Ve... sonunda DAYAK!

jeliibom

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
43
0
6
İstanbul
evet ne yazıkkı buda oldu sudan bı sebebti belki ama sonu kabus oldu

dun akşam yaşananları kaç yıl unutamam bılmıyorum dun akşam markete gıdecektım eşimle bişi sordu bılmıyorum dedim yuksek çıkmış sesim yoldan geri döndü dışarıda bızı giderken gören komşularda vardı rezıl olucaz diye onu yoldan çevirmeye çalıştım ama dönmedı hatta koluma vurdu komşumuzun gelinide arkadan geliyormuş görmüş ben okadar utandımki kafaı kaldırmadan eve döndük

eve gırdiğimizde kvde sordu çocuğu onlara bırakmıştık oyuzden kendı daireme değil onlara gırdık eşim anlattı böle böle oldu dıye
kayınvalidemdeki sevıncı görmeliydiz oğlum ne olmuş gerı dönulurmu demesı normal olan olay buyumesın dıye eskiye dairr ne var ne yoktuysa döktü ortaya geçen konumdada yazmıştım şu kızkardeşi mevzusunda hemen o konuyu açtı yaa işte onlarada hiç sebebsiz çıkıştı falan fılan dıye döktü ne varsa bende susmadam resmen sokak kadınları gibi kavga ettım aklıma ne gelirse her söylediğine cevap verdim susmak ıstemıyordum odalara kapanıp ağlamak ıstemıyordum bıktım zaten bunları yapmaktan kadın birden oğlum yavrum dmeeye başladı eşime nasıl güzel davranıyor eşimde aklına ne gelirse söyluyor resmen yerın dıbıne sokuyor benı bıkaçkere onların yanında boğazımı sıktı resmen film gıbı ızlıyor kayınpeder ve kayınvalide ustelik çocukta kucağımda eşim bunları yaparken 3 saat tartışmanın ardından kendı dairemize geçtik eşimle devam ettı tartışmamız annene nasıl böyle bı fırsat verırsın diye başladım ben resmen susamıyordum buadar sudan bı sebeb oluşuna tahammul edemıyordum bana kafa attı başım hala şiş boğazımdada tırnak yaraları var

kayınvalidemde kavga ederken benı götür gidecek yerım yok karakola götür ordan nereye götürlerse gıderım çocuğuda bana ver ne zaman sıtersen görürsün dedim bu laf üzerine kv.de ayy gitçekmil sen kovsak bıle gıtmezsın anan baban senı gerimi alır kapıda yatsan bıle almazlar dedi doğru söyluyordu almazlardı

eşim başıma vurunca yere düştüm çocuğumda gördü yanıma geldi benı kaldırmaya çalıştı evladım ne kadar acı şeylere şahit oluyordu ben yere düşünce eşimin başına saksı düşmüş gibi değişti birden sarılıp özür dılemeye başladı sabah kadar uyumayıp başımda bekledi kalbım onu affetmedi ama gidecek bıyer olması çaresizlik

başım hala ağrıyor kv.de eşime hiç olmadığı kadar sevecen davranıyor eşim binpişman affet benı ne olur dıye yalvarıyor sonum ne olucak bilmıyorum

Son düzenleme:
Allah sana sabır onlara da vicdan versin.ne diyeceğimi bilemedim geçmiş olsun

Ailen geri almasa bile kendi ayakların üzerinde durmayı deneyemez misin?
Benim annem bir sürü rahatsızlığına rağmen çektiği onca çile sonunda artık bir işe girdi
Girdiği iş çaycılık ama ona yetiyor
Yanlış anlamayın 'bekara eş boşamak kolay' derler
Size yuvanızı yıkın diyemem
Ama eşiniz size şiddet uygulauyor,üstelik çocuğnuzun gözleri önünde
Bu durum o yavruyu ne kadar etkiler düşünsenize
Eşiniz pişman ama üzülerek söyluyorum değişecek hiç bir şey yok zamanı gelince yine yapar

bir annenin evladı önünde dayak yemesi ahh ne demektir neler hissettirir çok iyi bilirim...

Nefret ediyorum bu erkeklerden...

allah yardmcın olsun canm bnm ya afedersin ama allah kocanı ıslah etsin. ayrı apartmanda bi eve çıkmak istesen kocan kabul eder mi ? ve canm :44: neden gidecek bi yerin yok ? annenler nerde ?

Cok uzucu birsey yasamissin. Allah yardim etsin. Kavga evlilikte cok kotu birsey yemin ederm. Her iki tarafta boyle sinirli olunca kotu sonuclar dogurabiliyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur cok dogru bir laf. O bagirms, sende bagirinca olay yasanms. Erkekler iste boyle, en ufak bir seyde snirlenp kükreyebliyorlar. Kücuck brseyi büyütüyorlar. Her evllkte sorunlar olur tbi. Dyak asla olmamasi gereken bir durum. Eşini uzun sure affetme, süründür. Vicdani azap ceksin. Sonra bak bakalm gckten pisman mi sen anlarsn ztn kocani . Blirsn degilmi.

Bu arada kocann ailesi cok yanls yapms. Bizde en ufak bir atismada bile bnm yanimda oluyorlar.

ay canım ya kıyamam sana
çocuğum beni kaldırmaya çalıştı dedin ya o zaman içimden bişeyler koptu
bunlar nasıl insanlar yaa nasıl anneler yaa aranızı düzeltmek varken neden böyle ateşe körükle geliyor ya kayınvaliden olacak kadın Allah onu islah eylesin ama eşin çok ama çok hatalı
özür dilemiş birden nasılda çark etti orasını anlayamadım ama yaptıklarından utanmalı ayaklarına kapansa yeri var
gidecek yerim yok annemler almaz demişsin onada çok üzüldüm
ben gitsem beni alırlar ama bende gidemem ki =(
yani insanın arkası olsada bırakıp gitmek kolay olmuyor demek istiyorum üzülme canım kıyamam sana
konuşuyor musun eşinle şuan nasılsın

o k.valide kendinden utansın ki böyle bir evlat yetiştirmiş oğlu gelinine el kaldırıyor hem de annesinin yanında..ayrıca kadınlığından da utansın bir kadın şiddet görürken izleyip oh olsun diyor

yazıklar olsun!

kocan olacak adam da güç gösterisinde bulunmuş ama keşke anlasa ki erkeklik eşini dövmekle olmuyor .onun eş olacak yüzüne bakılacak hali kalmamış canım.

Son düzenleme:
Oğulları karılarını hırpalayınca neden bu kadar mutlu oluyorlar, gözleri ışıldıyor sevinçten hiç anlamıyacağım.
Gidecek yerinin olmaması seni istedikleri gibi ezebilecekleri anlamına gelmez.
Erkekler özellikle ailelerinin yanında daha da efeleniyorlar, onlarda fırsattan istifade yangına körükle gitmeyi marifet sayıyorlar.
Kendi ayakları üzerinede durabilen bir kadın bınlara pabuç bırakmaz.
İşte o yüzden iş önemli.
Ailesi arkasında olan kadın da bu kadarçaresiz kalmaz, ailede çok önemli.
Ama bunlar yoksa işte bu vicdansızlara gün doğuyor.
Kararmış klapleri kin kusuyor.
Allah yardımcınız olsun.

ayakta kalma konusunda konu açtım çıkış yolu bulamadım burdan bı çare bulurum ümidiyle evet herkes haklı güçlü dur diyorlar doğru ben cesaret etmessem bana namusumla yaşabıleceğim bı hayat kurulmuş olsa yıne gıdemem
ama cesaret edemiyorum yalnız yaşamk çok zor genç bı kadın oalrak ılk başta kadınlar başlarlar dedıkoduyaa kocalarımızı baştan çıkaracak falan dıye bide çocuk onsuz ölsem daha ıyı zaten bilmıyorum fare gbi sıkıştım kaldım

akşamdan beri çocuğumda eline ne geçirirse vurmaya çalışıyor bana nasıl kötü etkılendıyse artık

amin ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkürler

okadar mutluydukı kv.dem sık sık kahkaha attı tartışma arasında genelde onlarla bırlıkte yemek yıyorduk eşim bu akşam gitmedi onlara pişmanlığından burda yıyeceksın dıye dıretmiş birde okadar mutlu oldukı

senı kovsak bıle gidemezsın okadar yuzsuzsun dedi bna bunu unutamıyorum ve hepsine eşim canım dediğim insan sebeb oldu

acite etmek istemıyorum ama içim kanıyor sanki

Zamana birak lutfen.
Ayrilirsam biri bise der diye dusunme. Sevmiyor musun? Kocani...
İlk olark bunu dusun. Bir dha dayak olayini yasArmiym. Dusun ice. Oglunu dusun. Onu babasiz buyutebileckmisin onu dusun.

allah yardmcın olsun canm bnm ya afedersin ama allah kocanı ıslah etsin. ayrı apartmanda bi eve çıkmak istesen kocan kabul eder mi ? ve canm :44: neden gidecek bi yerin yok ? annenler nerde ?

ayrı eve çıkma konusunda eşim maddıyatı sebep gösterıyor aslında gitmek istemıyor çünkü ınsanlar asgarı ücrete kaç boğaz doyuryor bu daireyı ailesı verdi ama eşimde yıllarca çalışmış yanı öyle bedavaya değil ama satmaya kalksak asla musade etmezler

oyuzden kıraya tek çıkar yol onada eşim yanaşmıyor

ailem sadece göstermelik bı aile zaten öyle olmasa bukadar yıl başıma gelen butun felaketlere göz yummazlardı

şunları okudukça sanki kendi kardeşim yaşamış gibi gerildim kocanı ve k.valideni parçalayasım geldi vicdansız yaratıklar!

çocuğun içinde çok üzüldüm yavrum benim ya...

Son düzenleme:
Kayinvalidene de tavir gosterme. Birak allaha havale et. Ablm hep bna der ki. Bir insani iyiliginle ez diye. Bu inanca de sahibim

Zamana birak lutfen.
Ayrilirsam biri bise der diye dusunme. Sevmiyor musun? Kocani...
İlk olark bunu dusun. Bir dha dayak olayini yasArmiym. Dusun ice. Oglunu dusun. Onu babasiz buyutebileckmisin onu dusun.

işte butun duygularımı bu mantık yerle bır edıyor yapamam işte tutunamam gücüm yok korkarım ben yalnız yaşamaya biri bişi der dıye çok namussuz var bunlardan kaçayım derken sahıpsiz dıye dahada kötülük etmek isteyen çıkarsa bunları düşünüyorum ve olduğum yerde kalıyorum

çok fazla fılm izlemiş dıye düşüneneler olabılır ama bunlar gerçek iyi bi semtte yaşarsam bı nebze bu sorunlar kalmaz ama onada benım maddı gucum yetmez

en son düşüncem oğlumuda yanıma alıp hasta bakıcılıkfalanmı yapsam dıyorum diyorumda dıyorum işin içinden çıkamıyorum

eşimi seviyorum ama bu başıma gelenler onun yuzunden o olmasaydı bunlarda olmıycaktı birdaha yaparmı bılmıyorum öfkeye söz geçmıyor ama şuan için çok pişman

Biri bise der cumlesni kafandan sil ltfn. Olmaz ama yapma.
Seni gayet iyi anliyorm. Bende cok sey yasadm esimle. Tartisyordk surekli. ki hamileydm o zmnlar. Ama artk tartismiyrz. Neden blirmsn. O bagiriyor ben susuyorm. Tmm askm haklsn diyorm. İnan 5 dk snra gelip ozur dilyp gönlümü aliyor. Erkekler bole iste. Ustelemeynce sorun yok. Hii su da var ben bagirinca da o susar. Dengeliyorz iste birbrmzi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…