- 14 Mart 2013
- 7.889
- 3.953
- 448
- Konu Sahibi danceofdeath
-
Dilerim allah sana yeni mutlulukların kapılarını açar canım.
Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun.Belki hayatınızın altı, üstünden daha güzeldir.:26:
hayırlı olsun.. yepyenı bır hayata baslıyorsunuz... zorluklar (ıs vs) aşılır.. önemli olan sizin huzurlu olmanız.
Umarım bundan sonra yuzunuz guler ve mutlu olursunuz
Hep karsınıza kıymetınızı bılen ınsanlar cıksın ınsallah
Boş ver canım ya sen neden üzülüyorsun eski eşin üzülsün. Ne hali varsa görsün. Yakındır ayaklarına kapanması...
Seni güçlü gördüm maşallah. Her şey gönlünce olsun. Karşına hep güzel insanlar çıksın canım
Hayır bir kere bu forumdada benim gibi bir sürü hamile bayan var şunu herkez böyle düşünmeliEvet,maalesef. Oysa kadına yasaksa erkeğe de yasaktır bu kadar basit.. Ama nasılda yerleşmiş erkek yapar eder,çirkinliği..Bir anne-baba çocuğuna bu karaktersizliği nasıl aşılar.. yapıyorlar işte..
Kadınlar erkektir yapar yeri geldiğinde görmemeyi bileceğiz,alttan almak görevimiz diye baktığı sürece böyle gidecek..
Bana bitti gitti neden karıştırıp duruyorsun dedi bir gün.. Şaka gibi değil mi olmuş bitmiş,uzatmayacakmışım beyimiz unutmuşmuş.. Delirmiştim ya kan beynime sıçramıştı...
Evet canım bitti gitti..Ama işte...Hayırlısı....
Aynen öyle... evlenmeden önce 2yıllık ilişkimiz vardı..Rüya gibiydi her şey.. O kadar çok hayaller kurmuştuk ki..Birbirimize bakışımızdan aşık olduğumuzu anlıyordu insanlar..Nasıl bu kadar değişti,nasıl bu kadar iğrenç olabildi inanamıyorum..
Sonuç,bütün hayallerim başıma yıkıldı.. şimdi sıfırdan başlamaya çalışıyorum..Umarım hayırlısı olur...
Hayır bir kere bu forumdada benim gibi bir sürü hamile bayan var şunu herkez böyle düşünmeli
ben cocugumun arkasında hata yaptıgında olamam , olmamalı kimse
o senin cocugun ıse onun işlediği cinayette , arabasıyla öldürdüğü kedide , evinin rızkını baska fahişelerle yediğinde arka filan cıkılmaz
gururlu olmak başka bişey geniş olmak başka birşey
eski kayınpederimde bana , ben oğlumun arkasındayım demişti
sonra senden hiç bişey yasanmamıs gibi arkana bile bakmadan ve düşünmeden o hayattan gitmen beklenir
Aman allahım sen orada ömür gecirdin nasıl neden niçin diye gecirmen gerkeen bir sürec var insansın robot değilsin
sonra cevre ne oluyor biliyormusun
yok fılancanın karısı cocukla bakmıyormuş
yok efendım edep yerlerını sık sık temızlemıyormuş
yok sürekli uyuyormuş
giib bahanelerle kadınların üzerilerine gelirler
halbuki aynı şeyi kadın yaptıgında bunun adı net namussuzluktur ama erkekte oyle değil.
hülya avşar eski kocası kaya onu aldattıktan bır sure sonra bır programda cıkmıstı ben cok kucuktum ama kafama yerlesmıstı
dediki
'' göbeğini kaşıyan , bacağını kaldıran osuran bir adamla yataga giriş sehvetle sevişemem demişti
sonrada hep kadın suclu Allah askına erkeklerin edep yerleri cokmu kılsız mesela
neyse bu hespalaşmalarla ömür gecer kimseye bişey anlatamazsın zira bunlarla bende karşılaştım
sözüm ona eski kocamın teyzesi benle ilgili tespiti ; bende bal yokmuş
o yüzden yegeni aldatmış
diyorumya hep ah onun kıcına tekmeyı ben basacaktım o zaman göreceklerdi balıda kavanozuda arıyıda ne kadar ayıp
bakmış görmüşmü bal nedir nereddir nedir kalçamı belmi göbekmi gögüsmü dudakmı
kendi ogulları 100 kılo üzerinde yanımda dayımın oglu gibi gezerken özgüveni nasıl yerlebir olduysa ailecek baya ugrastılar
neyse yemezler
Hadi yolun acık olsun , ilk konundada bir bit yeniği vardı bazen kalleş olup gecmişi olmamış gibi kabullenmek gerek öpüyorum seni
kv. durumu öğrendi mi cnm? Bunu kaçırmışım ben.Bir de eşin şu anda nasıl davranıyor sana yani hatasının farkında ve yapıcı olmaya mı çalışıyor, yoksa bize bi şey olmaz yaaa modunda mı merak ettim.:26:Sağol Cute... Nikin gibi ne tatlı bir annesin.. Keşke bütün anneler senin gibi düşünse.. Boşanıp gerçek mutluluğu buldun ya,bana umut verdin..Olabiliyormuş dedim. Allah mutluluğunu daim etsin.. Bebeğini hayırlısıyla al kucağına
kv benden yana davrandı,oğluyla kavga etti..Beni yanına çağırdı.. Gitmedim,saçma olur... umut vermiş olurum. Neyse ki oradan yıpratan yok..Tabi ileride neler olur bilemem...
Hayirlisi olsun sekerim, hak ettigin huzuru bulmana sevindim.
Bundan sonrasi umarim daha da aydinlik olur, seni hakeden biriyle mutlu olursun.
Ne kötüdür ki, böyle örnekler benim gibi bekarları da evlilikten soğutuyor. (Kendi içimde yaşadığım bir korku bu, yanlış anlaşılmasın)
kv. durumu öğrendi mi cnm? Bunu kaçırmışım ben.Bir de eşin şu anda nasıl davranıyor sana yani hatasının farkında ve yapıcı olmaya mı çalışıyor, yoksa bize bi şey olmaz yaaa modunda mı merak ettim.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?