Ve... sonunda DAYAK!

ayyyy ALLAH yardımcın olsun canımmm O sana oyle kapılar acar kı o vıcdansız kaynanan senın bı tas suyuna muhtac kalırrr şimdi konussun konuscagı kadar yalnız annenın evladı onunde dayak yemesı çokkk acı bende yasadım bunu 4 yasındaydım sanırım şimdi 28 yasındayım ana hiç gözumun onunden gıtmıyor çocuunuza cok uzuldum inşallah unutur da babasından nefret etmez size tavsıuyem ne kendı psıkolojınızı bozun ne de yapılanı unutun yerı zamanı geldııınde kı her zaman gelır endısenız olmasın eşinize de kpedere de kv yede koyarsınızzz tekmeyı

ne güzel aslında bızde karşılıklı çok sorun yaaşamazdık dış etkenler çok fazla ben artık susamıyorum butun sulalesının acısnı eşimden çıkarmaya çalışıyorum snaırım susturamıyorum kendımı

benden bulmasınlar ben bundan sonra onaları ne göreyım ne duyayım aslında ama ımkansız ALLAH büyüktür o verisn layık olduklarını

benden bulmasınlar ben bundan sonra onaları ne göreyım ne duyayım aslında ama ımkansız ALLAH büyüktür o verisn layık olduklarını
verir hiç merak etmeyın yıne de çok yureklı ve guzel bı ınsanmıssınızz kı benden bulmasınlar dıyebılıosunuz değerınızı bılememısler kadırsızler

Ne yapiyorlarsa gormezden gel. Tut kendini. Oglunla esinle mutlulugunza gölge düsürmelerne izin verme. Sen dha cok mtlu oldkca onlar dha cok snirlenckler. Ve inan sizi yiprtamaynca birakicaktr sznle ugrasmayi.

canım benim allahım sana yardım etsin resmen gözlerim doldu nasıl insanlar var böyle hadi k.validen vicdansızda k.pederin niye ayırmıyo sizi böyle bişey olurmu ya insan bi hayvana vuranı görse ohaa ne yapıyosun der sen insan evladısın hayvan degil bi insana bu nasıl yapılır heleki evladının can parenin gözü önünde rabbim sana sabır versin caresizsin anlaşılan allahım sana hayırlı bi kapı versinde o kapıdan en güzel şekilde o insanlrdan kurtularak içeri girersin inşallah ailen elinden tutar

O çocuk ömrü boyunca unutmaz bunu hep bilinçaltında olucak maalesef Bence kendi ayakların üzerinde durmayı denemelisin gidicek yer yok diye herhangi bir şiddete boyun eğme sakın.Yoksa ilerde daha çok üzülürsün :26:

Eminim zor durumdasın, eminim çaresizsin, eminim ayrılmak tek kurtuluş değil. Ama sen evladının önünde daha kaç dayak yiyeceksin kimbilir...
Bir laf var; cesaret gitmektir bazen... Bu adama ve ailesine katlanmaya devam edersen cesur değil aciz bir kadın olacaksın
Çok üzüldüm sana, inşallah bir çıkış yolu bulursun

Kocalarımızı baştan çıkarıcak diye dedikodu yapsalar nolucak ki üç beş Allahsız için doğru bildiğinden vazgeçme

ben acizliğimi kabul edıyorum kendımen utanıyorum ama böyle yetiştirildim yalnız başıma hiç bişeymişim gibi

direk kötü yollara düşecekmişim gibi eşim benım ttanıdığım ilk erkek mukayese edemedim zamanında

öyle açık görüşlülükle buyutulmedım şu şekilde açıklayabılırım size yetişrirlme tarzımı hanı bır erkek bır kadına tecavuz etse ve kadın suçlu bulunsa tahrık etmiştir dıye işte böyle yanı ne olursa olsun hem eşimden tarafından hem ailem tarafından ben suçlanıcam çocuğunu değil kendı rahatınıdüşünene bı kadın olucam bende bılıyorum tek çözüm bu defterı kapatmak ama yok yok çıkış yol yok

yardımlarınız için çok sağolun aslında çıkış yolunu bıldığım halde cesaretsizliğimden çekiyorum bunları doğruyu sizlerdende duymak hem ıyı geliyo hemde cesaretsizliğimden kızıyorum kendıme ama hiç kolay değil dertleşmek bile bı nebze ıyı geliyor

kv.dem sayesınde sadece 1 arkadaşım kaldı diğerlerini çaşitli bahanelerle geldikçe huzursuz etti yolladı kımıne sıgara içiyorsun kımısıne kocana bakıyor bu kadın uzak tut evinden gıbı şeylerle yalnızlaştırdı ıyıce benı o tek arkadaşımıda durumu çok ıyı olduğundan sevıyor oyuzden dertleşmeye çok ıhtıyacım vrdı

Allah yardımcın olsun canım,sabrını arttırsın ,benim nacizane tavsiyem kvde kpederin yanında tartışmaya girme, kadın zaten senin açığını arıyor, tamam de sonra yalnız kalınca sor hesabını eşine, kvdenin bahane bulup eşini sana doldurmasına yol verme .
benim de eşim sinirlidir ama sinirlenince susarım ben ,sonra sorarım hesabını. sinirli anında sende üstüne gidince belki kendini kaybetti eşin,gerçi hiçbir şekilde yaptığında haklı değil ama ...ne diyim Allah eşine vicdan ,sana sabır versin, Allah yardımcın olsun..
gidecek yerim yok diyorsan bu adamı yönetmeyi deneyeceksin, yani onun dediği olmuş gibi görünecek aslında ama sen gene bildiğini yapacaksın ,başka türlü geçinmek zor , kvde nasıl oynuyorsa sende oynayacaksın malesef..

evet ayrılamıyorsam yapmam gereken bu da ınsnaız işte 2 yapsam 3.ye sabrın taşıyor ama çok doğru söyluyorsunuz geçinmek böyle oluyor

siz sabredin bol bol dua edin. eşiniz sinirlenince siz eşinizin gözünden kaybolun ki size öfkelenmesin. sabır en büyük ilaçtır. Allah sabredenlerle beraberdir. kocana kv felan cevap verme es geç onları. hal ve hareketlerinden belli ki onlar laf anlayacak insanlıkta değiller. Mevlam yardımcın olsun... düşünmesi bile kötüyken yaşaması nasıldır kim bilir.....

okurken ağladım eşin çocugunun yanında nasıl sana vurmus zavallı cocukda annesını kaldırmaya calışmıs cok üzüldüm inan ya Allah yardımcın olsun canım (

Eşiniz özür dilediyse yanlış yaptığının farkında demek ki.Evet yaşananlar affediliyor ama unutulmuyor.Allah yardımcınız olsun.Allah 'a havale edin hem eşinizi,özellikle de kayınvalidenizi.

Vijdan duygusundan yoksun kayınvalide oğlundan güç alınca , oğluda kötü davranışları annesi tarafından ödüllendirilince , senin en ufak insanlık halini cezalandırma cesareti bulmuş karaktersizler ,
Ailene git yinede diyecem ama
ne kadar kusurlu olurlarsa olsunlar bu şeref yoksunlarının yaptıkları her şey için kendilerine göre mantıklı açıklamaları vardır bu sefer ailende seni suçlamaya başlayacak.
Sen iyi bir insan olduğun için bunlarıda kendin gibi sanıyorsun ama senin kavgan sevinç kaynağı olmuş resmen
Yerinde olsam yanlarında kavga etmezdim

iki konuda yorumum hep aynı olur,
aldatma ve dayak.
Yine aynı şeyi yazacağım

Boşanın.

şimdi yavaş yavaş kendi hayatınızı kurmaya başlayın.
gerekirse evde el işi yapın mesleğiniz yoksa, annem kibrit kutusu yapıştırırdı tane başına ücretle, yengem nikah şekeri yapardı, ne yaparsınız yapın ama kendinize az az birikim koyun kenara.
sonra şiddet görürseniz tekrar darp raporu alın koyun bir kenara.
madem anne babanız destek değil, bu şekilde yavaş da olsa kendi ayaklarınızın üstünde durmaya hazırlanın.

boşanma davası açtığınızda ev size aitse şerh koydurursunuz,
barodan avukat tutarsınız,
dayakçı kocaya da hakim çocuğun velayetini vermez.

ben zaten çalışıyorum ama maaşımı kendıme ayıramıyorum
darp raporu alırsam bu eve dönüşüm olmaz bu ev eşimin babasının üzerine
hiç bi hak talep edemem kalıcam bıyer yeterli maaşım olmayıncada
çocuğumu bana vermezler

şimdilik tek çözüm bu gibi görunuyor ama yıllarca okadar dolmuş şeyler varkı tahammul etmek inanın çok zor en son eşimle konuştuk ailesının haberı olmadan psikolojik destek almaya karar verdık bakalım uygulayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…