Ve yine ben siz demiştniz ama bana....

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.069
5.238
723
Kızlar evet siz dediniz barışma yine yapar dediniz yemin etti yapmıcak dedim barıştım dedim allah kahretsin nasıl bu hataya düştüm ben nasıl barıştım.. Bir sene sürdü evet bir sene sonra yine aldatıldım ve dönmemek üzere baba evine geldim boşanma davasını tekrar açtım iş değiştirdim ben mutluyum allaha şükür nefret bile etmiyorum ondan o derece soğudum hayatımı düzene soktum sayılır boşanma arifesindeyim çok az kaldı ama demiştik diceksiniz ya haklısınız sonuna kadar...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun, hayırlı olsun. böyle bir konuda fikir verenlerden kimse haklı olmak istemez.

biliyorsunuzdur ama, ben yine de söylemek isterim;

boşanmak ASLA dünyanın sonu değil. hayat devam edecek yine, bir süre kırgın, durgun olabilirsiniz ama geçecek.

bir süre sonra "oooh iyi ki yapmışım" diyeceksiniz.

gencecik bir bayansınız, 2. baharınızı çok erken yaşta yaşıyor olacaksınız. bahtınız bundan sonra döner umarım.

Çok teşekkür ederim tabiki sonu değil iyi olmaya başladım bile mahkeme günüm de belli olsa herşey daha iyi olacak sanki.. ben boşandığıma üzülmüyorum inanın çalışıyorum ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ve 24 yaşındayım daha , ben ona inandığıma bu kadar saf olabildiğime tekrar aldatan birine şans verdiğime üzülüyorum.. Bir hatayı birkere yapan bir kere aldatan tekrar yapıyormuş.. Huylu huyundan vazgeçmiyormuş...

Bundan sonra şerefli insanlar çıkar karşına inşallah.
Allah yardımcın olsun, süründür tüm haklarını al.
O.... la yiyecek parası kalmasın..

inşallah canım uzunca bir süre birşey düşünmüyorum istemiyorum da biraz huzur kafa dinlemek istiyorum..

eskı konularınızı da okudum kesın degıl demıstınız o zaman aldattıgı. şimdi emın mısınız pekı ayrıca Allah sabırlar versın umarım herşey daha ıyı olur

hayırlısı olsun
zararın neresin dönsen kar kardır demişler
önemli olan bundan sonra aynı hatayı tekrarlamamak

Hayatta her şey insanlar için, en azından içiniz rahat, acaba bir şans daha versemiydim diye düşünmeyeceksiniz. Yolunuz açık olsun, inşallah bundan sonra güzel olur herşey

Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Evet artık hayat beni bekliyor toparlanıyorum yavas yavas işime gidiyorum anneme babama bakıyorum onları gezdiriyorum.. öncekinde emin değildim aldattığından ama bu sefer öyle eminimki.. eve heryeri morluklar içinde daha fazla anlatmak istemiyorum tiksiniyorum çünkü ben şansı verdim ama o yuvasını tercih etmedi yiine

allah kurtarmış canım en azından önüne çıkarmış ki aldatılan hiç birseyden habersiz bir kadın olman çok uzun sürmemiş rabbim bunsan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın seni yolun açık olsun...

Affderek birşey kaybetmemişsiniz 1 senede tekrar göstermiş yüzünü uzun süre bile dayanamamış. Siz de bu şekilde hem vicdan olarak rahatladınız en azından evliliğim için bir şans verdim, affettim büyüklük yaptm ama demek ki o düzelecek biri değilmiş bunu görmüş oldum diye düşünebilirsiniz.

Ve önceden ayrılsaydınız belkı içinizde şüphe kalacaktı hep, acaba yanlış mı yaptım acaba tekrar yapmaz mıydı pişman olupta diye düşünebilirdiniz. Şimdi ise herşeyden eminsiniz.

Bundan sonra mutlu olursunuz inşallah.

Sen bakma o ben demiştim diyenlere boşver, şans vermesen pişman olacaktın belki düzelecekti diyecektin eminim. Bu pişmanlıktansa kaybettiğin 1 yıl daha çok önemli değil. Çocuğun da yokmuş bu senin için çok büyük bir şans bence. Hayata yeniden başlaman çok daha kolay olur, kim bilir belki de seni gerçekten seven sadık biriyle tekrar evlenebilirsin.

Haklısınız teşekkür ederim hepinize.. Çok iğrenç biriyle evliymişim ben eşyalarımı almadım kıyafetlerimi bile.. anlaşmalı boşanacağımız için protokol imzaladık.. Bana alacağım günü tarihi söylüyor o zaman müsaitmiş.. Annesi gelecekmiş anneside olacakmış. Sanki ben aldattım! neyse dinledim dinledim bittimi dedim bitti ne oldu dedi. Almıyorum eşya yolun açık olsun dedim bunca lafı anlatmana gerek yoktu dedim. Dün işyerime gelip beni sormuş vs.. daha bunlar iyi günleri ben biliyorum ki mahkeme günü yaklaşınca başlayacak onun sancıları... her neyse benim için önemi kalmadı çokdan bitirdim kalbimde de beynimde de resmiyeti bekliyorum sadece bir an evvel soyadından kurtulmayı.. İlersi için birşey söylemek zor uzunca bir süre hayatıma bir erkek sokmayı düşünmüyorum. Özgür yaşamalıyım daha 24 yaşındayım.. Olursa tabiki olur ama zamanı geldiğinde belki 2 3 sene sonra ben silkelenip kendime gelince

Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin, denemeseydiniz aklınızda hep keşkeler olacaktı en azından "ben bu evlilik için her şeyi yaptım, denedim şimdi gönlüm rahat boşanıyorum" diyebiliyorsunuz... :) Mutlu olun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…