Ve Yolları ayırdık...

Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun.Belki hayatınızın altı, üstünden daha güzeldir.:26:

Boş ver canım ya sen neden üzülüyorsun eski eşin üzülsün. Ne hali varsa görsün. Yakındır ayaklarına kapanması...

Seni güçlü gördüm maşallah. Her şey gönlünce olsun. Karşına hep güzel insanlar çıksın canım

Dilerim allah sana yeni mutlulukların kapılarını açar canım.

Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun.Belki hayatınızın altı, üstünden daha güzeldir.:26:

hayırlı olsun.. yepyenı bır hayata baslıyorsunuz... zorluklar (ıs vs) aşılır.. önemli olan sizin huzurlu olmanız.

Umarım bundan sonra yuzunuz guler ve mutlu olursunuz

Hep karsınıza kıymetınızı bılen ınsanlar cıksın ınsallah

Teşekkür ederim arkadaşlar... Yüzümü bile güldürdünüz Allah iyiliğini versin aassdd :) Hepimiz karşısına kıymet bilen insanlar çıksın..

Zaten barışmak istediğini,düzelteceğini söylüyor canım.. Ama ben inanmıyorum. Samimi değil,bazı şeyler insanın içinden gelir.. İçinde olsaydı da zaten bunları yapmazdı

Bazı hataların telafisi de olmuyor...

Bugün bir iş başvurusu yaptım,bakalım belki ararlar.. Hayırlısı..

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşaallah güzel bir işe girer hayatınızı huzurla yaşarsınız

bundan sonra çok mutlu olursunuz inş.
herkes kendi hatasıyla başbaşa kaldıgında anlar ama iş işten geçmiş olacak
boşanmak zor evet ama önemli olan sizin gibi güçlü olabilmek ve kararın arkasında durmak

Hayır bir kere bu forumdada benim gibi bir sürü hamile bayan var şunu herkez böyle düşünmeli
ben cocugumun arkasında hata yaptıgında olamam , olmamalı kimse
o senin cocugun ıse onun işlediği cinayette , arabasıyla öldürdüğü kedide , evinin rızkını baska fahişelerle yediğinde arka filan cıkılmaz
gururlu olmak başka bişey geniş olmak başka birşey
eski kayınpederimde bana , ben oğlumun arkasındayım demişti
sonra senden hiç bişey yasanmamıs gibi arkana bile bakmadan ve düşünmeden o hayattan gitmen beklenir
Aman allahım sen orada ömür gecirdin nasıl neden niçin diye gecirmen gerkeen bir sürec var insansın robot değilsin
sonra cevre ne oluyor biliyormusun
yok fılancanın karısı cocukla bakmıyormuş
yok efendım edep yerlerını sık sık temızlemıyormuş
yok sürekli uyuyormuş
giib bahanelerle kadınların üzerilerine gelirler
halbuki aynı şeyi kadın yaptıgında bunun adı net namussuzluktur ama erkekte oyle değil.

hülya avşar eski kocası kaya onu aldattıktan bır sure sonra bır programda cıkmıstı ben cok kucuktum ama kafama yerlesmıstı
dediki
'' göbeğini kaşıyan , bacağını kaldıran osuran bir adamla yataga giriş sehvetle sevişemem demişti

sonrada hep kadın suclu Allah askına erkeklerin edep yerleri cokmu kılsız mesela

neyse bu hespalaşmalarla ömür gecer kimseye bişey anlatamazsın zira bunlarla bende karşılaştım

sözüm ona eski kocamın teyzesi benle ilgili tespiti ; bende bal yokmuş
o yüzden yegeni aldatmış
diyorumya hep ah onun kıcına tekmeyı ben basacaktım o zaman göreceklerdi balıda kavanozuda arıyıda ne kadar ayıp
bakmış görmüşmü bal nedir nereddir nedir kalçamı belmi göbekmi gögüsmü dudakmı
kendi ogulları 100 kılo üzerinde yanımda dayımın oglu gibi gezerken özgüveni nasıl yerlebir olduysa ailecek baya ugrastılar
neyse yemezler

Hadi yolun acık olsun , ilk konundada bir bit yeniği vardı bazen kalleş olup gecmişi olmamış gibi kabullenmek gerek öpüyorum seni

Hayirlisi olsun sekerim, hak ettigin huzuru bulmana sevindim.

Bundan sonrasi umarim daha da aydinlik olur, seni hakeden biriyle mutlu olursun.

Ne kötüdür ki, böyle örnekler benim gibi bekarları da evlilikten soğutuyor. (Kendi içimde yaşadığım bir korku bu, yanlış anlaşılmasın)

Sağol Cute... Nikin gibi ne tatlı bir annesin.. Keşke bütün anneler senin gibi düşünse.. Boşanıp gerçek mutluluğu buldun ya,bana umut verdin..Olabiliyormuş dedim. Allah mutluluğunu daim etsin.. Bebeğini hayırlısıyla al kucağına

kv benden yana davrandı,oğluyla kavga etti..Beni yanına çağırdı.. Gitmedim,saçma olur... umut vermiş olurum. Neyse ki oradan yıpratan yok..Tabi ileride neler olur bilemem...

kv. durumu öğrendi mi cnm? Bunu kaçırmışım ben.Bir de eşin şu anda nasıl davranıyor sana yani hatasının farkında ve yapıcı olmaya mı çalışıyor, yoksa bize bi şey olmaz yaaa modunda mı merak ettim.:26:

Hayirlisi olsun sekerim, hak ettigin huzuru bulmana sevindim.

Bundan sonrasi umarim daha da aydinlik olur, seni hakeden biriyle mutlu olursun.

Öyle canım,hayırlısı... Aslında şu anda en son istediğim şey yeni biri galiba.. Baya bir süre uzak olsunlar :) Bir kafamı dinleyeyim,toparlanayım.. Sonrasına bakarız teşekkür ederim iyi dileklerin için...

Ne kötüdür ki, böyle örnekler benim gibi bekarları da evlilikten soğutuyor. (Kendi içimde yaşadığım bir korku bu, yanlış anlaşılmasın)

Hiç soğuma canım :) evlilik doğru insanla cenneti yaşamak gibidir.. Sen hayırlısını dile yeter.. Ben eşimle evlenmek için o kadar çok dua etmiştim ki günlerce,gecelerce.. mutlu olucaz diyordum!! Ne salağım.. Oysa hayırlı olanı dilesene!! Neyse kısmetimizde bunu yaşamakta varmış.. iyi bir ders aldım :)

Umarım sen evliliğinde çoook mutlu olursun. Dikkat et,sinirli,sabırsız,anlayışsız,hoşgörüden uzak biri olmasın

Hiç soğuma canım :) evlilik doğru insanla cenneti yaşamak gibidir.. Sen hayırlısını dile yeter.. Ben eşimle evlenmek için o kadar çok dua etmiştim ki günlerce,gecelerce.. mutlu olucaz diyordum!! Ne salağım.. Oysa hayırlı olanı dilesene!! Neyse kısmetimizde bunu yaşamakta varmış.. iyi bir ders aldım :)

Umarım sen evliliğinde çoook mutlu olursun. Dikkat et,sinirli,sabırsız,anlayışsız,hoşgörüden uzak biri olmasın
[/QUOTE]

İnşallah o cenneti yaşamak, tüm dileyenlere hayırlısıyla nasip olsun:)

Öğrendi canım..Aileler biliyor. Yoksa ayrı evlerde nasıl olucaz.. Onlarla sorunum yok. Haklarını yiyemem öz evlatlarından ayırmadılar beni.. ama sonuçta onlarla evli değilim..

O da her şeyi düzelticem modunda amam sadece lafta.. icraata gelince tık yok.. Hayatında hiç bir hatasını telafi etmemiş ki..nasıl yapılır bilmiyor ki.. bir nane olmaz yani.. O düzeltse bile benden bir nane olmaz.. O kadar yorgun,bitkin ve tükenmişim ki.. mücadele verecek,çaba harcayacak gücüm yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…