Ve sonunda korktugum basima geldi :(

Anlayamadım...Nişanlın sevgiline inanıyor, annen bile sevgiline inanıyor "varsa öyle birşey evlensin seninle" diyor lmaz: Kimselere güven sağlayamadın mı acaba?

orası dağ başımı ki seni kolundan tutup götürüyo nişanlının evine...
ben bişey anlamadım...:sm_confused:
senin bu konundan çok soru çıkar...

sözlünün annesi ,evine seni itekleyerek bir adam giriyor. resmen evi gasp ediyor. neden polise haber vermedi. insanın ödü koparkafamçokkarıştı
yaa lmanyada polis yokmu
güpegündüz seni adam kaçırıyor evinden zorla arabasına bindiriyor.o araba kullanırken hoş sen ne yaptın. uslu uslu oturdunmu. neyse,
eve getiriyor. seni yine zorla arabadan indiriyor tabii sen hiç bağırmıyorsun bağırsan millet bakar. eve sokuyor zorla içeri giriyor. bunlar olurken alman polisleri ne yapıyor....

Son düzenleyen: Moderatör:
Action filmi tadında bir kapıda beliren eski sevgili,koldan tutup çekmeler,arabaya zorla bindirmeler,nişanlının evini bilmeler,falan filan CADIARZU
Eksik olan bir şey var,o da nişanlını çimento dolu bir tenekeye oturtup denize atmak...
Yapmadı mı bunu eski sevgilin,olmadı.Filmin sonu böyle bitmemeli:gitme:

bende bu sorunun cevabını beklıyorum şakkıdı

boşver artık cnm ya olan olmuş biten bitmiş..
belkide hem nişanlın hemde senin için hayırlısı olmuştur..
sen nasılsa sevmiyordun daha yaşında çok genç ,ne bu acele mantık evliliği için çok erken lmaz:

sözlüm beni okulumdan her gün alir,bazende onun evine gideriz,sanirim o zaman bizi takip etmis olabilir,bilmiyorum ama evi cikarmis

hea takip etmiş. tam action tadında...iz sürmüş..... neden annenin evi. madem iz sürüyor. adamın işi de karşıdaymış. neden adamın işine değilde anneye. madem adama söyleyecek bakire olmadığını..bilen karşıdaki iş yerinide bilir.
neden direkt iş yeri değil....

Aslında dikkatinizi çekerim,bu filmde paylaşılamayan esas kız bizim sugar !!!
Ah ulen ahhh,bi böyle hararetli iki aşık arasında kalamadık ki yanarım yanarım ona yanarım.
Demem o ki,bu filmde ince bir erotizm de var,paylaşılamayan hatın kişisi,gasp,takip,mücadele,kin....
Anaaaaa kundak yok mı kundak :uhm:. Yakarım ulen bu evi diyip çakmadı mı kibriti ex lover?

vallaha arkadaslar,artik cevap veremeyecegim,cünü cogunuz benim alay geciyor,kusura bakmayin,bana inanmiyorsunuz,kendimi cok salak hissettiriyorsunuz lmaz:

Rica ederim,Orası sakin yer..İnsanlar çok sakin...Herşey sukunetle karşılanıyor..:1closedeyes:

değilmi. insanlar böyle şeylere alışık. gayet doğal kadın oğlanı arıyor ama polisi aramayıda hiç düşünmüyor. bu manyak herif bana bir şey yaparmı korkusu yok. cesur teyze valla....

eski sevgilin .....sözlünün evini nerden biliyor ki..........
bilmiyorsa sen dedin neden dedin.........
ayrıca sen arabasına neden bindin..........sucsuzlugunu kanıtlamak içinse tehditle evden adam kaçırır gibi olmaz...........
hem eski sevgili ne cesaretle nişanlının evini basıyor anlamadım..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…