Ve Yolları ayırdık...

zor bir süreç ama ben atlatacağınıza inanıyorum.
Allah yardımcınız olsun

Allahım ne büyüktür. Cesaretinden dolayı kutluyorum, çoğu kadın korkusundan dolayı buna boyun eğiyo ne yazık ki.. O pislik de kendi çöplüğünde boğulsun. utanmaz adam. adam da denmez ya neyse. İnşallah hayatın boyunca mutlu olursun, yüzün hep gülsün :)

Zaten bu toplumda erkeklerin kadınlara böyle davranmasının en büyük sebebi yine kadınlar. İnsan kendine değer vermiyorsa kimse ona değer vermiyor. Bşr de yapılanlara karşı sessiz kalınıyorsa o evde büyüyen gelecek neslin erkeği şimdinin çocuğu da babasını rol nodel alıyor bu da böyle gidiyor maalesef.

Bitti gitti...bundan sonra yeni başlangıçlar zamanı canım,hakkında hayırlı olsun.

hayirlisi olsun, insallah rabbim yaninda olur. bundan sonra sadece kendini dusun ve gelecegine bak. mahsuru yoksa kac senelik evliydin?

Evet,maalesef. Oysa kadına yasaksa erkeğe de yasaktır bu kadar basit.. Ama nasılda yerleşmiş erkek yapar eder,çirkinliği..Bir anne-baba çocuğuna bu karaktersizliği nasıl aşılar.. yapıyorlar işte..

Kadınlar erkektir yapar yeri geldiğinde görmemeyi bileceğiz,alttan almak görevimiz diye baktığı sürece böyle gidecek..

Bana bitti gitti neden karıştırıp duruyorsun dedi bir gün.. Şaka gibi değil mi olmuş bitmiş,uzatmayacakmışım beyimiz unutmuşmuş.. Delirmiştim ya kan beynime sıçramıştı...

Bitti gitti...bundan sonra yeni başlangıçlar zamanı canım,hakkında hayırlı olsun.

Evet canım bitti gitti..Ama işte...Hayırlısı....

hayirlisi olsun, insallah rabbim yaninda olur. bundan sonra sadece kendini dusun ve gelecegine bak. mahsuru yoksa kac senelik evliydin?

Ne mahsuru olacak canım.. 5 yıldır evliyiz..2yılda öncesi...7 yılımı verdim ona en güzel yıllarımı...Buna da şükür 20 yıl vermek de vardı

4 yıllık ilişkisinin ardından hüsrana uğrayan ve çok acı çekmiş ama zamanla hepsini atlatmış bir tanıdığımla konuşuyordum. Özlemiyor musun o günleri , anılar canını acıtmıyor mu diye sordum. Şöyle dedi ; Bugünü dünden daha kötü olan insanlar geçmişi özler , sen bugünü dünden daha çok önemsiyorsan eski anılar canını acıtmaz. Sanırım çok haklı. Artık yalan ve kavga olmadan yaşayabileceğin bir hayatın var , her ne kadar üzülsen de (ki bu çok normal) bu kadar dik durabilmen takdire şayan. Tüm güzellikler seninle olsun umarım çok mutlu ve huzurlu olursun.

Çok doğru söylemiş... Şükür ki ben de şimdi daha iyiyim..

Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve desteğiniz için.. İyi ki varsınız kızlar :)

Allah bundan sonraki hayatinda herseyin hayirlisi nasip etsin canim.
Eminim kolay degildir yasadiklarin, bi anda 5 senelik hayatindan, aliskanliklarindan, düzeninden vazgecmek.
Sonucta kimse bosanmak icin evlenmez,
ama insanin ömrünü bi adamin degismesini beklemekle gecirmek de büyük kayip olurdu.
Mücadele mücadele, nereye kadar?
Kadini bazen etten kemikten insan oldugunu unutup, sabir tasi falan zannediyolar.
Toplum zihniyetine böyle yerlesmis bu.

Yazdiklarin ne kadar güclü biri oldugunu gösteriyor aslinda,
kisa zamanda toparlanacagini umuyorum Allah´in izniyle.

Diğer konunu da şimdi okudum. İnan içime taş oturdu. Çok güçlü bir kadınsın, umarım Allah karşına seni gibi insanlar çıkarır hayatında. İyi dileklerim seninle.

Hakkında hayırlı olsun canım, kararlılığın ve cesaretin içinde tebrik ediyorum seni..

Hem demişsin ya, mutlu değilim ama huzurluyum diye. İnan mutluluğa daha kolay ulaşıyorsun ama o huzursuzluk yok mu, mutlu bile olsan hiç bir şey hissedemiyorsun. Ondan huzurluysan, elbet mutlu olacağın günler de yakındır inşaallah :)

Bu sitede neler yaşadığı halde o kadar maddi durumu ve ailesel desteği olduğu halde evlliğini sonlandırmaya korkan kadınlar varken şu halinizle o kadar güçlü ve zenginsiniz ki. Allah yardımcınız olsun, bundan sonra mutlu bir ömür geçirin.

Hakkında hayırlısı olsun.
Senin adına üzüldüm diycem , ama atlatacağından ve zamanla çok mutlu olacağından eminim çünkü sen çok güçlü bir kadınsın.
Umarım yeni hayatında herşey gönlünce olur.

En mantıklısını yapmışsınız, tebrik ederim
Güzel bir iş, güzel bir hayat sizi bekliyor artık
Zaman herşeyin ilacı derler, zamanla herşey daha güzel olacak herşey inşallah

Canim icim sizladi,ne umutlarla evlendin,severek.
Ama demekki olmayinca olmamis.

Insallah en kisa sürede is bulup daha güzel alisverislere gideceksin,özgürlük ve onurunla icin aciyacak böyle olmasaydi diyeceksin,
Ama seninde insan gibi yasamaya hakkin var,Allah yardimcin olacaktir.

Tüm iyi dileklerimle öpüyorum seni.

Allah yar ve yardimcin olsun canim...

Diğer konunu da şimdi okudum. İnan içime taş oturdu. Çok güçlü bir kadınsın, umarım Allah karşına seni gibi insanlar çıkarır hayatında. İyi dileklerim seninle.

Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.. İnsan gerçekleri kabul etmekte çok zorlanıyor.. Bende boşanmak istemezdim ama olmadı yürütemedik işte.. Şükrediyorum ki gerçek gözlerimin önüne açıkça serildi..Hiç acaba demedim..Şüpheyle öğrenmek için planlar yapmadım.. bütün pislikleri önüme çıktı.. Allah kimseye yaşatmasın.

Güçlü müyüm bilemiyorum ama bunu yaşayıp da tahammül etmeye çalışan kadınları anlamıyorum. Her an yalan söylediğini bilerek nasıl yaşayabiliyorlar...

Aslında resmi olarak boşanmadık.. Adli tatil bitsin. Hayırlısıyla o zaman sıfırdan başlayacağım.. Bakalım..

En mantıklısını yapmışsınız, tebrik ederim
Güzel bir iş, güzel bir hayat sizi bekliyor artık
Zaman herşeyin ilacı derler, zamanla herşey daha güzel olacak herşey inşallah

Amin arkadaşlar.. Desteğiniz sayesinde daha iyi hissediyorum,saolun... Garip hissediyorum, kötü bir rüya görmüş gibiyim ama gerçek işte... Geçecek,yıllarca böyle gitmeyecek ya.. Hayırlısı.. Resmen bitmeden büyük konuşmak da istemiyorum...

Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir travmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…