Ve sonunda burun ameliyatı oldum,sonuçtan inanılmaz memnunum.

arkadaşlar sitede sorun var galiba birkaç günden beri uğarşıyorum uğraşıyorum yazışamıyorum kimseyle msjlarımı okuyamıyorum bende tuğrul marala randevualdım tuğrul maralla ameliyat olan arkadaşlarımız lütfen bana yardımcı olsun varsa resimleri bana mail atsın ayrıca toplam normale dönüş süresi nedir lütfenn yardımcı olsun sitede sorun var sanırım çok zorlanıyorum

ayy bende şans yokki kızlar yaa ben olsam kesin bi sorun çıkar sadece bana bi sorun çıkar yani yaa üfff bilmiorumm :a015:

elacım son resimlerini gördüm muhteşem diyorum başkada bişey demiyorumm:))))))bayanssulusmile

ben de zühtü demir e revizyon olmayı düşünüyorum, fiyatları ne civarda acaba , bilen var mı ?

canım revizyon içinnn fiat veren olmayaaktırr revizyon olan ok canımm..
zühtü beyi ara konuşş çokk tatlı sevecen bir doktorr..
yakından ilgilenecektirr..
birde her doktor revizyon yapmıyor canımm onuda ööğrenebilirsinn.
sevgiler..

sonuclari bende gorebilirmiyim elacim cok memnumussun diye yaziyor heryerde herkes begenmis bir ben goremedim heralde

bende göremiyorum resimlerini. ayyyy çok merak ediyorumm.

sanirim ela arkadasimiz kaldirdi burun resimlerini, daha öncede bir yazisini okumustum, ameliyati hakkinda konusmak istemiyordu, dogru hatirliyorsam...lütfen ayni doktora ameliyat olan diger hastalara sorun demisti yazisinda..

arkadaşlar resimlerimi kaldırdım,bi daha eklemeyi de hiç düşünmüyorum,çünkü evet ilk başlarda herşey mükemmel görünüyordu,ancak sonrasında çok sıkıntılar yaşadım,burada benim yüzümden bisürü insan zühtü beye ameliyat oldu,o nedenle insanları artık kötü etkilemek istemiyorum.ben sonuçtan hiç memnun değilim,yeniden ameliyat olmam gerekiyor.hiç nefes alamıyorum.bu yüzdende bu konuda konuşmayı artık cidden istemiyorum,sizlerede bu nedenle yardımcı olamıyorum,üzgünüm.

arkadaşlar resimlerimi kaldırdım,bi daha eklemeyi de hiç düşünmüyorum,çünkü evet ilk başlarda herşey mükemmel görünüyordu,ancak sonrasında çok sıkıntılar yaşadım,burada benim yüzümden bisürü insan zühtü beye ameliyat oldu,o nedenle insanları artık kötü etkilemek istemiyorum.ben sonuçtan hiç memnun değilim,yeniden ameliyat olmam gerekiyor.hiç nefes alamıyorum.bu yüzdende bu konuda konuşmayı artık cidden istemiyorum,sizlerede bu nedenle yardımcı olamıyorum,üzgünüm.

canım ama daha çokkkk yeni.zanedersem sen de ameliyat olalı çok olmadı.benim bugün 46 gün oldu.ara ara tıkanmalar oluyor.benmde ssağlık sorunum vardı.doktor bunun tam anlamıyla 3 ay sonra geçeceğini söyledi.yani burun ancak kendini yeniler dedi

asilem44 benim ameliyatımın üstünden 5.5 ay geçti nerdeyse canım,sanada çok geçmiş olsun bu arada.şunuda izah etmek istiyorum ki;tüm bunları farazi konuşmuyorum arkadaşlar,tomografim çekildi,4 tane kbb doktoruna göründüm,ayrıca görüntülü ultrasonla bakıldı (ultrasonun adı nedir şimdi hatırlamıyorum),hem görüntüde sıkıntı var,hemde nefeste ciddi boyutlarda sıkıntım var,düşünün yani %10 nefes almak ne demek,almamak gibi bişey.benim ameliyatıma üstelik kbb doktoruda girmişti.çok pişmanımmm çoookkk.yani benim burnum kendini yeniliycek dönemi çoktan aştı artık canımcım,yinede çok teşekkür ediyorum hayatım iyiniyetli,ılımlı yorumun için.

asilem44 benim ameliyatımın üstünden 5.5 ay geçti nerdeyse canım,sanada çok geçmiş olsun bu arada.şunuda izah etmek istiyorum ki;tüm bunları farazi konuşmuyorum arkadaşlar,tomografim çekildi,4 tane kbb doktoruna göründüm,ayrıca görüntülü ultrasonla bakıldı (ultrasonun adı nedir şimdi hatırlamıyorum),hem görüntüde sıkıntı var,hemde nefeste ciddi boyutlarda sıkıntım var,düşünün yani %10 nefes almak ne demek,almamak gibi bişey.benim ameliyatıma üstelik kbb doktoruda girmişti.çok pişmanımmm çoookkk.yani benim burnum kendini yeniliycek dönemi çoktan aştı artık canımcım,yinede çok teşekkür ediyorum hayatım iyiniyetli,ılımlı yorumun için.[/QUOT

canım ben seni başka bir arkadaşla karıştırdım galiba.kusura bakma sanki yakın bir zamnda ameliyat olmuşsun zannetim.İnşallah herşey gönlüne göre olur canım.tabiki %10 nefes almak çok kötü.eğer öyleyse umarım tez zamnda bir çözüm yolu bulup sağlığına kavuşursun.

asilemcim çok teşekkür ediyorum canım,inşallah.inşallah hepimizin umduğu gibi olur hayatım.

ela12 cok kötü bi tecrübe edinmisin burun ameliyatinda anladigim kadarinla. görüntüyü gec bide saglik sorunu yasamak insani hepten yikiyordur. Allah büyüktür güzelim dilerim enkisa zamanda sagligina ve istedigin bi buruna kavusursun

ela12; ben de zühtü beye ameliyat olucam ama senin durumunu öğrendikten sonra kaygılanmaya başladım.nefes probleminin nedenin ameliyatına giren kbb uzmanı mı zühtü demir mi yoksa ikisi de mi, gittiğin doktorlar sorunun neden kaynaklandığını söylediler mi sana?çünkü bu kadar büyük bir şüpheyle ameliyat olacağımdan hiç emin değilim zühtü beye tarihi almama rağmen.çok geçmiş olsun cnm umarım en hayırlısı olur senin için.

kalilacım benim şu anda hem nefes problemim hemde şekil bozukluğum var,nefesi zaten hiç konuşmayalım feci bi durumda,kbb doktorunu ben hiç görmedim,ameliyatımda da,zühtü beyin ayarladığı bi doktordu.canım ameliyat gününü almışsın,ben şimdi ne yazsam cidden bilemiyorum.burda arkadaşlar nefese takılmış durumda ama benim ciddi şekil bozukluğum,hatta tomografide çok net çıkan kemik eğriliğim de var,yani kemik sonradan üremeyeceğine göre,başarılı bi ameliyat hiç olmamış.doktorum aynen bunu söledi,hatta eğer ameliyat olduğunu sölemeseydin bu burunda yapılcak öle çok şeyler var ki dedi.

Back
X