• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veda Cümlesine Bakın...

NeverRMindD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
113
0
96
Kırk yıl düşünsem aklıma veda ederken HOŞ ÇAKAL NeverRMindD demek gelmezdi , bana söylendi.

Bunu söyleyen insanı yere yatırıp , üzerine çıkıp zıplamak istiyorum üstünde. Mal Öküz.

Çakallığı layık görmüş.

Son düzenleme:
İyi olmuş ayrılmanız böyle veda mı olur ya bırakın ne kadar uzaklaşabiliyorsa sizdeen o kadar kardır :41:

İnsan gerçekten bitirdiyse veda cümlelerini süsleyip püslemez.Kuru bir hoşçakal der.

Sizi gerçekten bitirmiş bence artık sinirlenip kendinizi üzmeyin.

Ben yinede kurtulmussun diyorum sende oyle dusun degmez bi insanla ugrasip zaman harcamisin zamanina uzul sadece ayriliga degil gormus oluyosun iste gercek yuzunu

Evet. Bana inanmıyo çektiğim acıya da sıkıntıya da boş konuşuyomuşum , ilk günlerde bile bu kadar tepkili değildi.

klasik cevaplar vericem ama hakkında hayırlısı olsun canım bir an önce görmüşsün gerçek yüzünü kurtulmuşsun deymezmiş demekki çabalarına hayatında yeni bir sayfa aç ve çok mutlu ol inş. sen hakediyosun çünkü boşver giden kaybetti

Back
X