Ve sonunda hamileyim ❤️

maviankaa123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
51
37
8
27
Merhabalar aylardır bu foruma acaba acaba diye bir sürü mesajlar sttım. Hep sonucu negatifti. Bu ay eşimle çok az birliktelik yaşadık ve asla asla ihtimal vermiyordum. Durduk yerde regl günümde evde bi tane test var yapayım dedin ve anında öift çizgi belirdi. hala inanamıyorum . Beta değerimde 153 çıktı daha henüz çok küçük. Gerçekten ne yaparsanız yapın Allah size ne zaman vermek isterse veriyor. İnşallah herkes en kısa zamanda bu mutlu haberi alır

Eklentiler

• ADA27132-2BEE-4F4C-9E53-BCD926D74665.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 153
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah ben de aylardır senin gibiyim inşallah şuraya hamileyim yazmak bana da nasip olur ne zamandır deniyodunuz

Tebrik ederim.
Bizlere de dua edin

Amin amin inşallah amma benim 4 senedir olmuyor belkide anne olmayı hatlketmiyorumdur nasipppp
Ayy deme öyle nolur doğurup çöpe atan öldüren bi sürü insan var ben onları kastederek öyle dua ediyorum hep. İnşallah Rabbim seni daha fazla bekletmez de beklediğime değdi diyebileceğin kocaman mutluluk nasip eder sana

İnşallah ama çok zor gerçekten tek başıma yim bu yolda eşime sperm testi yaptıralım diyorum sen kilolusin diyo kilom 80 senin kilon yuUnden diyo sen bı yap tedavini diye bide çok hırçın ailemede sıkıntılı stres stres üşütme binincede olmuyo ama stres yapmadanda olmuyor bu aralar sürekli aglioum test yaptığımda eşim çok kızıyor napacagim hiç bilmiyorum

Artık olmadı tüp bebek esilma olur herhalde oda olmaz paranın p si yok borslcun içinde yok yok yani kusura bakmayın dizide uzudum halınızı helal edin

Valla kusura bakma ama belki de eşin haketmiyodur sana böyle davranması çok yanlış. Tamam kilo gebe kalmada etken ama gebe kalmaya engel değil daha kilolu olup gebe kalan çok kişi gördüm burda.

Valla kusura bakma ama belki de eşin haketmiyodur sana böyle davranması çok yanlış. Tamam kilo gebe kalmada etken ama gebe kalmaya engel değil daha kilolu olup gebe kalan çok kişi gördüm burda.
Ne yazacağımı bilemedim artık gözlerin kurumuyor çok diyorum kavga bile ediyoruz ama yok gitmiyor kesinlikle Allah muhafaza bide ondaysa boşa ugrasiyoirum

Artık olmadı tüp bebek esilma olur herhalde oda olmaz paranın p si yok borslcun içinde yok yok yani kusura bakmayın dizide uzudum halınızı helal edin
Canim denk geldim yazmak istedim üstüme vazife değil ama eşin seni başta haketmiyo belkide Rabbim bilerek vermiyo çünkü önce sana değer vermesi lazım eğer ortada bı sorun varsa bu ikinizin sorunu olması lazım sorunun kimde olduğu fark etmez önemli olan el ele vermek birlikte üstesinden gelmek. Çocuk yokken evliligini baştan göz gecirmeni öneririm çünkü çocuk olduktan sonra çok zor. Mutlu bı çocuk büyütmek için öncelikle ebeveyn lerin mutlu olması gerekir. Evlendin diye seni mutlu etmeyen biriyle ömür geçirmek zorunda değilsin İnşallah herşey çok güzel olur hayatında

İnşallah ama sanırım öyle opmicak bklm hayırlısı haklısın bende öyle bir çocuk büyütmek istemiyorum daha az önce vazgeçtim bu çocuk hasretinden haklı olabilirsin ama mecburiyet var belkide düzelir zamanla hayırlısı bklm

Çok dua edicem Rabbim sevgi aşk muhabbet versin eşinle araniza sonra da tez vakitte gönlünüze göre bir evlat nasip etsin İnşallah

Mavianka hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin kuzucugun

Aska öyle bir durum değil ben şuan 90 kiloya yakın bir kiloyla hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…