Veda Kanal D

..kalkmasın yahu...ne güzel oyuncular var.kadro kaliteli...konu iyi..saçma sapan diziler varken bunu neden kaldırırlar ki...

ustura kemal...saçma sapan...gıcık oluyorum karakterlere...
harem...o kada masraf ediyorlar bu diziye..saçma sapan..neyle dalga geçiyorsunuz kardeşim...bu ne ya böyle...kokuşmuş espriler...
alemin kralı...oooof of...nereye gidiyoruz biz böyle...olmamalı...
arka sokaklar...kim izliyor bunu anlamadım..çiçek taksi gibi oldu ..baydı...

severek izlediğim tek dizi... . türkan dizisi gibi bu da bazılarının hışmına uğrayacak anlaşılan

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak bir türlü istenilen izlenme oranlarını yakalayamayan “Veda” erken final yapacak. Perşembe akşamı yayınlanacak olan sekizinci bölümüyle izleyicisine veda edecek olan dizinin bitirilmesini bizzat dizinin yapımcı firması Medyapım’ın talep ettiği öğrenildi.

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen, İclal Aydın, Burak Yamantürk ve Maral Üner'in paylaştığı 'Veda'nın biteceğini, oyunculardan İclal Aydın da Twitter aracılığı ile doğruladı.
Aydın sayfasına "Yaptığımız işin güzelliğine ve doğruluğuna inancımız yapımdan yönetime aynı... Planlanandan erken bitirme kararı doğrudur, hayırlısı olsun" notunu düştü.

Çok üzüldüm yarın final bölümü olacak, neden kaliteli şeyler tutmaz da cennet mahallesi gibi diziler yıllarca oynar, aklım almıyor:26:

Mehpare kimin kızı çok merak ettim, bilen var mı, ben mi kaçırdım yoksa:44:

ne kadar saçmalık kanal d kafayı yemiş umutsuz ev kadınlarını kaldırsaydılar daha iyiyidi valla yaa

çok beğenerek izlediğim kaliteli bir yapımdı yazık oldu, ben mehparenin saraylı hanımın üvey kızı olduğunu düşünüyorum

o kadar saçma sapan ne anlattığı belirsiz senaryosu-oyunculuğu beş para etmez dizi varken bu diziyi bitirdiler iyi mi.

kemalle mehpare teyze yeğen falan değilller herhalde
saraylının ilk eşinden mi torun oluyor kemal, orayı kaçırdım..

Gerçekten de çok yazık oldu bitmemeliydi,ama yine de Kanal D ye teşekkür ederim en azından güzel bir final oldu,diğer diziler gibi yarım kallmadı...Ama kitaba göre daha çok olayların gelişmesi gerekiyordu....

kemalle mehpare teyze yeğen falan değilller herhalde
saraylının ilk eşinden mi torun oluyor kemal, orayı kaçırdım..

Kemal Saraylı nın ilk kocasından, Mehpara ise 2. kocasının 2. karısından, kan bağı yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…