Annen baban evde yokken geliyor sizin kapıya..Sen de hiç kapı gözünden bakmadan zınk diye açtınmı kapıyı yani ??
Ben de buna takıldım..Benim de bekarlığımda sevgililerim oldu..Ama hiç biri birbirini ne tanır ne evini bilir..Zaten biri ile sevgiliyken bitmiş bir ilişkideki sevgilimle hiç karşılaşmadım...
senin sözlünle eski sevgilin arkadaşmılar ? Nerden biliyor sözlünün evini ? Neden gittin ?
sözlünün annesi ,evine seni itekleyerek bir adam giriyor. resmen evi gasp ediyor. neden polise haber vermedi. insanın ödü koparkafamçokkarıştı
kadinda yasli,bekledi oglu gelsin,konu ince bir konu diye bekledi...
bizim burasi sakin bir yer öyle seyler olmayacagi icin,kapiyi acarim hemen...
bende bu sorunun cevabını beklıyorum şakkıdı
yani eve zebellah gibi bir herif giriyor yaşlı kadın korkmuyor ve bekliyor. ev gasp edilmiş o arada...
öyle mi.
sözlüm beni okulumdan her gün alir,bazende onun evine gideriz,sanirim o zaman bizi takip etmis olabilir,bilmiyorum ama evi cikarmis
bizim burasi sakin bir yer öyle seyler olmayacagi icin,kapiyi acarim hemen...
hea takip etmiş. tam action tadında...iz sürmüş..... neden annenin evi. madem iz sürüyor. adamın işi de karşıdaymış. neden adamın işine değilde anneye. madem adama söyleyecek bakire olmadığını..bilen karşıdaki iş yerinide bilir.
neden direkt iş yeri değil....
Rica ederim,Orası sakin yer..İnsanlar çok sakin...Herşey sukunetle karşılanıyor..:1closedeyes:
valla sizin orası sakin olduğu kadar ıssız da bir yer galiba baksana kuş uçmuyo kervan geçmiyo polis yok devriye yok onu geçtim yoldan geçen bir insan evladı dahi yok muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?