- 24 Kasım 2014
- 895
- 2.292
- 313
- 38
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bbl doktor mu yaptı ?Benim de iki yıl önce bbl sonucu yüzüm yandı ben çok dikkat ettim sonra güneşe yılda bı kaç kez sadece o lekeye yönelik mezoterapi yaptılar yüzümü yakanlar bı kaç ton açıldı ama malesef hala her iki yanağımda kocaman iki leke var Onları Allah'a havale ettim.uc haftadır bu kremleri kullanıyorum henüz belirgin bı sonuç alamadım olursa mutlaka buraya yazarım sevgiyle kalın
Ne yapılması gerekiyor ? 3 seans bbl lazer+ leke mezoterapisi yaptırdım hiç fayda görmedim nasıl dolandırıldım merak ettim.Tüm yüz lazerleri öncesi 15 gün önceden yapılması gereken bazı şeyler var ancak ne yazık ki para alacağım diye bunları yaptırmıyorlar ve lekelenmeler kalabiliyor . Geçmiş olsunleke mezoterapileri ile %100 sonuç alamasanızda belli ölçüde fayda görürsünüz
Malesef evet o yüzden hiçbirine güvenmiyorum artıkÇok geçmiş olsun çok üzüldüm bbl doktor mu yaptı ?
İnşallah, teşekkür ederimTüm yüz lazerleri öncesi 15 gün önceden yapılması gereken bazı şeyler var ancak ne yazık ki para alacağım diye bunları yaptırmıyorlar ve lekelenmeler kalabiliyor . Geçmiş olsunleke mezoterapileri ile %100 sonuç alamasanızda belli ölçüde fayda görürsünüz
Merhaba yüzün bbl le nasıl yandı ? NolduBenim de iki yıl önce bbl sonucu yüzüm yandı ben çok dikkat ettim sonra güneşe yılda bı kaç kez sadece o lekeye yönelik mezoterapi yaptılar yüzümü yakanlar bı kaç ton açıldı ama malesef hala her iki yanağımda kocaman iki leke var Onları Allah'a havale ettim.uc haftadır bu kremleri kullanıyorum henüz belirgin bı sonuç alamadım olursa mutlaka buraya yazarım sevgiyle kalın
M mlkydn cim ben de sordurdum Almanya da, hepsi toplam 80-90 Euro dediler. Sadece serumu alip kullansam işe yarar mı acabaa?
merhaba ürünlerin leke için olan isimlerini yazarmışsınız bana benimde cildim berbat 8 senedir denemediğim görmediğim işlem kalmadıanladım. insaallah ulaşırsınız. Bende 1 serum daha kullanırım belkisonra bende artik daha toparlayıcı kremler istiyorum ve Baska markaya bu marka ile tanıştıktan sonra cesaret edemiyorum açıkçası
Bu kremlerin tam ismi fotosu varmı siz bereden aldınız link varmı takdiredersiNizki heryere güven yokBen baktım da tam bir sene olmuş kullanmalı.. Bu süreçte (seruma kısa bir ara vermem gerekti getirtememiştim) 3 tane serum bitirdim, 1 gündüz kremi bitti yakın zamanda 2.sine başladım, gece kremi 1 tane almıştım bitmek üzere. Ve sanırım daha fazla kullanmayacağım.. Çünkü neredeyse gözükmüyor lekelerim ve daha fazla da bir değişim gözlemleyemiyorum artık..
Bu eucerin markasının hyaluron filler serisi var.. Onlardan kullanmayı hedefliyorum ancak ulaşamadım hala
Eucerin anti pigment dual serum.Turkiyeden almadım ben.Hollandadan aldırdım.Turkiyede dolapta satan bir hesap gördüm.Bulgaristandan alıp sattigini söylüyor.İsterseniz bir arastirinBu kremlerin tam ismi fotosu varmı siz bereden aldınız link varmı takdiredersiNizki heryere güven yok
Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus serum. Paylaşabilirsem resmini paylaşacağım. Bende henüz Eucerin serum mevcut ama bitince bende denemeyiEucerin anti pigment dual serum.Turkiyeden almadım ben.Hollandadan aldırdım.Turkiyede dolapta satan bir hesap gördüm.Bulgaristandan alıp sattigini söylüyor.İsterseniz bir arastirin
Merhaba yazın da eucerin kullandınız mıSelam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus serum. Paylaşabilirsem resmini paylaşacağım. Bende henüz Eucerin serum mevcut ama bitince bende denemeyi Eki Görüntüle 3595539 düşünüyorum. Bayan nivea için bende sivilce yaptı demiş ama Eucerin de bende sivilce yaptı.
Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminausEucerin anti pigment dual serum.Turkiyeden almadım ben.Hollandadan aldırdım.Turkiyede dolapta satan bir hesap gördüm.Bulgaristandan alıp sattigini söylüyor.İsterseniz bir arastirin
Eucerin anti pigment dual serum.Turkiyeden almadım ben.Hollandadan aldırdım.Turkiyede dolapta satan bir hesap gördüm.Bulgaristandan alıp sattigini söylüyor.İsterseniz bir arastirin
Merhaba yazın da eucerin kullandınız mı
Ben geçen sene Mayıs ayından itibaren yaz kış kullanıyorum. Lekelerim tamamen gitmedi ama silikleşti. Yeni leke oluşmadı. Bırakacağım ama korkuyorum açıkçası. Tekrar koyulaşır ve artar diye.Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus
AdChoices
ADVERTISING
Ben biraktim geri gelmedi.suan kullanmıyorum.Ben geçen sene Mayıs ayından itibaren yaz kış kullanıyorum. Lekelerim tamamen gitmedi ama silikleşti. Yeni leke oluşmadı. Bırakacağım ama korkuyorum açıkçası. Tekrar koyulaşır ve artar diye.
Merhaba burayı okuduktan sonra almaya karar verdim ama yanlis urun almisin geri iade edeyim diyorum ama o urun de leke icin.Aldigimin gorselini atacagim dual serumumu alayim aldigimmi kalsin kararsiz kaldim yada ikisini birliktemi kullanayim bilemedim.Aldigim buRica ederim
Almanya öncelikli olsun bence deolmadı amazon
bence bunu iade edin, çok pahalı üstelik retinol içeriyor ve kuvvetli bi ürün bu, özellikle bu mevsimde lekelerinizi artırabilir, bunu iade edip dual serumu alın derim mümkünse gündüz ve gece kremleriyle birlikte kullanınMerhaba burayı okuduktan sonra almaya karar verdim ama yanlis urun almisin geri iade edeyim diyorum ama o urun de leke icin.Aldigimin gorselini atacagim dual serumumu alayim aldigimmi kalsin kararsiz kaldim yada ikisini birliktemi kullanayim bilemedim.Aldigim bu
şimdi içeriklerine baktım, ortak içerikler çok gerçekten ama maalesef birebir aynı ürün değil, fiyat farkı zaten uçurum, niveanın serumu eucerinin yanında bedava kalıyor, ne kadar güvenilir bilemedim, keşke birebir aynı olsaydı.. içerikler şöyle:Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus serum. Paylaşabilirsem resmini paylaşacağım. Bende henüz Eucerin serum mevcut ama bitince bende denemeyi Eki Görüntüle 3595539 düşünüyorum. Bayan nivea için bende sivilce yaptı demiş ama Eucerin de bende sivilce yaptı.
Kimse yazmayinca açıp sürmüş bulundum.Evet hic idareli bir urune benzemiyor.Dual serumuda verdim sipariş.Dual serumu sabah aksam seklinde surecegim be leke gidericiyide gunde 1 kere gece surecegim sanki 3 kullanimda bitecek gibi.Ikisi yaklasik 6 bin lira tuttu.Kuzenim var hollanda da ona sordum bakti ikizi 31 euro idi fiyati oda 1509 gibi bir rakam ediyor aradaki farka bakin.En mantiklisivyurt disindan gelenlere siparis vermekbence bunu iade edin, çok pahalı üstelik retinol içeriyor ve kuvvetli bi ürün bu, özellikle bu mevsimde lekelerinizi artırabilir, bunu iade edip dual serumu alın derim mümkünse gündüz ve gece kremleriyle birlikte kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?