Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar resimlerimi kaldırdım,bi daha eklemeyi de hiç düşünmüyorum,çünkü evet ilk başlarda herşey mükemmel görünüyordu,ancak sonrasında çok sıkıntılar yaşadım,burada benim yüzümden bisürü insan zühtü beye ameliyat oldu,o nedenle insanları artık kötü etkilemek istemiyorum.ben sonuçtan hiç memnun değilim,yeniden ameliyat olmam gerekiyor.hiç nefes alamıyorum.bu yüzdende bu konuda konuşmayı artık cidden istemiyorum,sizlerede bu nedenle yardımcı olamıyorum,üzgünüm.
asilem44 benim ameliyatımın üstünden 5.5 ay geçti nerdeyse canım,sanada çok geçmiş olsun bu arada.şunuda izah etmek istiyorum ki;tüm bunları farazi konuşmuyorum arkadaşlar,tomografim çekildi,4 tane kbb doktoruna göründüm,ayrıca görüntülü ultrasonla bakıldı (ultrasonun adı nedir şimdi hatırlamıyorum),hem görüntüde sıkıntı var,hemde nefeste ciddi boyutlarda sıkıntım var,düşünün yani %10 nefes almak ne demek,almamak gibi bişey.benim ameliyatıma üstelik kbb doktoruda girmişti.çok pişmanımmm çoookkk.yani benim burnum kendini yeniliycek dönemi çoktan aştı artık canımcım,yinede çok teşekkür ediyorum hayatım iyiniyetli,ılımlı yorumun için.[/QUOT
canım ben seni başka bir arkadaşla karıştırdım galiba.kusura bakma sanki yakın bir zamnda ameliyat olmuşsun zannetim.İnşallah herşey gönlüne göre olur canım.tabiki %10 nefes almak çok kötü.eğer öyleyse umarım tez zamnda bir çözüm yolu bulup sağlığına kavuşursun.