Ve sonunda burun ameliyatı oldum,sonuçtan inanılmaz memnunum.

gule gule kullan gecmis olsun resimlerini bekliyoruz ozzel yazman icin 100 tane mesaj atman lazimmis

50 tane mesaj atınca ozelden yazabılırsın 100 tane olunca lınk verebılıyorsun

Cok sevındım ıstedıgıne kavusmana gule gulemı kullan denır ne denır bılemedım :) gamyoncuiremsu

geçmiş olsun buruncuğunu bekliyoruz..:1closedeyes:

kıyamammmm geçmiş olsun canım benimmm ben sana demiştim zühtü beyden şüphen olmasın diye çook sevindim fotolarını bekliyoruz benimkinden güzel yaptıysa kaçırcam zühtü beyi klinikten kaydirigubbakcemile3

:))))))))cilekcim senin burnun muhteşem ötesi,cidden abartmıyorum canım.yeni ameliyat olduğunda baktım fotolardan,daha farklıymış,son hali kusursuz,yüzünle çok bütünleşmiş inanamadım.olmaz ki ama bu kadar da:)

:))))))))cilekcim senin burnun muhteşem ötesi,cidden abartmıyorum canım.yeni ameliyat olduğunda baktım fotolardan,daha farklıymış,son hali kusursuz,yüzünle çok bütünleşmiş inanamadım.olmaz ki ama bu kadar da:)

Saol canımcım Darısı inşallah başına seninkide gittikçe muteşemleşir beklentilerinden çok çok fazlasını alırsın inşallah,burda dikkat ettiğim bişey vardı herkes alçısı çıktıktan sonra bunalıma giriyo kimse beğenmiyo ama zühtü beyin hastalarına dikkat ettimde alçısı çıkan sevindirik oluyo
farkındamısınşutarafagitti bende ilk alçım çıktıgında senin gibi inanılmaz memnundum sonuctan,kendimi aynadan alamıyodum zamanla olumlu yonde daha cok degıscek demıstı zühtü bey,amaan diyodum bundan iyisi can saglıgı artık, ama hakkatende öyle oldu seninde öyle olucak görüceksin opuyorumnanaktan

yani kim hangi doktora yaptırdı burda fazla bilmiyorum ama gerçekten çok olumsuz şeyler okudum çilekcim,çok üzücü,çok büyük hayal kırıklığı.kesinlikle çok haklısın onepte de karşılaşıyorum herkes çok mutlu ayrılıyor ordan.
bende şimdi burdaki resimlere falan bakıp çok tedirgin oluyorum,ya yakışmazsa,ya alışamazsam falan,ama senin yardımların sayesinde iyi hissediyorum kendimi canım,çok saol.şu anda tam olarak inceleyemiyorum burnumu banttan dolayı ama alçı çıkarken eşimde çok beğendi ki hiç istememesine rağmen.ben birazcık daha kalkık ve ucunu bayağı bi sivri istemiştim.ama bilmiyorum tepkileri çok merak ediyorum canım.beğencekmisiniz bakalım.

ben birazcık daha kalkık ve sivri istemiştim derken aynen öle yaptı yani zühtü bey,yanlış anlamasın şimdi okuyan arkadaşlar cilekcim:)ben istedim ben beğendim ama bakalım siz ne yorum yapcaksınız canım.

cilekcim bu arada resimlerine yorum yazıcaktım ama 100 msj olması gerekiyormuş,o nedenle buraya yazıyorum.muhteşem,kusursuz,korkunç ötesi daha n'olsun:)arasıra resim eklede gözümüz gönlümüz açılsın yaw:)

teşekkürler hayatım bende tam tersi biraz küt olsun cok sivri istemiyorum demiştim kendisine, oda aynen öyle yaptı saolsun tercihlemizi özenle dikkate aldığı için burdan teşekkürleri bir borç biliyoruz kendisine buyrunnnnnnnnn

evet canım kesinlikle çok önem veriyor hastanın tercihlerine.ben ameliyata girinceye kadar papağan gibi sürekli tekrarladım ne istediğimi:)zühtü bey inanılmaz sabırlı ve çok ılımlı bi doktormuş cidden.

evet canım kesinlikle çok önem veriyor hastanın tercihlerine.ben ameliyata girinceye kadar papağan gibi sürekli tekrarladım ne istediğimi:)zühtü bey inanılmaz sabırlı ve çok ılımlı bi doktormuş cidden.

sen yine ameliyata girene kadar tekrarlamışsın ben ameliyat masasında bile 10 defa uyanıp uyanıp söyledim :)

Ameliyat sonrasını sizlerle mutlaka paylaşıcağımı söylemiştim;şu anda 8 gün oldu,çok şişlerim olmasına rağmen sonuçtan inanılmaz memnunum.Öncelikle sevgili doktorum Zühtü Demir'e göstermiş olduğu sabır ve hassasiyetten dolayı sonsuz teşekkürler...
Arkadaşlar benim ameliyatıma hem kbb ve estetik cerrah birlikte girdi,çünkü sağlık problemlerim vardı öncelikle.Dün alçım alındığında inanamadım gerçekten,tam istediğim burna kavuştum.Özelden msj atamıyorum sorun var sanırım,burdan sevgili cilek.35 e yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.sezoşş,sewill,senem isimlerini yazamadığım o güzel insanlara çok teşekkür ediyorum.

rica ederim canim ben kendi adima :) mutlu olmana cok sevindim cok tatli minnacik bi burun olmus masallah hem birde sis inince nasil olcak acaba kim bilir tekrar gecmis olsun canim bol nefelser güle güle kullan buruncugunu :)zemuszemus

Back
X