• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda....

Suan onada yok bütce of ya

ev sahibine bir söyleyin en azından klozeti falan değişsin.şansınızı deneyin.
hiç olmazsa klozetin taşını değil ama kapak kısmını değişin.
o da olmadı ....ev nerede toplanıp yardıma gelelim :)

porçöz al fayanslara kullan yerlere dök.. bi tane uzun saplı fırca al ayagına da bi terlik eline eldiven iyice fırçala ağzını da kapat.. ya da bunu domestosla yap sadece porçöz genelde çok tehlikeli biliyorsun domestosu dök yerlere fırçala... sonra çekbazla çek viledayla sil... ellerin zarar görmesin sonra dikkat et...

tuvalet banyo bu şekilde güzel temizlenir... mutfağı da çamaşır suyuyla temizle...

camları da cifle mermerlerini... camı da 1 kova suya biraz domests ve camsil dök öle temizle çok temiz oluyor....

baya uğraşırsın... bi tane yardımcı kadın tut 100 tl ver beraber temizleuin canım tek başına işin içinden çıkman çok zor....

porçöz al fayanslara kullan yerlere dök.. bi tane uzun saplı fırca al ayagına da bi terlik eline eldiven iyice fırçala ağzını da kapat.. ya da bunu domestosla yap sadece porçöz genelde çok tehlikeli biliyorsun domestosu dök yerlere fırçala... sonra çekbazla çek viledayla sil... ellerin zarar görmesin sonra dikkat et...

tuvalet banyo bu şekilde güzel temizlenir... mutfağı da çamaşır suyuyla temizle...

camları da cifle mermerlerini... camı da 1 kova suya biraz domests ve camsil dök öle temizle çok temiz oluyor....

baya uğraşırsın... bi tane yardımcı kadın tut 100 tl ver beraber temizleuin canım tek başına işin içinden çıkman çok zor....

Yok canım ben yaparm tek başma yeterki temizlesne 100 lirayı kendm alrm kendm temizlerm ben:KK48: parçöz nye tehlikeli.ben hç kullanmadm ondan.ben karıştrcktm domestosla

ev sahibine bir söyleyin en azından klozeti falan değişsin.şansınızı deneyin.
hiç olmazsa klozetin taşını değil ama kapak kısmını değişin.
o da olmadı ....ev nerede toplanıp yardıma gelelim :)
Ev sahbi boya kombi priz tamiri yapıyor yapcgnı sanmam adam dedi.tuvalet ve banyo 3 yıl önce yaptk.ben şaşırdm 30 yıllık duruyoqgdu.
Ay sagol canım.:KK68: Zaten yarn başlaycm hayırlısyla

Yok canım ben yaparm tek başma yeterki temizlesne 100 lirayı kendm alrm kendm temizlerm ben:KK48: parçöz nye tehlikeli.ben hç kullanmadm ondan.ben karıştrcktm domestosla

Konu sahibesi havaya uçmanın formüllerini arıyor anlaşılan :KK14: O kadar da demiştim karışmaz bu iki kimyasal diye o_O

Konu sahibesi havaya uçmanın formüllerini arıyor anlaşılan :KK14: O kadar da demiştim karışmaz bu iki kimyasal diye o_O
Ahaha.
Ben eski konuşmaları hatrlamyrum ki.şmdi dedn hatrladm valla.
Parçöz nedir onuda blmyrum zaten .tuzrugu gbi bişey mi.çünkü adını ble ilk duyuyorum.ben hep domestos ve cif kullandm

Aaaa sakın karıştırma domestosla porçözüü mahveder seni canım boğulursun o kokudan ... porçözün vücudunun herhangi bi yerine değmemesi için çok dikkat et o kezzap çünkü o yüzden dedim... temizlerken çok dikkat etmen lazım ve mutlaka uzun saplı fırça ile fırçala yerleri... elini sürme...

ağzını burnunu da kapat....

Aaaa sakın karıştırma domestosla porçözüü mahveder seni canım boğulursun o kokudan ... porçözün vücudunun herhangi bi yerine değmemesi için çok dikkat et o kezzap çünkü o yüzden dedim... temizlerken çok dikkat etmen lazım ve mutlaka uzun saplı fırça ile fırçala yerleri... elini sürme...

ağzını burnunu da kapat....
Tamam canım karıştrmam vay be dmek az daha gidicekmsn

Ahaha.
Ben eski konuşmaları hatrlamyrum ki.şmdi dedn hatrladm valla.
Parçöz nedir onuda blmyrum zaten .tuzrugu gbi bişey mi.çünkü adını ble ilk duyuyorum.ben hep domestos ve cif kullandm

Aynen canım. Tuzruhu'nun bir tık altı. Sakın karıştırma ve kullanırken maske tak.

ay çok sağol not ettim adını şükür sararan fayans araları pırıl pırıl olucak :KK71:

marketlerde vardır dimi kız çok bilindik bi marka değil gibi

Vardır vardır.bunu kv şoktan aldı tam blmyrum ama öyleydi galiba.
Netten bi bak.dedim ya balkonun aralarnı ble bembeyaz yaptı:KK52:

Back
X