Ve Yolları ayırdık...

danceofdeath

Özgürlük!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
2.568
140
373
Merhabalar, uzun zamandır yoktum.Doğudan batıya tayin taşınma süreci..Ayrı evlere yerleşme..
Bayram tatili ve ayrılığımızı ailelere açıklama süreci..Ancak rahatlayıp gelebildim.

Eski konularımı bilen bilir.Eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı.Kıskançlığı,soğukluğu
ve sürekli beni suçlaması..işin gerçeği beni aldattığı sayısız kadın...Bu kadar küçüleceğine,kendini böyle iğrenç
bir duruma düşürüceğine inanmak istemezdim ama oldu..Demek ki öyleymiş..

Her neyse,sonunda taşındık ve evleri ayırdık..Ben memleketime geldim,o tayin yerine.. O ailesine söyledi tabi
açıklama yapamamış nasıl yapsın! Ne halt yediğini nasıl söylesin.. Ben de kendi aileme söyledim,detaylara girmeden.
ağladı anneciğim ama senin mutluluğun bizim için önemli dedi.Her zaman yanındayız dediler.

Düşman olmadık,dostça ayrılalım dedik..Tabi adli tatilde dava açamıyoruz.O ayrılmak istemediğini söyledi,
ben hakkımı helal etmediğimi asla affetmeyeceğimi söyledim. Gerçekten affedemiyorum. Yaşadıklarıma inanmıyorum.
Yalanlara,iki yüzlülüğe..Bu iğrençliğe nasıl bulaştım inanamıyorum.. Onunla birlikte bütün yalanlar hayatımdan
çıkıp gitsin..

Şimdi kendi yolumu çizmeye çalışıyorum. İş başvuruları,yüksek lisans başvurusu..Hayat devam ediyor.
Mutlu muyum? hayır. Ama inanılmaz huzurluyum. Sabah kalktığımda nefret ettiğim pis sigara dumanının içine kalkmıyorum.
Bugün kavga yok,hakaret yok,yalan yok,aşağılama yok.Kendi pisliğini örtmek için bana iftiralar atamaz..Artık beni aldatamaz..Yalanlarıyla aptal yerine koyamaz..

Markete gittiğimde yavaş yavaş alış-veriş yaptım. Bu bile lüksmüş,başımda "hadi çabuk,çabuk ol,acele et,sıkıldım,
eve gidelim" diye söylenen kimse yokken alış veriş yapabilmek...Bir de şu iş durumumu yoluna koyarsam çok rahatlayacağım.
Bu aralar sürekli evdeyim..Kendime sürekli iş çıkartıyorum ki düşüncelere dalmayayım..Gerçekten işe yarıyor.İhtiyacı olanlara
tavsiye ederim.

O kadar çok severek evlendim ki,kimse ayrılabileceğimize ihtimal vermiyordu. Yanılmışım... :85:
Ağır travmalarla doluyum,toparlanmak zor ama geçecek,biliyorum bu sızı da geçecek,hatta bir gün mutlu bile olacağım.. Ama sanırım biraz zamanı var :)

Hayırlısı neyse o olsun..

Zor çok zor bir süreçten geçecek ama sonrasında kendine olan saygını ve hayatında senden başka daha değerli bir şey olamdığını anlayacaksın Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlı olan buymuş umarım bundan sonra herşey gönlünce olur ...

Hayirli olsun Allah her konuda yardimcin olsun.

böyle bir durumda ne denir ki allah yardımcın olsun..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Boşanmayı kolaya kaçmak zannederler ya. Hiç değil....

Hayırlısı..

sizin gibi kadınlara hayranım.o insanda kendi zavallılığında boğulsun inşallah.böyleleri ne huzur verir,ne sevgi.aynı dertten çeken tüm kadınlarımıza kurtuluş diliyorum.

cesaretiniz ve duruşunuz için tebrik ederim sizi.Böyle çirkinlikleri çekmek zorunda olan bayanlara örnek olursunuz inşallah.Allah yardımcınız olsun

Senin gibi cesaretli boyun eğmeyen kendi değerinin farkında olan kadınları kutluyorum. Tabii ki zordur allah sabır versin ama inanıyorum ben de herşey çok güzel olacak. İnsan kendi değerini bildikten sonra herşeyin üstesinden gelir.

Her geçen gün bür öncekinden dahamgüzel olsun dilerim

Tabi ki hiç kolay bir durum değil ve asla bir kaçışta değil.Esas bunu kendine özgüveni olmayan kişiler bahane olarak uydurmuşlar.Her bireyin kendine göre bir değeri varken neden o adamın (adam demeye utanıyorum) bu yaptıklarına katlanasın ki.O kim? İlk başta cevaplanması gereken soru bu.Nikahlı kocan oldu diye bunca hakkı kendinde göremez.En güzeli en mantıklısı senin yaptığın.Allah korusun ama benim de başıma gelse emin ol bende senin tercih ettiin yolu tercih ederdim canım.

sizin gibi kadınlara hayranım.o insanda kendi zavallılığında boğulsun inşallah.böyleleri ne huzur verir,ne sevgi.aynı dertten çeken tüm kadınlarımıza kurtuluş diliyorum.

cesaretiniz ve duruşunuz için tebrik ederim sizi.Böyle çirkinlikleri çekmek zorunda olan bayanlara örnek olursunuz inşallah.Allah yardımcınız olsun

Desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.. şimdi geriye baktığımda kendi kendime evcilik oynamışım diyorum.. Artık devam edemezdi...

Allah korusun böyle bir yıkım kimsenin başına gelmesin.. Şu iş durumlarımı düzeltebilirsem psikolojik destek almayı düşünüyorum. Çünkü şu anda insanlara olan güvenim,inancım tamamen yıkılmış durumda.. Bir de geçmişe saplanıp yaşayacak insan değilim bu halime sinir oluyorum..

İki yüzlü toplumun iki yüzlü kuralları erkekleri bu kadar şımartırsa olacağı bu...Her şey onlara hak bize yasak!! Oldu!!!
Evlenmekteki amaç sevdiğin insanla mutluluğu paylaşmak olmalıyken ben mutsuz oluyorum. Aslında ikimizde mutsuz oluyoruz..Demek ki yanlış...Öyle işte....

bundan sonra herşeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum inşallah gölünden geçen tüm güzellikler seninle olur

Bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah arkadaşım..en azından kafan rahat ne umutlarla evleniyorsun,güveniyorsun vs..sonuç ne??kocaman bir HÜSRAN!

Bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah arkadaşım..en azından kafan rahat ne umutlarla evleniyorsun,güveniyorsun vs..sonuç ne??kocaman bir HÜSRAN!

Aynen öyle... evlenmeden önce 2yıllık ilişkimiz vardı..Rüya gibiydi her şey.. O kadar çok hayaller kurmuştuk ki..Birbirimize bakışımızdan aşık olduğumuzu anlıyordu insanlar..Nasıl bu kadar değişti,nasıl bu kadar iğrenç olabildi inanamıyorum..

Sonuç,bütün hayallerim başıma yıkıldı.. şimdi sıfırdan başlamaya çalışıyorum..Umarım hayırlısı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…