- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Kızlar evet siz dediniz merve barışma yine yapar dediniz yemin etti yapmıcak dedim barıştım dedim allah kahretsin nasıl bu hataya düştüm ben nasıl barıştım.. Bir sene sürdü evet bir sene sonra yine aldatıldım ve dönmemek üzere baba evine geldim boşanma davasını tekrar açtım iş değiştirdim ben mutluyum allaha şükür nefret bile etmiyorum ondan o derece soğudum hayatımı düzene soktum sayılır boşanma arifesindeyim çok az kaldı ama demiştik diceksiniz ya haklısınız sonuna kadar...
Bazen öyle anlar geliyorki çekilmicek hale geliyor bu durum.. Çok emek verdim çok çaba sarfettim bu evlilik için birden insanın gözlerinin önünd yok olması çok zor... Ama böyle daha mutluyum ailemleyim işim var yaşım genç.. Diyorum ya kimi zaman diyorum seni kim ne yapsın ayrılmış boşanmış dicekler ama diyorum çocuğum yok sonra diyorum ki bütün erkeklerin köküne ...
Evet zaman herşeyi düzelticek biliyorum allah yardımcım olsun...
Bugün eşyalarımı almaya gittim.. Annesi de evdeydi ben eşyaları toplarken başımı bekledi bütün gün.. ne alıyorm diye baktı kaç kez uyardım bekelemene gerek yok ben kendi eşyamı biliyorum zahmet etme diye.. ama o bakıcam dedi. Lanet olsun dedm içimden bak neye istiyorsan yuvanın dağıldığına yanmıyorda ne alıyorum diye bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?