Merhaba geçen yıl deniz tatilinde alnıma güneş lekesi gelmişti bir yıl boyunca arbutin kullanarak rengini biraz açmıştım yalnız bu sene tekrar denize gittiğimde çok iyi bir şekilde korumama rağmen lekenin rengi koyulaştı ve bir leke daha çıktı. Buradaki yorumları okuyarak eucerin serumun tüm serisini aldım ve kullanmaya başladım inşallah işe yarar size sormak istediğim şu güneş kremi olarak mineral filtreli olanlardan mı seçim yapmalıyız kullanıp memnun kaldığınız bir güneş kremi var mıdır
ben heliocare mineral fluid kullanıyorum çok da memnunun. yüzde bi tık beyazlık bırakıyor ama altında güzel bi nemlendirici ile sorun halloluyor. bayazlık istemezseniz heliocare mineral tolerance fluid var onu deneyebilirsiniz.
La roche’un cicaplast’ı muhteşem bir ürün değil mi ? Yüzüme acayip aydınlık veriyor çok iyi bir ürün, fiyatı da uygun kullanın bacılar. Atomy’nim göz altı kremini ve renkli güneş kremini de sevdim. Şimdi tatile çıkacam, lekelerim geri gelmezse ben de fena iş çıkarmadım.
ben heliocare mineral fluid kullanıyorum çok da memnunun. yüzde bi tık beyazlık bırakıyor ama altında güzel bi nemlendirici ile sorun halloluyor. bayazlık istemezseniz heliocare mineral tolerance fluid var onu deneyebilirsiniz.