• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve tekrar bekarım

Tum annelere sesleniyormussun.. bak benim de 2 yasinda bir oglum var alindim simdi.. aa bak sen de kadinsin yani dogurganligindan dolayi kaynana olma potansiyelin var.. kendini de sorgula..

Kayinvalidede suc aramayin esiniz adam.degilmis.misal ben kayivalide konusunda cok sansliyim.merahametli ilgili laf vurmayan..kisacasi melek gibidir annem
Ama esim bazen anne kuzusu erkekleri gorunce der "benim annem boyle olsa lafini soylerdim.kizardim gerekirse"der..
Gorumcemle bi sorun yadadim mesela hemen benim.yanimda oldu beni yalniz birakmadi ki cok hakliyim ve suan deli gibi sevdgi kizkardesinden sogudu beni o kadar cok uzdugu icin..
Durum bu..ins sizin karsinizadanaile kavraminin anne babadan once es ile olan hayatin geldigini anlayan bi es cikar

Senden ne var ne yok?
Alabildinmi canim nafakani.
Yok canım. Henüz icraya verdik. Şuan üzerinde hiç mal gözükmüyor:). Bir insan salak olurda bu kadar olmaz. Boşanma davası açıldığında yaklaşık 100 milyon liralık şirketi vardı. 2 yıl içinde darphane gibi işleyen yer, yanmış bitmiş kül olmuş:). Hisselerini devretmiş kardeşinin üzerine. Bakalım yeni bir süreç başlıyor:)

6 yıl önce 2 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adamdan 2 ay önce tek celsede boşandım benim sorum forumdaki annelere çocuğunuzun eşinin sizin gibi bir kadın olduğunu unutmada neden bu kadar maharetlisiniz pes doğrusu oysa geçmişinize bakarsanız eminim sizde aynı sıkıntı yaşamışsınızdır aynısını yaşatmaya neden mecbursunuz ? hayret birşeysiniz doğrusu

....hmmm

bu ne yahu :) gagagagag hiçbişi anlamadım

Yok canım. Henüz icraya verdik. Şuan üzerinde hiç mal gözükmüyor:). Bir insan salak olurda bu kadar olmaz. Boşanma davası açıldığında yaklaşık 100 milyon liralık şirketi vardı. 2 yıl içinde darphane gibi işleyen yer, yanmış bitmiş kül olmuş:). Hisselerini devretmiş kardeşinin üzerine. Bakalım yeni bir süreç başlıyor:)
Hı yani devredecek başka kimse de bulamamışlar kardeşinin üzerine mi devretmiş. Hukuk danışmanı kim acaba merak ettim :KK70:

Yeni mezun olmuş bir yeni yetme vekili:KK53: evet kardeşinin hisseleri iki kat artmış bizimkininde hiç malı yok. Kimseye güvenmiyor:KK45:
Sokaktan adam çevirsen durumu anlatsan, ya o devir işleminin iptali olmaz mı diye sorar hatta o iptal edilir ya diye yorum da yapar.. :KK53: Ne günlere kaldık ah vah tüh :KK53:

Kayınvalide yüzünden bitmiş evliliğin sanırım öyle anladım.

Burada istediğin kadar say rahatla ama bir gerçeği kabul et.

Eşin adam olsaydı anası yüzünden karısını kaybetmezdi..

katııyorum. benim kocama da adam mı değil mi bişey diyemiyorum. Kadına gidip, bizim ki seni, sizi sevmiyor, siz gelince yüzü asılıyor,gelmeyin daha bizim eve demiş. Ben de bu adamı şimdi ne yapayım, Boşasam bir dert boşamasam bir dert. Kaybetcek beni de kim yüzünden kaybedecek.

Eğer ortada aşk varsa, sevgi varsa, İSter anne, ister baba kimse bu evliliği ,birlikteliği bitiremez. HErkes bir yere kadar karışabilir, laf edebilir.
Annesinin yanlışını,eksiğini, lafını, davranışını artık her neyse, bir adam bunu ayırt edemiyorsa ve sürekli ailesini senin önüne atıp sen hatalısın, sen küçüksün, saygı yap, sus,git,ne derlerse yap, hizmet et, sen gelinsin gibi bir sürü kapı gıcırtısı ile karşına geliyorsa bu adamdan hayır yok.
İstediğin kadar kendini anlat, onların hatasını söyle, seni üzdüklerini söyle boşuna.
Kadında en sonunda pes ediyor.

Back
X