Bende ailesiyle oturuyorum ama sonucta ailesiyle oturayim diye evlenmedik ki bizBEnim ole bi luksum yokmus iste ailesi varya yanimda adamin elinden gelse beni ailesiyle birakip 2 3 ayligina calismaya gidicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ailesiyle oturuyorum ama sonucta ailesiyle oturayim diye evlenmedik ki bizBEnim ole bi luksum yokmus iste ailesi varya yanimda adamin elinden gelse beni ailesiyle birakip 2 3 ayligina calismaya gidicek
Ahh ahh sevdik eseklik ettik galibaKocana salak desem kızmazsın değil mi? Bu evliliğin sana kazandırdığı bir şey yok anladığım kadarıyla? Duygusal bağlarınız ne durumda birbirinize karşı? Adamın belli de zaten.
Oyle ama rahat oluyorlaar isteBende ailesiyle oturuyorum ama sonucta ailesiyle oturayim diye evlenmedik ki biz
Her nerdeyse haftada 4 kere falan takildiklari bekar
Evet cok mutsuzum hemde bildigin gibi deil kendimi ucurumun kiyisinda gibi hissediyorum insan sevdigiyle oturmak konusmk gezmek vakit gecirmek ister sevmiyo iste zorla kendimi sevdirememkiEsinizden cok,sizin ne istediginiz artik önemli siz bu durumdan mutsuzsunuz ve bunu esinizle konusun aksi halde bu iliski böyle devam edemez
Sen de misilleme yap o zaman erkekler çocuk gibidir iyi bir şey yaptığında ödül kötü bir şey yaptığında cezabi cocuk egitir gibi egitirsen sıkıntı cikmaz
Evet senin bi bebegin var ben hamile bile olsam oda yeterdi bana inanAmaannn gitsinler benimkide isten geldi arkadaslari cagirdi uykulu yorgun gitti sonra geldi yemek yedi bidaha cikti baska arkadas grubuna bana sormadi bile gideyimmi diye onceden sorardi yeni evliyken ne kavgalarimiz olurdu gondermezdim gec geldimi kizardim simdi saldim gittigi yeri biliyorum hergun hergun olmadiktan sonra cokta gec gelmedikten sonra sorun etmiyorum yokda benimle ugrasiyor bunaliyorum o zaman kucuk bebegim var yeter bana
ben böyle durumlarda karşımdakinin beni önemsediği kadar önem veriyorum karşımdakine..Slm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?
Iste bende onu anlamaya calisiyorum faceden bile daha dune kadar surekli ona bakmisDogrumu anladim bu beyefendi sizinle konusurken gönlünde baskasi vardi aslinda...eee bu kisiye inatmi sizinle evlendi
Bazen ole yapiyoru m ama evde bana tek yakin oben böyle durumlarda karşımdakinin beni önemsediği kadar önem veriyorum karşımdakine..
sende kendine bencil ol bencillik yap
Uyumla alakali degilki arkaslari herkesten ileri geliyo bende benimle vakit gecirmek istemiyor saniyorum
Bence engenlimten cikamadi yeni ask arayisinda oİşte bir nedeni olmalı.
Arkadaşlarını sever ayrı da böyle yeni evliyken kaça kaça gitmesine neden ne?
Evde gerginlik mi var
Durmadan bir şeylerden şikayet mi ediyorsunuz gibi şeyler
Yok bunlar değil ama yine de gidiyor derseniz eşiniz ergenlikten çıkamamış derim.
Simdi bir dakika. Esin istedigi gibi gezip tozuyor ama senin bakkala gitmen sorun? Arkadasim o zaman susmayacaksin ve gerekirse kavga edeceksin. Bu nedir boyle? Önemseme boyle insanlari lutfenGezemiyorumki bakkala gitmek bile sorun
Gezemiyorumki bakkala gitmek bile sorun
Insan bunaliyo iste konusmak bile yetiyo bazen insana ben tek olsam neyse kv kp varYok hamilelekten oncede rahat biraktim ben onu istedigim diziyi izliyorum cayimida koyuyorum karisan yok gorusen yok kafam rahat ben yalnizligi severim ama bazen bunaliyorum beni oraya birak buraya birak diyorum bazenleri soguk ve benek oldugu icin cikmiyorum ama bu aralar bunaldim farkinda degil icime atiyorm