Ve sonunda korktugum basima geldi :(

Bence sen bırak şimdi sevgili sözlü işlerini de okulunu bitir..Sevgilisiz kalsan bir süre ölmezsin..19 yaşında kıza ne gerek bari mantık evliliği yapayım davaları....:mymeka:

diger konularin gibi buna da inanamadim..
gercekten basina geldiyse bu olay cok buyuk gecmis olsun hayatina yeni bir sayfa acma zamanin gelmis demektir.
yok bunlar hayal urunu ise kafayi yeme noktasindasin acilen bir doktorla gorus derim.

Ya diğer konuna sadece bi göz atmıştım. Bunda da bazı yorumlar okudum. Bazıkişiler inanmamış. Açıkçasıı ben de kuşkuyla baktım olaya. En basit şunu söyleyeyim. Benim başıma böyle bişey gelse. Dün olmuş sanırım olay. ınternete gireyim de şu olayı bi yazayım diye aklıma bile gelmez. Benim namusuma laf söylenmiş ben de işi gücü bıtakıp buraya yazı yazıcam.

Ayrıca gerçekten 19... bu tarz entrikalar için çok erken bi yaş.
Ayrıca hiçbir erkek terk ettiği kıza sen evlenemzsin demez.
Diyen erkek prikopattır, senin ailen yokmu.. Dağın başında mı yaşıyosun seni kolundan çekip götürecek...
Hadi götürdü sözlünün evini nerden biliyor...
Senden için bakire değil dediğinde neden ıspatlarım demedin neden onunla birlikte çıktın. Ben gitmiyorum bi yere beni dinleyeceksin diyi kalmadın da o adamla çıktın.

Ve son bu eğer bu gerçek değilse, git bu senaryoyu bi film yönetmenine ver. Eski türk filmlerini yad edelim hep birlikte.
Kaçıncı asırda yaşıyoruz hayatım. Kim kimi nerey götürüp kime iftira atıyorrr.
Di

canım kusura bakma ama çok cahilsin...
etrafındakiler de çok cahil bence...
bunları abla nasihati olarak al
bütün yaşananları unut, temize çek ve sana fırsat olsun bu
kendini geliştir ve kabuğunu kır, bu cahillikten anca böyle kurtulursun
ufkunu genişlet, herşeyin evlilik bekaret çevre baskısı şu bu olmadığını gör
daha yaşın gerçekten küçük, etrafında belki bu yaşta evlilik falan normal karşılanıyor olabilir
ama inan çok erken, bu yüzyılda bunları konuşmuyor olmamız lazım artık...
ooof cahillik ooof....

Son düzenleme:
evden çıkıp zorla arbaya bindirme kısmı üstelik sözlünün evini nerden biliyor? sen mi söyledin anlamadım ki !! zaten senin sözünü inanmayan biriyle ömrün boyunca mutlu olamazsın...

sevgilinin arabasina neden bindin ve evde kimse yokmu
dağ başimi kolundan tutup arabaya bindiriyor
fisfisfis

Oralar sakin muhitler olduğu için sakinliği bozup bağırıp çağırmak,yardım diye bağırmak istememiş,kuzu kuzu arabaya binmiş..:1closedeyes:

Amaç çevreye rahatsızlık vermemek...laelaelaelaelae

kim size niye beddua etsin
bende bunu anlamış değilim gerçekten
ne mantıksız bir cümledir bu beddualarınız tuttu cümlesi....
üye konuyu açar beklediği desteği göremezse tepki alırsa hemen kendini geri plana çeker
başka bi konu açar beddua ettiniz tuttu rahat edin bilmem nee...
bunu çoğunlukla başkalarının kocalarını ayartan kadınlardan duyuyorduk
ayrıldık beddualarınız tuttu millete kin kusmalar kendini haklı çıkarmaya çalışmalar
nedir yani bunun amacı anlamadım cidden...

yahu milletin işi gücü yok tanımadığı üyeye beddua edecek
inşalah şöyle olursun böyle olursun diyecek
gidin allah aşkınıza yaa
kendi başınıza gelenlerin sorumlusu sizi uzaktan yakından tanımayan insanların bedduları değil
kendi yaptığınız aptallıkların sonucudur

alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak

Yorum yazmazsam çatlarım

Almanya'daki bir kısım Türkler'in köylerinden 50 sene önce nasıl çıktılarsa, hala öyle olduklarını biliyorum.
Bu nedenle senin cahilliğine karşı bir şey söylemek istemiyorum. Artık normal görünmeye başladı gözüme çünkü.
Ama sen daha 19 yaşındasın. Hadi diyelim anlattıkların gerçek,ki gerçek de olabilir, yalan demiyorum.
Hadi adam geldi, sen de onu görünce korktun, tepki veremedin. ınsanlar bu gibi durumlarda donuk kalır, başka zaman vereceği tepkileri veremez çünkü.
Hadi adam nişanlın mı sözlün mü ne naneyse onun da evini biliyor. Annesi de sizi kuzu kuzu dinliyor ve sakinleştirmeye çalışıyor...
Hadi seninki de gelip sizi evden kovuyor, namus davası yapıyor vs vs

Sorarım sana. Bu nasıl namus ? Namus sadece kendinden sorumlu olmak mıdır , yoksa karşındakinden de sorumlu olmak mıdır ?
Ben nişanlı değilim, erkek arkadaşım var şu anda.
Biri ona ben hacerin eski erkek arkadaşıyım, biz onunla birlikte olduk, bu kız bakire değil, evlenemezsiniz dese, onun yapacağı ilk şey, o lafı söyleyen adamı ya dövmek olur, ya da evden kovmak. Ama asla beni kovmaz, başkasının sözü ile benim hakkımda karar vermez. Eminim ki çoğu erkek de böyle yapar. Namus, namusum dediğin kişiyi korumayı, onu tanımayı da içerir bence.

E hadii herkesi geçtimmm... Ailene ne demeli ?
HıÇBıR aile, başkasının sözü ile kendi kızı üzerinde hüküm vermez.
Hadi herkes el... Aileye ne demeli ?
Yoksa sen evlatlık falan mısın ?
Kendine gel bence ...
Ne herkes sandığın kadar saf, ne de sen sandığın kadar safsın yerimseniben

Beddua etmişler de tutmuş da sevinsinlermiş de öyle olmuş da böyle olmuş...
Ne diyeyim ki...
Allah sana, ona, buna, herkese akıl fikir vermiş zaten.
Allah o aklı kullanmayı nasip etsin

Oh yorumumu yazdım rahatladım

yani benim kocam beni biri eve sürükleyerek götürecek
hiç dinlemeden kimseyi önce onu üçe katlar bee

imzavereliniortak

Konu kilitlenmiştir.
Sebep:
İnanmıyorsanız yorum yazmayın,inanıyorsanız konudışına taşmayın.
Üyenin ne aptallığı kalmış,ne cahilliği...Geyiğe dönmesi de cabası..
Ortada bir yalan varsa bunu ifade etmeninde bir adabı vardır,hiçkimse yönetime konuyla ilgili uyarı da bulunmamış ama maşallah yorumlar diz boyu:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…