• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda....

bol bol
domestos
çamaşır suyu katkılı cif
amway genel temizlik amaçlı loc
aspirin
fayanslara domestosu dök
fırçala sonra viledayla sil bişey kalmaz

Hanımlar merhaba .hem mutluyum hem biraz tedirginim.
Sizden her türlü ipucu tüyo tavsiye bekliyorum.
Uzun ugraşlar sonucu eşimin işine yakn tam cadde de 3.kat bi ev bulduk.450 tl.şmdilik bu evi tutmamızın sebebi hem borç kapatmak hem biriktrmek.
Eve gttik baktık ev resmen kiracı evin içine resmen affnza sıgnarak söylüyorum etmiş resmen.
Ev sahbi yaşlı teyze.sordum ögrencimiydi dye hayır aile dedi ya bi kadın nasl pis evde öyle kalır temizlemdn anlamyrum
Arkadaşlar o evi tutmak zorundaym.evi pazartesi çekip göstercm size.ben o evi adam edecgme inanyrum.ama tuvalet duşkabn mafolmuş.ya midem bulandı.hele mtfak ya.of of.
Kimyasal ne varsa kullancm artk.
Neyapmam gerekli.bigece öyle domestoslyp braksam gene gtmez o mikrop.tuvalet taşı rezil halde.lütfen yardımcı olun.nasıl bi yol izleyeym .:KK1: Ev sahbi boya ve tamir yapcak ama siz o kirleri görsenz.kusmamak içn zor tuttum.:KK42:

canım benim hadi gözünüz aydın. Bundan sonrası çok çok güzel olur sen hiç merak etme. Çamaşır suları, loclar, aspirinler cifler halledersin sen. Hep iyi haberlerini almak dileğiyle..

canım benim hadi gözünüz aydın. Bundan sonrası çok çok güzel olur sen hiç merak etme. Çamaşır suları, loclar, aspirinler cifler halledersin sen. Hep iyi haberleri:KK36:i almak dileğiyle..

Ay çok teşekkür ederim :) inşallah altndan kalkarım..öncesi snrası diye resm koyacm valla:KK34::KK34:

Daha başlamadm canım.yani başma gelen tavugun başna gelmez.o teyze evi satmş.evi alan adam aynı binada zaten.tuttgmz evin tam karşısnda.hem söz veryor hem aradan 2 gn gecmdn satyor.neyseki alan adama bizdn bahsetms.adamda tam dmis.bizi bekliyor.bugnde gtti eşim ise gtmeden yol üstnde zaten.adam tapuya gtmis.ay bna fenalık geldi valla aglaycgm artk.uzatmalardayız resmen esmde gece gelcek.yarn gtcez artk of.:KK42:ama adam boya falan tamir yapıyor evi suan zaten.Ya bi olsunda başlasam ya.:cry:

Daha başlamadm canım.yani başma gelen tavugun başna gelmez.o teyze evi satmş.evi alan adam aynı binada zaten.tuttgmz evin tam karşısnda.hem söz veryor hem aradan 2 gn gecmdn satyor.neyseki alan adama bizdn bahsetms.adamda tam dmis.bizi bekliyor.bugnde gtti eşim ise gtmeden yol üstnde zaten.adam tapuya gtmis.ay bna fenalık geldi valla aglaycgm artk.uzatmalardayız resmen esmde gece gelcek.yarn gtcez artk of.:KK42:ama adam boya falan tamir yapıyor evi suan zaten.Ya bi olsunda başlasam ya.:cry:

yani size verecek mi vermeyecek mi evi

oh iyi bari öncesi sonrasını çok merak ediyorum nasıl mucizeler yaratıcaksın bakalım :KK73:
ben görmezsem mesaj at bak koydum de olur mu valla çok merak ediyorum :KK48:

He tamam.yapcam tabi.hele bi başlayaym.tertemiz bir ev yapcam alimallah.
Kız bende merak ediyorum valla.ama hep bişeyler çkyor hevesm gdyor

bende öğrenciden kalma leş gibi eve oturdum. klozet lavabo berbattı değiştirdim cebimizden ödedik ev sahibi parasını vermedi. ince temizliği hala devam etmekte ama gören bu haline bile inanmıyor hemen olmuyor bu temizlik yavaş yavaş herşey yoluna girer.

bende öğrenciden kalma leş gibi eve oturdum. klozet lavabo berbattı değiştirdim cebimizden ödedik ev sahibi parasını vermedi. ince temizliği hala devam etmekte ama gören bu haline bile inanmıyor hemen olmuyor bu temizlik yavaş yavaş herşey yoluna girer.
Ben hemen istyorum.çünkü işe girnce artk böyle ugraşamam.hepsni bitirm dyorum

Back
X