Veda ettikten sonra gidememek?

Hala seviyor mudur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

denizgecee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
53
9
6
Merhaba, yaklaşık 6 yıl önce bir ilişkim oldu yanlış anlaşılmalardan ötürü bitti biz yine de arkadaş kaldık bir şekilde. Tabi bu arkadaşlık bazen sevgiye dönüşüyordu. Bir ara görüştük sohbet ettik falan en son vedalaştık ben yolun yarısında dönüp arkama baktım gidememiş bana bakıyordu sonra biraz daha yürüdüm ve dönüp baktım yine oradaydı..... Hala seviyor mudur?

Yanlış anlaşılmalar düzeldi mi bari?Görüşmeyi de kesememişsiniz zaten bence seviyordur ya.

Yanlış anlaşılmalar düzeldi mi bari?Görüşmeyi de kesememişsiniz zaten bence seviyordur ya.
O konuyu tekrar açamadım doğruyu söylemek gerekirse, çünkü üzerinden bir hayli zaman geçti ve çekiniyorum. Zamana bıraktım elbet bir gün bunun için fırsatım olur. Teşekkürler yorumunuz için :)

Ümit varsa böyle devam edin benzer durumu yaşadım bende önce sevgili sonda arkadaş kalalım dedik, arkadaş kalamadık sevgili hiç olamadık. Şimdi görüşmüyoruz. Ben hala onu seviyorum ama :(

Neden geri dönmedin :110: belki güzel şeyler olurdu hayatınızda

Onu bilmem de sen hala seviyorsun :dondurma:
Önce kendinle yuzlesmelisin. Sonra da konusmalisiniz. Duymak istediklerini soyleyecegini hissettim ben.

Ayrica askolsun sana nasi geri döndün ya en heyecanli yerinde bitirdin konuyu resmen :sinirli:

Ben baya belli ediyorum ya onu görünce kocaman bir gülümsemeyle atlıyorum boynuna, bir de o gün fark ettim beni baya inceledi uzun uzun seyretti tabi ben yandan görüyorum sonra ona baktım göz göze geldik ikimizde utandık fala inşallah bir sonrakine söyleyeceğim bir şeyler valla keşke en heyecanlı yerinde bitirmeseydim
Onu bilmem de sen hala seviyorsun :dondurma:
Önce kendinle yuzlesmelisin. Sonra da konusmalisiniz. Duymak istediklerini soyleyecegini hissettim ben.

Ayrica askolsun sana nasi geri döndün ya en heyecanli yerinde bitirdin konuyu resmen :sinirli:

Ben baya belli ediyorum ya onu görünce kocaman bir gülümsemeyle atlıyorum boynuna, bir de o gün fark ettim beni baya inceledi uzun uzun seyretti tabi ben yandan görüyorum sonra ona baktım göz göze geldik ikimizde utandık fala inşallah bir sonrakine söyleyeceğim bir şeyler valla keşke en heyecanlı yerinde bitirmeseydim

Yasanacak seyler bitmemis gibi geldi bana.. Okurken bile icim kipir kipir oldu valla. :KK15:Ikiniz de gurur yapiyor gibisiniz.. Bence bi sansi hakediyorsunuz canim

Ben de 6 yıl önceki sevgilimle geçen sene görüştüm yanlışlıkla kanka olduk dikkat edin. Sürekli flört edip arkadaş ayağına yatmasından sonra kesmiştim konuşmayı. Dün doğum gününü kutladım bir saat hararetli hararetli konuştu nasıl mutlu güya ama sevgili yapmış beyimiz. Yani demem o ki dikkat edin iyice bir ölçüp tartın ona göre yolunuzu belirlersiniz

Ben de 6 yıl önceki sevgilimle geçen sene görüştüm yanlışlıkla kanka olduk dikkat edin. Sürekli flört edip arkadaş ayağına yatmasından sonra kesmiştim konuşmayı. Dün doğum gününü kutladım bir saat hararetli hararetli konuştu nasıl mutlu güya ama sevgili yapmış beyimiz. Yani demem o ki dikkat edin iyice bir ölçüp tartın ona göre yolunuzu belirlersiniz
Yanlışlıkla kana olma durumu baya kötü olsa gerek. Doyumsuzlar maalesef

Back
X