- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi danceofdeath
-
Hayirli olsun Allah her konuda yardimcin olsun.
böyle bir durumda ne denir kiallah yardımcın olsun..
Zor çok zor bir süreçten geçecek ama sonrasında kendine olan saygını ve hayatında senden başka daha değerli bir şey olamdığını anlayacaksın Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlı olan buymuş umarım bundan sonra herşey gönlünce olur ...
sizin gibi kadınlara hayranım.o insanda kendi zavallılığında boğulsun inşallah.böyleleri ne huzur verir,ne sevgi.aynı dertten çeken tüm kadınlarımıza kurtuluş diliyorum.
cesaretiniz ve duruşunuz için tebrik ederim sizi.Böyle çirkinlikleri çekmek zorunda olan bayanlara örnek olursunuz inşallah.Allah yardımcınız olsun
Senin gibi cesaretli boyun eğmeyen kendi değerinin farkında olan kadınları kutluyorum. Tabii ki zordur allah sabır versin ama inanıyorum ben de herşey çok güzel olacak. İnsan kendi değerini bildikten sonra herşeyin üstesinden gelir.
Her geçen gün bür öncekinden dahamgüzel olsun dilerim
Tabi ki hiç kolay bir durum değil ve asla bir kaçışta değil.Esas bunu kendine özgüveni olmayan kişiler bahane olarak uydurmuşlar.Her bireyin kendine göre bir değeri varken neden o adamın (adam demeye utanıyorum) bu yaptıklarına katlanasın ki.O kim? İlk başta cevaplanması gereken soru bu.Nikahlı kocan oldu diye bunca hakkı kendinde göremez.En güzeli en mantıklısı senin yaptığın.Allah korusun ama benim de başıma gelse emin ol bende senin tercih ettiin yolu tercih ederdim canım.
Yolun acik olsun canim...
Umarim bundan sonra cok daha mutlu olursun...
Umarım çok mutlu olursun
ben mutluyum
Bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah arkadaşım..en azından kafan rahatne umutlarla evleniyorsun,güveniyorsun vs..sonuç ne??kocaman bir HÜSRAN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?