Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gule gule kullan gecmis olsun resimlerini bekliyoruz ozzel yazman icin 100 tane mesaj atman lazimmis
:))))))))cilekcim senin burnun muhteşem ötesi,cidden abartmıyorum canım.yeni ameliyat olduğunda baktım fotolardan,daha farklıymış,son hali kusursuz,yüzünle çok bütünleşmiş inanamadım.olmaz ki ama bu kadar da:)
evet canım kesinlikle çok önem veriyor hastanın tercihlerine.ben ameliyata girinceye kadar papağan gibi sürekli tekrarladım ne istediğimi:)zühtü bey inanılmaz sabırlı ve çok ılımlı bi doktormuş cidden.
Ameliyat sonrasını sizlerle mutlaka paylaşıcağımı söylemiştim;şu anda 8 gün oldu,çok şişlerim olmasına rağmen sonuçtan inanılmaz memnunum.Öncelikle sevgili doktorum Zühtü Demir'e göstermiş olduğu sabır ve hassasiyetten dolayı sonsuz teşekkürler...
Arkadaşlar benim ameliyatıma hem kbb ve estetik cerrah birlikte girdi,çünkü sağlık problemlerim vardı öncelikle.Dün alçım alındığında inanamadım gerçekten,tam istediğim burna kavuştum.Özelden msj atamıyorum sorun var sanırım,burdan sevgili cilek.35 e yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.sezoşş,sewill,senem isimlerini yazamadığım o güzel insanlara çok teşekkür ediyorum.