Veda Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kanal D'de önümüzdeki aylarda 'Veda' adında yeni bir dizi ekrana gelecek.

Yapımcılığını ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un üstlendiği dizinin başrolünde Mehmet Aslantuğ var.

Aslantuğ, yeni yayın döneminde Gold Film'in 'Dila Hanım' projesinde oynamak için el sıkışmıştı. Ancak son gelen haberlere göre taraflar anlaşmayı bozdu.

Ayşe Kulin'in aynı adlı eserinden yola çıkılarak çekilecek olan dizide Aslantuğ, bakanı canlandıracak.

Oyuncu kadrosunun birkaç haftaya kadar netleşeceği Veda'yı, Doktorlar ve Lale Devri dizileriyle adını duyuran Merve Girgin yönetecek.

Veda romanı Osmanlı İmparatorluğunun son döneminde işgal altındaki İstanbul'da bir konakta yaşanan olayları anlatıyor.

Medyapım’ın Kanal D için çekeceği Ayşe Kulin’in aynı adlı romanından uyarlanan “Veda” dizisinde fahriye evcen başrol oynayacak. Evcen dizide evin hizmetçisi Mehpare karakterine hayat verecek.

kitabı okuyorum.yalnız mehparenin evin oğluyla bazı sahneleri var eminim onu göstermeyecekler ve serinin diğer kitaplarınıda alacajklar senaryoya.çünkü,pek öyle dizi çıkacak kadar bol hareketli bir öykü değil.çok durağan.hep aynı noktada dönüyor.

Hersey iyi hosta Fahriye Evcen oldu mu simdi :26:
Niye hep ayni kisiler geliyor ekrana anlamiyorum...

Kanal D'nin yeni dizisi Veda'nın ekran macerası 6 Eylül Perşembe günü başlayacak.

İlk bölümünün 6 Eylül Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacağı belirtilen 'Veda' Ayşe Kulin'in aynı adlı eserinden ekrana uyarlanıyor. Kulin'in 'Veda' romanı Osmanlı İmparatorluğu'nun son günlerinde, işgal altındaki İstanbul'da bir konakta yaşananları anlatıyor.

İlk dizisi 'Yaprak Dökümü'nün ardından oynadığı 'Yalancı Bahar' uzun ömürlü olmayan Fahriye Evcen, yeni projesi için anlaşma imzaladı.

Evcen'in Medyapım imzalı yeni dizisi 'Veda', usta isimleri de buluşturdu. Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Jale Arıkan ve Maral Ünel'in de rol alacağı dizinin müziklerini usta müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli yapacak. Senaryosunu Sündüz Haşar'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Merve Girgin oturacak.

kitabını okumuş beğenmiştim.fakat bir arkadaşında ifade ettiği gibi hikaye pek hareketli değil en fazla bir sezonluk.Bizim aç gözlü yapımcılar iki sezondan aşağı yapmayıp suyunu çıkardıkları için taş çatlasa 20 bölümü izlenir sonra sıkar.Bide Fahriyenin oyunculuk yeteneği yok kimi oynasa aynı Yaprak dökümündeki Necla halleri Mehmet Aslantuğu da çok severdim.Antalya ödüllerindeki tavrından sonra gözümden düştü ne yazık ki

Kitabını okurken mehpare'yi çok farklı canlandırmıştım gözümde,fahriye'yi görünce şaşırdım.
umarım kitaptan şaşmazlar,belki
"umut" kitabı da devamı olduğu için onu da çekerler..o kitap ta süperdi..

[video=youtube;k7biZ9KHhhI]http://www.youtube.com/watch?v=k7biZ9KHhhI[/video]

Fragman ilgi cekici,
ama Fahriye Evcen.

Son düzenleme:
Ayşe Kulin'in kitaplarını çok severim ve bir çok kitabı vardır bende.
İnşallah Veda dizisini de Köprü dizisine benzetmezler...
Roman çok iyiydi, umarım dizi de güzel olur...

muhteşem yüzyıldaki küçük mıstık burda da gözüktü. el kadar çocuk fahriyeden daha iyi oynuyo yalnız :)

Bencede Fahriye iyi rol oynayamiyor, ama ilgi cekici bi tip, ekrana yakisiyor, izleyesi geliyor insanin bence. merak uyandiriyor buda guzel bisey. Aglamasin yeterli =)
pek takip edemedim 6.eylulde baslicak yaziyor burda. basladimi bu dizi? bilen varsa yazarsa sevinirim=)

kitabı kadar başarılı olur umarım Aslantuğ ya gelince bu adam böylesi rollerin üstesinden geliyo yakılşıyo adama valla bu tiplemeler

Merak ediyorum bu diziyi. Mehmet Aslantuğ u severim.

Gerçi Fahriye Evcen yerine bir başkası olsaydı iyiymiş ama....

ben fahriye evceni beğeniyorum dizi başlasında bi göz atayım bakalım

fahriye evceni yaprak dökümünden sonra çok beğendim.....yaprakdökümünden sonra başladığı dizide hiç beğenmedim çok kokoştu bu hatuna sadelik yakışıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…