim biri de yok burada.reha yavuzer 1 yıl doluymuşmafoldumben
yamukluğuma gelince burnumun diğer bütün kusurlarını geçtim burnum sola doğru inanılmaz biçimde eğri ve sağ tarafı çökük.hayal et artık.yani eşitlemek için solu törpülese ön tarafım iğne gibi incelcek çünkü burnumu simetrik olarak ikiye böldüğünde sağ tarafta burun yok aslında. soldan cıkanla sağı doldurcam falan dedi ama tasarımım bile 35 derece eğikken insan inanamıyor.uzun lafın kısası bizim yapabileceğimiz pek birşey yok.herşey tamamen doktorun elinde ama şunu da düşünüyorum ki estetik cerrah olmuş bir doktorun bir eğriliği düzeltebilmesi lazım!burna istediğin şekli büyük bir benzerlikle verebilmesi lazım!ha revizyon ameliyatı yapmak filan her doktorun harcı değil kabul ediyorum ama bu kadar temel problemler için gidip de mutsuz ayrılmanın düşüncesini bile sindiremiyorum ben.

hayır cnm.hazirana gün almıştım ama şu an çok emin değilimkafamçokkarıştı

off ya gel de şimdi kafan karışmasın! mafoldumben valla benim de kafam allak bullak oldu. daha fazla canımı sıkmak istemiyorum bu konuda. cumartesi gidip zühtü beyle yüz yüze bir konuşayım bakalım son kararı ancak o zaman verebilirm sanırım. şeytan diyor vazgeç bu sevdadan 27 yaşına kadar nasıl yaşadıysan öyle devam et. çünkü ucunda daha beter olmak da var. ama bunların hepsini göze aldığım an ameliyat masasına yattığım an olacak. Allah kimseyi pişman etmesin... :Saruboceq:

Emre Bey eğri burunlarda risk olduğunu simetrik bir fark olabileceğini belirtmişti bende bunu göze almıştım ama fark bana simetrik değil bariz geliyor şişler insin tamam insinde ben eğri burnu çok iyi tanırım hayatımın 14 yılı eğri burunla geçti daha konuşmak için çok erken desede ben sonumu görebiliyorum aslında yandan falan gayet iyi ama ne biliyim ya bir
şeyler tam değil gibime geliyor ilerde ucunda düzeltme yapacağız diyor ama ne yapacağımı bilemiyorum

sen ne zaman oldun ilk ameliyatı kim yaptı önceden eğrimiydi sonradan mı eğrildi ve ikinciyi kime düşünüyorsun

Evet canım alçıdan çıktığında bariz yamukluk varsa tamamen düzelmiyor... Ben üniversite hastanesinde Uzman Dr.a olmuştum 5 yıl kadar önce... Benim de eğrilik vardı kemerliydi ayrıca... Alçım açıldığında inanamadım bu kadar mı ortalanamaz daha da eğri...Yandan bi sorun yok.. Gerçi açıldıktan sonra 1-1.5 ay içerisinde masajla baya toparlandı ama yine de bariz sola doğru eğiklik var... İnşallah ikincisi öyle olmaz... Ameliyat için ben Naci beyi düşünüyorum...

Evet canım alçıdan çıktığında bariz yamukluk varsa tamamen düzelmiyor... Ben üniversite hastanesinde Uzman Dr.a olmuştum 5 yıl kadar önce... Benim de eğrilik vardı kemerliydi ayrıca... Alçım açıldığında inanamadım bu kadar mı ortalanamaz daha da eğri...Yandan bi sorun yok.. Gerçi açıldıktan sonra 1-1.5 ay içerisinde masajla baya toparlandı ama yine de bariz sola doğru eğiklik var... İnşallah ikincisi öyle olmaz... Ameliyat için ben Naci beyi düşünüyorum...

iyi araştırdın mı naci bey kaç eğri burun yapmış sonuçlar nasıl iyice araştır ikincide ıskalama lüksün yok gidip görüştün mü ne diyor doktor benden sana tavsiye doktor sana şunu demedikçe ona ameliyat olma ( ben burnu kesin yüzünün tam ortasında bir burun yaparım eğrilik olmayacak ) bunu diyebilmeli demiyorsa paranıda zamanınıda harcama

iyi araştırdın mı naci bey kaç eğri burun yapmış sonuçlar nasıl iyice araştır ikincide ıskalama lüksün yok gidip görüştün mü ne diyor doktor benden sana tavsiye doktor sana şunu demedikçe ona ameliyat olma ( ben burnu kesin yüzünün tam ortasında bir burun yaparım eğrilik olmayacak ) bunu diyebilmeli demiyorsa paranıda zamanınıda harcama

Hayır canım henüz görüşmedim... Randevumu aldım ama 10 nisan için Naci beyden... Dün Dr.Sadullah Karun ile görüştüm.. Bana yapmış olduğu önden eğri olan burunları gösterdi... Gerçekten de başarılı buldum. Ben burnunu düzeltirim düzgün olur küçük bir ihtimal ufak tefek farklılıklar olabilir onu da masajla geçiririm dedi.. Kapalı teknik uyguluyormuş... Kıkırdakların tekrar eski yerine kayabilme özellikleri olduğundan ufak tefek farklılıklar ortaya çıkabiliyor dedi ama ameliyatta ayrıca burnu sabitlemek için de dikiş atıyormuş... Bana mantıklı geldi.. Benim kemikten yamuk iniyor burnum yani sadece ucu değil.. İlk ameliyatım yanlış yapılmış bu kadar eğrilik olmaması lazım dedi... Onun bahsettiği başkalarının ilk bakışta fark edemeyeceği ufak tefek şeyler.. Tabii gönül ister mükemmel olsun.. Senin burnun ne durumda şu an... Değişme var mı??

ayrıca nasıl böle büyük sorumluluklar alıyorlar .anlamıyorum burunları güzel yapılmışlarsa bile.doktorları övmek en doğal hakları.ama tabi mennun olmayanlarda var ona göre karar verin filan.fakat konuşmlar direk en süper şöle böle olyor .buda büyük sorumluluk almaktır.sadece zühtü bey değil naci beyde emrede daha bir sürü doktorun mennun olmayan.mennun olmayan demeyim elanınki menuniyetsizlik değil bence.görmedim ama anlatımlarına innaıyorum.hem görüntü hem sağlık. bakımından zorluk yaşayan hastaları burda daha önce yazılmıştı.ama tıpki burdaki iyi olanlarkötü olnaları sanki yalan dolan söleniyor davranıyorlar sonrada hayır haklısın muhabbeti dönüyor . sanal olduğu için innanka zordur ama resimleri gösterm,işarkadaş.lütfen büyük sorumluklar almayın ben mennunim ama tüm formu iyice okuyu nolmayanlarda var filan densin lütfen. yaa..

canım yazdıklarından hiç bir şey anlayamadım :(

Back
X