ve yarın bitiyor evliliğim....

pxixnart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
42
3
86
40
Diğer
daha öncedende evliliğim hakkında birkaç sefer konu açmıştım.eski eşim diyeyim artık evden ayrılmadı ben ayrılmak zorunda kaldım ailemin yanında 10 gün filan dinlendim hep birlikte geri döndük beyefendiden zamanında aldığımız (büyük kısmı bekarlık eşyamdır) yatak odası hariç bütün herşeyi aldım boşanmıycam diye diye direndi ama avukata bugün ok anlaşmalı ayrılalım demiş. çok çektim bu olmalı diyorum kendi kendime çocuğum var güçlü olmalıyım zaten yanımda değil hep karşımdaydı. sorumsuzluk şiddet küfür iftira herşey vardı eeeeeeee şimdi ne oluyor bana içimdeki bu kaybettim hissi neden anlamadım istediğim bu değilmiydi......

ahh canim kolay degil, Allah yardimcin olsun..
Tabiki burdan bana konusmak kolay geliyor ama cocugun icin guclu olman lazim..
Belki bi zaman sonra duzelirsiniz.. hic umut yoksa belki seneler sonra seni bmutlu edecek biri cikar karsina..
tabiki bunu dusunmek hic guzel degil ama sadece umutsuzluga kapilma diye soyluyorum..

Allah sabir versin..

KAybettim hissi sadece alışkanlığınızdan. Eşiniz tarafından ne kadar kötü şey yaşatılmış olursa olsun, alışkanlığınız var. toplum tarafından dayatılan evlilik bitmez, kadının çekmesi lazım dayatması yüzünden kendinizi başarısız hissetmeniz. zamanla geçiyor kendinizi oyalayın mutlaka. bol bol dua edin. Dik durun. çekmeniz gereken acıyı da çekin. bir gün farkedeceksiniz ki güneş doğmuş. Bilin ki, rabbim bunu takdir ettiyse inşallah daha iyilerini yaşamanız içindir. sadece sabredin.

insan düşmanının bile yokluğunu hissediyorken siz eşinizden boşanırken bu hisse kapılmanız çok normal.

alışkanlık...
ayrılığın doğasında bu duygu...
zamanla geçecektir zaten...
bundan sonra mutluluklar...

cnm o şundan kaynaklanıyor
sen boşanıcam diye sirettiğnde eşin hayır ben boşanmam deyince insanın gururu okşanıyor dahada gaza geliyor ve kdaha güçlü hissediyor kendini ama karşı taraf da pes edip tamam bitsin deyince biranda gerçeklerle yüyüze geliyorsun ve onu gerçekten kaybedeceğini anlıyorsun,panikliyorsun
yani ben böyleydim enazından

kötü şeyleryaşamışsın arkadan dönüp bakma..Seni isteyen değişecek olan adam emek sarf ederdi. Ayrılık çok acıdır, bu acıyı yaşayacaksın,kaçışı yok...Mutluluklar...

daha öncedende evliliğim hakkında birkaç sefer konu açmıştım.eski eşim diyeyim artık evden ayrılmadı ben ayrılmak zorunda kaldım ailemin yanında 10 gün filan dinlendim hep birlikte geri döndük beyefendiden zamanında aldığımız (büyük kısmı bekarlık eşyamdır) yatak odası hariç bütün herşeyi aldım boşanmıycam diye diye direndi ama avukata bugün ok anlaşmalı ayrılalım demiş. çok çektim bu olmalı diyorum kendi kendime çocuğum var güçlü olmalıyım zaten yanımda değil hep karşımdaydı. sorumsuzluk şiddet küfür iftira herşey vardı eeeeeeee şimdi ne oluyor bana içimdeki bu kaybettim hissi neden anlamadım istediğim bu değilmiydi......

ee insanın evden kedisi gitse üzülüyor.zamanla gecer .takılma

SANIRIM AYNI GÜN AYNI KADERİ YAŞAMIŞ VE ORTAK ŞEYLERİ HİSSETMİŞİZ
ben de cuma günü bitirdim evliliğimi
bitmeliydi
çok da güçlüydüm mahkeme sırasında
eşim boşanmak istemedi
hatta ağladı hakimin karşısında ama ben taviz vermedim
ama mahkemeden dışarı adımımı attığım an başladım hıçkırarak ağlamaya
sanki içerdeki ben değildim
şuan aynen sizin gibi canım yanıyor
eksik hissediyorum kendimi
zamanla geçer diyorlar geçer mi ki?

allah yardımcınız olsun kızlar düşünmesi bile gözlerimin dolmasına sebep olurken yaşayan sizlerin nasıl bi süreçten geçtiğiniz hakkında en ufak bilgim bile yok.. Rabbim şimdiden sonra yardımcınız olsun....:50:

kızlar bır kac gun önce bır konu vardı . sevdıklerını kaybetmekten korkan endıse duyan bırı

oraya yazmıstı kızlar annemı kaybettım babamı kocamı kaybettım yasayamam dıyordum yasıyorum dıyorlardı

sana bu kadar ezıyet eden adamdan kurtuldun ıste

sakın saplantı yapma eşinde ınsallh yapmaz da yenı hayatların farkıan varır

herseye alısıyor ınsan evlat acısı en kötu dreler allh vermsın kımseye

bol şans dılıyorum sana

kötü şeyleryaşamışsın arkadan dönüp bakma..Seni isteyen değişecek olan adam emek sarf ederdi. Ayrılık çok acıdır, bu acıyı yaşayacaksın,kaçışı yok...Mutluluklar...

bırakın emek sarf etmesini terapiste gittik benimle neden evlendiğini bilmiyor,benimle eski sevgilisi kadar tutkulu bir aşk yaşamamış bıraktım artık ben herşeyi kızımla hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.... mutlu olmam lazım ...

Back
X