- 22 Ekim 2017
- 53
- 9
- 6
- Konu Sahibi denizgecee
-
Aynen baya Türk filmi sahnesi gibiydi:) Ben olabileceğine inanıyorum diyeyimTürk filmi gibi..Birleşme şansınız yok mu ?
O konuyu tekrar açamadım doğruyu söylemek gerekirse, çünkü üzerinden bir hayli zaman geçti ve çekiniyorum. Zamana bıraktım elbet bir gün bunun için fırsatım olur. Teşekkürler yorumunuz için :)Yanlış anlaşılmalar düzeldi mi bari?Görüşmeyi de kesememişsiniz zaten bence seviyordur ya.
Genel olarak ben de bu yoruma katılıyorum:) Nasıl kalabildik ben de şaşkınımArkadaş olmaz eski sevgiliden.
Çok zor bir durum sizi anlayabiliyorum. Umarım gönlünüze göre olur her şey, sevgiler :)Ümit varsa böyle devam edin benzer durumu yaşadım bende önce sevgili sonda arkadaş kalalım dedik, arkadaş kalamadık sevgili hiç olamadık. Şimdi görüşmüyoruz. Ben hala onu seviyorum ama
Ya açıkçası ben öylesine dönüp baktım orada olduğunu düşünmemiştim sonra görünce üzüldüm ve kalakaldım keşke gitseydimNeden geri dönmedinbelki güzel şeyler olurdu hayatınızda
Onu bilmem de sen hala seviyorsun
Önce kendinle yuzlesmelisin. Sonra da konusmalisiniz. Duymak istediklerini soyleyecegini hissettim ben.
Ayrica askolsun sana nasi geri döndün ya en heyecanli yerinde bitirdin konuyu resmen
Ben baya belli ediyorum ya onu görünce kocaman bir gülümsemeyle atlıyorum boynuna, bir de o gün fark ettim beni baya inceledi uzun uzun seyretti tabi ben yandan görüyorum sonra ona baktım göz göze geldik ikimizde utandık fala inşallah bir sonrakine söyleyeceğim bir şeyler valla keşke en heyecanlı yerinde bitirmeseydim
Hadi inşallah hayırlısı olsun ya çok teşekkür ederimmmYasanacak seyler bitmemis gibi geldi bana.. Okurken bile icim kipir kipir oldu valla.Ikiniz de gurur yapiyor gibisiniz.. Bence bi sansi hakediyorsunuz canim
Yanlışlıkla kana olma durumu baya kötü olsa gerek. Doyumsuzlar maalesefBen de 6 yıl önceki sevgilimle geçen sene görüştüm yanlışlıkla kanka olduk dikkat edin. Sürekli flört edip arkadaş ayağına yatmasından sonra kesmiştim konuşmayı. Dün doğum gününü kutladım bir saat hararetli hararetli konuştu nasıl mutlu güya ama sevgili yapmış beyimiz. Yani demem o ki dikkat edin iyice bir ölçüp tartın ona göre yolunuzu belirlersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?