Ve sonunda hamileyim ❤️

Canim eşin once kendine bi baktirsin neyden korkuyo da test vermeyip sana yukleniyo hayret bisey 16 ay bekledim 85 kiloda yani hayatimin en yuksek kilosunda hamile kaldim sen kendini yipratma bence cocuk istiyosa eşin once bi sprem degerlerine baktirsin

Valla bende çok isiyitoyrumda gitmesini ama kyiamet alamet gitmiyor yani bu konudan dolayı da hep kavga doktor kendinde söyledi ama yok gitmiyor

Valla bende çok isiyitoyrumda gitmesini ama kyiamet alamet gitmiyor yani bu konudan dolayı da hep kavga doktor kendinde söyledi ama yok gitmiyor
O zaman siz sorunu kendinizden aramayi birakin bosverin bu yol tek kisinin cabasiyla yurunecek bi yol degil ne zaman doktora gidersin sen de gorunursun o zaman ben de tekrar baslarim surece diyin bosuna kendinizi uzmeyin yipratmayin fedakarlik tek tarafli olmaz.

Bende çok isitiyorum evlat ama yardımcı olacağı yerde sahada çok yipratiyor hsyirlsiisc bklm

Öyle bişey yok kusura bakmasin cocuk isteyip testleri ihmal edemez her haltida sana yükleyemez gercekten kadinlarin cilesi bitmez. Bu stressle zaten olacagi varsa bile olmazki benimde ailede cok stress baski dedikodu var amann yarabbi bi salmiyolar insanlari .. aglama sen dik dur normal bi kontrolden gecicez de istiyosan bende gectim de sonucta bende esime yaptirttim kadin dogum uzmani gönderdi kendisi yüzüne söyledi esin pkolu olabilir kiloluda olabilir ama cift olarak düsünmek lazim dedi. Istersen birdaha doktora gittiginde bahset belki onlar yüzüne söyleyince strese girip yaptirir. Ayrica bu isler birazda nasip esimin kuzeni 100 kilodan fazla ve hamile kaldi 6 sene sonra artik tüp bebek mi dogalmi bilmem. Ama sonucta nasip oldu ve hamile kalmisti. Kimse umutsuzluga kapilmasin .. herseyn bi hal caresi var en gec tüp bebege gittignzde orda yaptirir artik boşuna erkekler kendini yirtiyor sen canini skma 3 yildir ugrasiyorum kimyasal gebelik bile gecrmedim..

Allah hayirli etsin canim saglikla gelsin , yanlis anlamazsan bise sormak istiyorum daha önceleri neden olmamisti sendedemi pko var acaba?

Bız ılk dr gıttığımızde bana pko varmı dedı yok ve bana hıcbrsey yapmadan onca esının sperm testine bakalım dedı yanı hıc bana bakmadan erkek degerı ıyı degılse sız muazzam saglıklıda olsanız olmaz kı zaten yapılacak bsey yok bır tek spermıogram verıyorlar o kadar bızm gbı alttan ordan burdan muayene yok bise yok ıkna edın bur sekılde ustune dusun bu konunun

Bız ılk dr gıttığımızde bana pko varmı dedı yok ve bana hıcbrsey yapmadan onca esının sperm testine bakalım dedı yanı hıc bana bakmadan erkek degerı ıyı degılse sız muazzam saglıklıda olsanız olmaz kı zaten yapılacak bsey yok bır tek spermıogram verıyorlar o kadar bızm gbı alttan ordan burdan muayene yok bise yok ıkna edın bur sekılde ustune dusun
Bende kımyasal bıle yok sıfır gebelık artk guluyorm halıma her ay hamılelık belırtısı yasıyorum hepsı dogru olsaydı suan 250. Cı cocuguma yıne hamıleydım

Üstteki yoruma öncelikle yaziyim, spermiogramm dedign gibi basit islem kadinlardaki gibi ultrasonlu muayene degil belkide bilmiyodur arastirip söylemek ikna etmek lazim tabiki :)

izmirlibjkkartal

Haklisin walla bende ayni öyleyim hayirlisi tüp bebek düsnyrm artik :)

Bizler mutlaniyoruz bende regl oldun srtik takmicam cabaladimda ollmuyor rabim vereceği zmanu bilir artık hayırlısı herşeyin stres yapmicam adetim düzensiz onu duzltiricem inşallah herşeyin hayırlısı

Bende aynı 4 yıldır bı kere kimyasal m oldu doktor yuUnede dedi çare etmiyor

Bunu gördüm ve cevaplamak istedim çok özür dileyerek eşin kendisinde sorun çıkmasından korktuğu için böyle yapıyor bence bende kiloluydum bizimde bebeğimiz olmuyordu ama eşim gidip kendi için testleri yaptırdı ve doktor bana senin kilon ve pko olduğu için olmuyor dedi tüp mide ameliyatı oldum ve bebeği denedik çok şükür rabbime tuttu 6 haftalık hamileyim bu işin aslında kiloyla alakası yok hiç umudunuzu kaybetmeyin benim 5.5 senedir olmuyordu bebeğim rabbim nasip ederse herşey olur

Bellirti aramayın bende hep arardım hamile olduğumu öğrendiğim zaman 0 bellirti ile öğrendim

Haklısınız ama yaptırmıyor benimde 4 senedir olmuyor malesef kavga dövüş ama yok olmuyor

Madem yaptırmıyor sendende bilmesin o zaman. Sinirlendim şuan
Sinirlemeyin kendinizi üzmeyin lütfen bende çok sinirleniyorum eşime ama eşek hosqftqn qnlqrmi bunuda dedirti kendir e inşallah onda birşey yoktur Allah onun tedwvisne muhtaç edemeden olur bu kadar sorumsuz insan kesinlikle değil evine yurduna çok iyi bakıyor ama konu çocuğa gelince hayır oqz diyo ben test alıp begwtifi görünce banada kızıyor bağırıyor sanki var yok işte yaptinda noldu diyor amma keşke benim elimde olsa şimdi çocuğum yaşına bile yetmişti amam nasip rabim nasıl isterse öyle canım malesef keşke benim eşimde hemen gidip yapitirverirse

Bi şekilde ikna etsen en azından gereken herşey yapılır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…