Ve yine ben siz demiştniz ama bana....

Hayırlısı olsun boyle kararlı olman super arkadasım emın ol cok mutlu olacaksın

boşanmak kötü bişey değil hatta insanın onca yaşadığı sorunlardan sonra, hele ki bir şans verip o şansıda malum kişi tarafından değerlendirilememişse kendine yaptığı çok güzel bir iyilik. pişman değilsiniz inşallah ilerde de seviyodum falan diye pişman olmazsınız. siz sevdiğiniz için bir kere şans vermişsiniz. adam olana 1 defa şans yeter. bundan sonrasını adam kendi düşünsün. siz arınmış bi şekilde hayatınızı yaşayın. inşallah çok mutlu olursunuz.

Sağolun teker teker teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
Evet adam olana bir şans yeter kullanmasını bilseydi ben çok çaba sarfettim bu evlilik için...
1.5 sene asker yolunu bekledim..
3 sene kayınvalidemle oturdum..
Çalıştım didindim...
Demekki buraya kadarmış bundan sonra birileri benim için bunları yapsn..
İnsan umutsuzlğa kapılmıyor değil ne yaparım kim alır kim sever diyorsun ama gelip geçiyor o da

Allah bundans onra ki hayatında inşallah huzurlu bir hayat sürmeni ve sevgini hakeden insanla tanışmanı nasip eder arkadaşım. Allah yolunu açık etsin bundan sonra :)

Hakkında hayırlı olsun arkadaşım. Yaşlarımız da aynıymış ya. Daha gençsin, ikinci kez denemekle iyi etmişsin, bazılarının kafasına saksı düşüyor, yaptıkları saçmalığa uyanabiliyorlar çünkü, o adam(cık) uyanmamış, en azından senin de aklında ya düzelirse kurdu kalmamış, çok rahat yoluna devam edersin. Hatta ben senin yerinde olsam ne yaparım biliyor musun? Üniversiteye gitmedinse seneye gir sınava, açıköğretim, ikinci öğretim, artık hangisi koşullarına uyarsa, içine sinen bir bölüm oku. Nerede çalışıyorsun bilemiyorum ama bir şirketse veya kamu kurumuysa ilerlemene olanak da sağlar.

Son düzenleme:
öncelikle hayatınızın devamında mutlu,huzurlu olmanızı diliyorum.geçmiş konularınıza baktım . ve kendimde bi geçmişe yolculuk yaptım. vakti zamanında çok çok saftım ve ilk sevgilimde beni aldatmıştı onu hatırladım. her ne kadar saçma sapan bi bahane öne sürüp kabul etmesede şuan iyikide bitirmişim diyorum. çünkü çelişkilerle boğuşmak çok çok zor bi durum. ilerleyen zamanlarda belkide içimi kemirip başka sorunlardan patlak verdirtmeye başlayacaktım. şuan evli ve ben mutlu olduğunu hiiiç sanmıyorum olmasında. her neyse .geçmiş konularınızda ''BİR YUVA KOLAY KURULMUYOR'' yazan olmuş. bu yuvayı sarsıntı içine sokan değilde kendini daha fazla kullandırtmak istemeyen tarafa söylenmesi çok tuhaf karşıladığım bi durum . yuvanın kolay kurulmadığını idrak edemeyen beyinden yoksun insanın kalkıp aldatma gibi bi lüksü varsa,benim gözümde herşey müstahaktır ona

Son düzenleyen: Moderatör:
boşanmak dünyanın sonu değil benim ablamda ayrıldı ama eskisinden çok daha mutlu bizde evli kalmaktansa bazen ayrılmak daha iyidir.ben ablamı tanıyamıyordum evliyken

Bazen öyle anlar geliyorki çekilmicek hale geliyor bu durum.. Çok emek verdim çok çaba sarfettim bu evlilik için birden insanın gözlerinin önünd yok olması çok zor... Ama böyle daha mutluyum ailemleyim işim var yaşım genç.. Diyorum ya kimi zaman diyorum seni kim ne yapsın ayrılmış boşanmış dicekler ama diyorum çocuğum yok sonra diyorum ki bütün erkeklerin köküne ...
Evet zaman herşeyi düzelticek biliyorum allah yardımcım olsun...

Hayırlısı olsun kimse bazı şeyleri yaşamadan denemeden bilemez keşke o şansı vermeseydim diye üzme kendini bence....o şansı vermeseydin acaba ve keşkelerle dolu olacaktın o çok daha yorucu olurdu...inşallah yeni hayatında çok ama çok mutlu olursunnn

kim boşansa duyunca ağlıyorum gene aynısı oldu ben annesi babası ayrı olan bir çocuğum evlendim büyüdüm ama genede gözlerim dolar ...ama aldatılmak çok ağır gelmistir eminim seni anlayabiliyorum yokluk hastalık değilde ihanet yıkar adamı hep acabalrla yaşarsın arkanı dönemezsin bir süre canın yanar;
soranlara cevap verirsin ama için yanar
soyadı geçtiğinde için sızlar
evlenen çiftler görünce aklın gider
sabah tek uyandığında bir süre garipsersin
hele gece olunca iliklerin sızlar
AMA UNUTMA
Seni aldatmıs olan adamın soyadını tasımak
onla uyanmak
onla anılmak DAHA BERBATTIR!
Başka birine bakan adamla isin olmamalı zaten zaman varya herseyin ilacı hiç canını sıkma HAYAT ÇOK GÜZEL OLUCAK GÖRÜCEKSİN .....SADECE BİRAZ ZAMAN

Şimdi şimdi meydana çıkıyor herşey...
Geçen kış dan bu yana geziyormuş paşamız kızlarla...
Hatta biriyle konuştum bana ayrılığını boşanmak üzere olduğunu söyledi dedi.. ki ayrı değildik dedi dönemde
Anneme anne diyor dedi evden alıp eve bırakıyor beni ve yetmemzmiş gibi ağlıyormuş kapısının önünde ben seni alamıyorum diye..
Bu kadar saf olabildiğime inanamıyorum..
Bukadar kanabildiğime inanmıyorum..
Nasıl güzel oynamış.. uzun süre hiç bir iz bırakmadan...
Nasıl güvenirim ilerde bir başkasına ben...
Bütün erkeklerden nasıl da soğuttu beni..

böyle bir pislikten yol yakınken kurtulduğuna sevin canım
çocuğun yok işin var sağlığın yerinde şükret zor da olsa kendini fazla üzme zamanla bütün acıların hafifler
Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın seni

inşallah.. Allahım görüyor olanları.. Tabiki güçlüyüm güçsüzüm demiyorum ama salak yerine konulmama yanıyorum ben sadece

yanlış düşünüyorsun bence. düşündüğün şey 15-20 yıl öncesi için geçeliydi. şuan bile 2. 3. evliliğini yapan o kadar çok insan var ki. garipsenmeyecek bi durum. boşanma durumu çok sıradanlaştı bile . o kadar çok boşanan varmış ki. herkes bu kadar karamsar olacak olursa ohoo oo ooo da ohooo oooo

Bugün eşyalarımı almaya gittim.. Annesi de evdeydi ben eşyaları toplarken başımı bekledi bütün gün.. ne alıyorm diye baktı kaç kez uyardım bekelemene gerek yok ben kendi eşyamı biliyorum zahmet etme diye.. ama o bakıcam dedi. Lanet olsun dedm içimden bak neye istiyorsan yuvanın dağıldığına yanmıyorda ne alıyorum diye bakıyor

böyle bir anadan nasıl evlad olurduki zaten.......
üzülme zamana bırakıcaksın zamanla biride olucak gençsin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…