- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
ayyyy ALLAH yardımcın olsun canımmm O sana oyle kapılar acar kı o vıcdansız kaynanan senın bı tas suyuna muhtac kalırrr şimdi konussun konuscagı kadar yalnız annenın evladı onunde dayak yemesı çokkk acı bende yasadım bunu 4 yasındaydım sanırım şimdi 28 yasındayım ana hiç gözumun onunden gıtmıyor çocuunuza cok uzuldum inşallah unutur da babasından nefret etmez size tavsıuyem ne kendı psıkolojınızı bozun ne de yapılanı unutun yerı zamanı geldııınde kı her zaman gelır endısenız olmasın eşinize de kpedere de kv yede koyarsınızzz tekmeyıevet ne yazıkkı buda oldu sudan bı sebebti belki ama sonu kabus oldu
dun akşam yaşananları kaç yıl unutamam bılmıyorum dun akşam markete gıdecektım eşimle bişi sordu bılmıyorum dedim yuksek çıkmış sesim yoldan geri döndü dışarıda bızı giderken gören komşularda vardı rezıl olucaz diye onu yoldan çevirmeye çalıştım ama dönmedı hatta koluma vurdu komşumuzun gelinide arkadan geliyormuş görmüş ben okadar utandımki kafaı kaldırmadan eve döndük
eve gırdiğimizde kvde sordu çocuğu onlara bırakmıştık oyuzden kendı daireme değil onlara gırdık eşim anlattı böle böle oldu dıye
kayınvalidemdeki sevıncı görmeliydiz oğlum ne olmuş gerı dönulurmu demesı normal olan olay buyumesın dıye eskiye dairr ne var ne yoktuysa döktü ortaya geçen konumdada yazmıştım şu kızkardeşi mevzusunda hemen o konuyu açtı yaa işte onlarada hiç sebebsiz çıkıştı falan fılan dıye döktü ne varsa bende susmadam resmen sokak kadınları gibi kavga ettım aklıma ne gelirse her söylediğine cevap verdim susmak ıstemıyordum odalara kapanıp ağlamak ıstemıyordum bıktım zaten bunları yapmaktan kadın birden oğlum yavrum dmeeye başladı eşime nasıl güzel davranıyor eşimde aklına ne gelirse söyluyor resmen yerın dıbıne sokuyor benı bıkaçkere onların yanında boğazımı sıktı resmen film gıbı ızlıyor kayınpeder ve kayınvalide ustelik çocukta kucağımda eşim bunları yaparken 3 saat tartışmanın ardından kendı dairemize geçtik eşimle devam ettı tartışmamız annene nasıl böyle bı fırsat verırsın diye başladım ben resmen susamıyordum buadar sudan bı sebeb oluşuna tahammul edemıyordum bana kafa attı başım hala şiş boğazımdada tırnak yaraları var
kayınvalidemde kavga ederken benı götür gidecek yerım yok karakola götür ordan nereye götürlerse gıderım çocuğuda bana ver ne zaman sıtersen görürsün dedim bu laf üzerine kv.de ayy gitçekmil sen kovsak bıle gıtmezsın anan baban senı gerimi alır kapıda yatsan bıle almazlar dedi doğru söyluyordu almazlardı
eşim başıma vurunca yere düştüm çocuğumda gördü yanıma geldi benı kaldırmaya çalıştı evladım ne kadar acı şeylere şahit oluyordu ben yere düşünce eşimin başına saksı düşmüş gibi değişti birden sarılıp özür dılemeye başladı sabah kadar uyumayıp başımda bekledi kalbım onu affetmedi ama gidecek bıyer olması çaresizlik
başım hala ağrıyor kv.de eşime hiç olmadığı kadar sevecen davranıyor eşim binpişman affet benı ne olur dıye yalvarıyor sonum ne olucak bilmıyorum
Biri bise der cumlesni kafandan sil ltfn. Olmaz ama yapma.
Seni gayet iyi anliyorm. Bende cok sey yasadm esimle. Tartisyordk surekli. ki hamileydm o zmnlar. Ama artk tartismiyrz. Neden blirmsn. O bagiriyor ben susuyorm. Tmm askm haklsn diyorm. İnan 5 dk snra gelip ozur dilyp gönlümü aliyor. Erkekler bole iste. Ustelemeynce sorun yok. Hii su da var ben bagirinca da o susar. Dengeliyorz iste birbrmzi.
ayyyy ALLAH yardımcın olsun canımmm O sana oyle kapılar acar kı o vıcdansız kaynanan senın bı tas suyuna muhtac kalırrr şimdi konussun konuscagı kadar yalnız annenın evladı onunde dayak yemesı çokkk acı bende yasadım bunu 4 yasındaydım sanırım şimdi 28 yasındayım ana hiç gözumun onunden gıtmıyor çocuunuza cok uzuldum inşallah unutur da babasından nefret etmez size tavsıuyem ne kendı psıkolojınızı bozun ne de yapılanı unutun yerı zamanı geldııınde kı her zaman gelır endısenız olmasın eşinize de kpedere de kv yede koyarsınızzz tekmeyı
verir hiç merak etmeyın yıne de çok yureklı ve guzel bı ınsanmıssınızz kı benden bulmasınlar dıyebılıosunuz değerınızı bılememısler kadırsızlerbenden bulmasınlar ben bundan sonra onaları ne göreyım ne duyayım aslında ama ımkansız ALLAH büyüktür o verisn layık olduklarını
işte butun duygularımı bu mantık yerle bır edıyor yapamam işte tutunamam gücüm yok korkarım ben yalnız yaşamaya biri bişi der dıye çok namussuz var bunlardan kaçayım derken sahıpsiz dıye dahada kötülük etmek isteyen çıkarsa bunları düşünüyorum ve olduğum yerde kalıyorum
çok fazla fılm izlemiş dıye düşüneneler olabılır ama bunlar gerçek iyi bi semtte yaşarsam bı nebze bu sorunlar kalmaz ama onada benım maddı gucum yetmez
en son düşüncem oğlumuda yanıma alıp hasta bakıcılıkfalanmı yapsam dıyorum diyorumda dıyorum işin içinden çıkamıyorum
eşimi seviyorum ama bu başıma gelenler onun yuzunden o olmasaydı bunlarda olmıycaktı birdaha yaparmı bılmıyorum öfkeye söz geçmıyor ama şuan için çok pişman
ne güzel aslında bızde karşılıklı çok sorun yaaşamazdık dış etkenler çok fazla ben artık susamıyorum butun sulalesının acısnı eşimden çıkarmaya çalışıyorum snaırım susturamıyorum kendımı
ayakta kalma konusunda konu açtım çıkış yolu bulamadım burdan bı çare bulurum ümidiyle evet herkes haklı güçlü dur diyorlar doğru ben cesaret etmessem bana namusumla yaşabıleceğim bı hayat kurulmuş olsa yıne gıdemem
ama cesaret edemiyorum yalnız yaşamk çok zor genç bı kadın oalrak ılk başta kadınlar başlarlar dedıkoduyaa kocalarımızı baştan çıkaracak falan dıye bide çocuk onsuz ölsem daha ıyı zaten bilmıyorum fare gbi sıkıştım kaldım
akşamdan beri çocuğumda eline ne geçirirse vurmaya çalışıyor bana nasıl kötü etkılendıyse artık
Eminim zor durumdasın, eminim çaresizsin, eminim ayrılmak tek kurtuluş değil. Ama sen evladının önünde daha kaç dayak yiyeceksin kimbilir...
Bir laf var; cesaret gitmektir bazen... Bu adama ve ailesine katlanmaya devam edersen cesur değil aciz bir kadın olacaksın
Çok üzüldüm sana, inşallah bir çıkış yolu bulursun
ben acizliğimi kabul edıyorum kendımen utanıyorum ama böyle yetiştirildim yalnız başıma hiç bişeymişim gibi
direk kötü yollara düşecekmişim gibi eşim benım ttanıdığım ilk erkek mukayese edemedim zamanında
öyle açık görüşlülükle buyutulmedım şu şekilde açıklayabılırım size yetişrirlme tarzımı hanı bır erkek bır kadına tecavuz etse ve kadın suçlu bulunsa tahrık etmiştir dıye işte böyle yanı ne olursa olsun hem eşimden tarafından hem ailem tarafından ben suçlanıcam çocuğunu değil kendı rahatınıdüşünene bı kadın olucam bende bılıyorum tek çözüm bu defterı kapatmak ama yok yok çıkış yol yok
Allah yardımcın olsun canım,sabrını arttırsın ,benim nacizane tavsiyem kvde kpederin yanında tartışmaya girme, kadın zaten senin açığını arıyor, tamam de sonra yalnız kalınca sor hesabını eşine, kvdenin bahane bulup eşini sana doldurmasına yol verme .
benim de eşim sinirlidir ama sinirlenince susarım ben ,sonra sorarım hesabını. sinirli anında sende üstüne gidince belki kendini kaybetti eşin,gerçi hiçbir şekilde yaptığında haklı değil ama ...ne diyim Allah eşine vicdan ,sana sabır versin, Allah yardımcın olsun..
gidecek yerim yok diyorsan bu adamı yönetmeyi deneyeceksin, yani onun dediği olmuş gibi görünecek aslında ama sen gene bildiğini yapacaksın ,başka türlü geçinmek zor , kvde nasıl oynuyorsa sende oynayacaksın malesef..
okurken ağladımevet ne yazıkkı buda oldu sudan bı sebebti belki ama sonu kabus oldu
dun akşam yaşananları kaç yıl unutamam bılmıyorum dun akşam markete gıdecektım eşimle bişi sordu bılmıyorum dedim yuksek çıkmış sesim yoldan geri döndü dışarıda bızı giderken gören komşularda vardı rezıl olucaz diye onu yoldan çevirmeye çalıştım ama dönmedı hatta koluma vurdu komşumuzun gelinide arkadan geliyormuş görmüş ben okadar utandımki kafaı kaldırmadan eve döndük
eve gırdiğimizde kvde sordu çocuğu onlara bırakmıştık oyuzden kendı daireme değil onlara gırdık eşim anlattı böle böle oldu dıye
kayınvalidemdeki sevıncı görmeliydiz oğlum ne olmuş gerı dönulurmu demesı normal olan olay buyumesın dıye eskiye dairr ne var ne yoktuysa döktü ortaya geçen konumdada yazmıştım şu kızkardeşi mevzusunda hemen o konuyu açtı yaa işte onlarada hiç sebebsiz çıkıştı falan fılan dıye döktü ne varsa bende susmadam resmen sokak kadınları gibi kavga ettım aklıma ne gelirse her söylediğine cevap verdim susmak ıstemıyordum odalara kapanıp ağlamak ıstemıyordum bıktım zaten bunları yapmaktan kadın birden oğlum yavrum dmeeye başladı eşime nasıl güzel davranıyor eşimde aklına ne gelirse söyluyor resmen yerın dıbıne sokuyor benı bıkaçkere onların yanında boğazımı sıktı resmen film gıbı ızlıyor kayınpeder ve kayınvalide ustelik çocukta kucağımda eşim bunları yaparken 3 saat tartışmanın ardından kendı dairemize geçtik eşimle devam ettı tartışmamız annene nasıl böyle bı fırsat verırsın diye başladım ben resmen susamıyordum buadar sudan bı sebeb oluşuna tahammul edemıyordum bana kafa attı başım hala şiş boğazımdada tırnak yaraları var
kayınvalidemde kavga ederken benı götür gidecek yerım yok karakola götür ordan nereye götürlerse gıderım çocuğuda bana ver ne zaman sıtersen görürsün dedim bu laf üzerine kv.de ayy gitçekmil sen kovsak bıle gıtmezsın anan baban senı gerimi alır kapıda yatsan bıle almazlar dedi doğru söyluyordu almazlardı
eşim başıma vurunca yere düştüm çocuğumda gördü yanıma geldi benı kaldırmaya çalıştı evladım ne kadar acı şeylere şahit oluyordu ben yere düşünce eşimin başına saksı düşmüş gibi değişti birden sarılıp özür dılemeye başladı sabah kadar uyumayıp başımda bekledi kalbım onu affetmedi ama gidecek bıyer olması çaresizlik
başım hala ağrıyor kv.de eşime hiç olmadığı kadar sevecen davranıyor eşim binpişman affet benı ne olur dıye yalvarıyor sonum ne olucak bilmıyorum
iki konuda yorumum hep aynı olur,
aldatma ve dayak.
Yine aynı şeyi yazacağım
Boşanın.
şimdi yavaş yavaş kendi hayatınızı kurmaya başlayın.
gerekirse evde el işi yapın mesleğiniz yoksa, annem kibrit kutusu yapıştırırdı tane başına ücretle, yengem nikah şekeri yapardı, ne yaparsınız yapın ama kendinize az az birikim koyun kenara.
sonra şiddet görürseniz tekrar darp raporu alın koyun bir kenara.
madem anne babanız destek değil, bu şekilde yavaş da olsa kendi ayaklarınızın üstünde durmaya hazırlanın.
boşanma davası açtığınızda ev size aitse şerh koydurursunuz,
barodan avukat tutarsınız,
dayakçı kocaya da hakim çocuğun velayetini vermez.
Vijdan duygusundan yoksun kayınvalide oğlundan güç alınca , oğluda kötü davranışları annesi tarafından ödüllendirilince , senin en ufak insanlık halini cezalandırma cesareti bulmuş karaktersizler ,
Ailene git yinede diyecem ama
ne kadar kusurlu olurlarsa olsunlar bu şeref yoksunlarının yaptıkları her şey için kendilerine göre mantıklı açıklamaları vardır bu sefer ailende seni suçlamaya başlayacak.
Sen iyi bir insan olduğun için bunlarıda kendin gibi sanıyorsun ama senin kavgan sevinç kaynağı olmuş resmen
Yerinde olsam yanlarında kavga etmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?