• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve yine yanlizim

Esinizden cok,sizin ne istediginiz artik önemli siz bu durumdan mutsuzsunuz ve bunu esinizle konusun aksi halde bu iliski böyle devam edemez

Amaannn gitsinler benimkide isten geldi arkadaslari cagirdi uykulu yorgun gitti sonra geldi yemek yedi bidaha cikti baska arkadas grubuna bana sormadi bile gideyimmi diye onceden sorardi yeni evliyken ne kavgalarimiz olurdu gondermezdim gec geldimi kizardim simdi saldim gittigi yeri biliyorum hergun hergun olmadiktan sonra cokta gec gelmedikten sonra sorun etmiyorum yokda benimle ugrasiyor bunaliyorum o zaman kucuk bebegim var yeter bana

Esinizden cok,sizin ne istediginiz artik önemli siz bu durumdan mutsuzsunuz ve bunu esinizle konusun aksi halde bu iliski böyle devam edemez
Evet cok mutsuzum hemde bildigin gibi deil kendimi ucurumun kiyisinda gibi hissediyorum insan sevdigiyle oturmak konusmk gezmek vakit gecirmek ister sevmiyo iste zorla kendimi sevdirememki

Amaannn gitsinler benimkide isten geldi arkadaslari cagirdi uykulu yorgun gitti sonra geldi yemek yedi bidaha cikti baska arkadas grubuna bana sormadi bile gideyimmi diye onceden sorardi yeni evliyken ne kavgalarimiz olurdu gondermezdim gec geldimi kizardim simdi saldim gittigi yeri biliyorum hergun hergun olmadiktan sonra cokta gec gelmedikten sonra sorun etmiyorum yokda benimle ugrasiyor bunaliyorum o zaman kucuk bebegim var yeter bana
Evet senin bi bebegin var ben hamile bile olsam oda yeterdi bana inan

Dogrumu anladim bu beyefendi sizinle konusurken gönlünde baskasi vardi aslinda...eee bu kisiye inatmi sizinle evlendi

Slm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?
ben böyle durumlarda karşımdakinin beni önemsediği kadar önem veriyorum karşımdakine..
sende kendine bencil ol bencillik yap

Yok hamilelekten oncede rahat biraktim ben onu istedigim diziyi izliyorum cayimida koyuyorum karisan yok gorusen yok kafam rahat ben yalnizligi severim ama bazen bunaliyorum beni oraya birak buraya birak diyorum bazenleri soguk ve benek oldugu icin cikmiyorum ama bu aralar bunaldim farkinda degil icime atiyorm

Uyumla alakali degilki arkaslari herkesten ileri geliyo bende benimle vakit gecirmek istemiyor saniyorum

İşte bir nedeni olmalı.
Arkadaşlarını sever ayrı da böyle yeni evliyken kaça kaça gitmesine neden ne?
Evde gerginlik mi var
Durmadan bir şeylerden şikayet mi ediyorsunuz gibi şeyler
Yok bunlar değil ama yine de gidiyor derseniz eşiniz ergenlikten çıkamamış derim.

İşte bir nedeni olmalı.
Arkadaşlarını sever ayrı da böyle yeni evliyken kaça kaça gitmesine neden ne?
Evde gerginlik mi var
Durmadan bir şeylerden şikayet mi ediyorsunuz gibi şeyler
Yok bunlar değil ama yine de gidiyor derseniz eşiniz ergenlikten çıkamamış derim.
Bence engenlimten cikamadi yeni ask arayisinda o

Bence şuan arkadaşlarının yanına gitme meselesinden çok eski sevgili olayını konuşman lazım

Yok hamilelekten oncede rahat biraktim ben onu istedigim diziyi izliyorum cayimida koyuyorum karisan yok gorusen yok kafam rahat ben yalnizligi severim ama bazen bunaliyorum beni oraya birak buraya birak diyorum bazenleri soguk ve benek oldugu icin cikmiyorum ama bu aralar bunaldim farkinda degil icime atiyorm
Insan bunaliyo iste konusmak bile yetiyo bazen insana ben tek olsam neyse kv kp var

Back
X