bir annenin evladı önünde dayak yemesi ahh ne demektir neler hissettirir çok iyi bilirim...
Nefret ediyorum bu erkeklerden...
Oğulları karılarını hırpalayınca neden bu kadar mutlu oluyorlar, gözleri ışıldıyor sevinçten hiç anlamıyacağım.
Gidecek yerinin olmaması seni istedikleri gibi ezebilecekleri anlamına gelmez.
Erkekler özellikle ailelerinin yanında daha da efeleniyorlar, onlarda fırsattan istifade yangına körükle gitmeyi marifet sayıyorlar.
Kendi ayakları üzerinede durabilen bir kadın bınlara pabuç bırakmaz.
İşte o yüzden iş önemli.
Ailesi arkasında olan kadın da bu kadarçaresiz kalmaz, ailede çok önemli.
Ama bunlar yoksa işte bu vicdansızlara gün doğuyor.
Kararmış klapleri kin kusuyor.
Allah yardımcınız olsun.
allah yardmcın olsun canm bnm ya afedersin ama allah kocanı ıslah etsin. ayrı apartmanda bi eve çıkmak istesen kocan kabul eder mi ? ve canm :44: neden gidecek bi yerin yok ? annenler nerde ?
amin ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkürler
okadar mutluydukı kv.dem sık sık kahkaha attı tartışma arasında genelde onlarla bırlıkte yemek yıyorduk eşim bu akşam gitmedi onlara pişmanlığından burda yıyeceksın dıye dıretmiş birde okadar mutlu oldukı
senı kovsak bıle gidemezsın okadar yuzsuzsun dedi bna bunu unutamıyorum ve hepsine eşim canım dediğim insan sebeb oldu
acite etmek istemıyorum ama içim kanıyor sanki
Zamana birak lutfen.
Ayrilirsam biri bise der diye dusunme. Sevmiyor musun? Kocani...
İlk olark bunu dusun. Bir dha dayak olayini yasArmiym. Dusun ice. Oglunu dusun. Onu babasiz buyutebileckmisin onu dusun.
işte butun duygularımı bu mantık yerle bır edıyor yapamam işte tutunamam gücüm yok korkarım ben yalnız yaşamaya biri bişi der dıye çok namussuz var bunlardan kaçayım derken sahıpsiz dıye dahada kötülük etmek isteyen çıkarsa bunları düşünüyorum ve olduğum yerde kalıyorum
çok fazla fılm izlemiş dıye düşüneneler olabılır ama bunlar gerçek iyi bi semtte yaşarsam bı nebze bu sorunlar kalmaz ama onada benım maddı gucum yetmez
en son düşüncem oğlumuda yanıma alıp hasta bakıcılıkfalanmı yapsam dıyorum diyorumda dıyorum işin içinden çıkamıyorum
eşimi seviyorum ama bu başıma gelenler onun yuzunden o olmasaydı bunlarda olmıycaktı birdaha yaparmı bılmıyorum öfkeye söz geçmıyor ama şuan için çok pişman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?