- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Esim 11gunlugune geldi yanima. Hala daha vize sonucumu bekliyorum. Ahh ne kadar zor bu ucaga giderken arkasindan bakip el sallamak. Varmi bu acinin bi çözümü kızlar? Harika 11gunden sonra. Hala daha odanin birinden cikip gelicekmis gibi geliyo. Nasil ozledm. Daha sabah yolcu ettim. Kizlar içim yaniyo resmen düşündükce gözlerim doluyo. Bu nedir böyle. Sanki hic yanima gelmemis gibi simdi. Daha gecen su kadar saat kaldi yan yana olmamiza derken simdi yine ayriyiz. Off off. Zamani o yanimdayken durdurmayi o kadar cok isterdim ki. Kusura bakmayin kizlar kim bilir sizin ne büyük sorunlariniz var ama umarim beni anliyorsunuzdur...
Esim alman sadece vizeyi bekliyoruz. Bu kadar uzun surucegini hic tahmin etmemistim. Sadece vizeyi bekliyoruz sonra tamamen kavusucaz insallah. Ama ne zaman olcagini bilmemek hep ayri kalmak cok zor cook cook cookneden ayrısınız canım ve ne zaman tamamen kavuşcaksınız
Cok dogru soyluyosun ama gel bide icime sor bunu. Bu ozlem duygusu ne kadar berbat biseymis boyle.:) Tatlı özlemler bunlar. Bir Ömür mü böyle ayrı yaşamak zorundasınız yoksa bu hasret bir yerden sonra bitecek mi? Eğer bu hasret bir yerden sonra bitecekse ne güzel işte, bu özlemler sayesinde aşkınız hep taze kalıyor, olaya bir de buradan bak :)
Esim alman sadece vizeyi bekliyoruz. Bu kadar uzun surucegini hic tahmin etmemistim. Sadece vizeyi bekliyoruz sonra tamamen kavusucaz insallah. Ama ne zaman olcagini bilmemek hep ayri kalmak cok zor cook cook cook
Cok dogru soyluyosun ama gel bide icime sor bunu. Bu ozlem duygusu ne kadar berbat biseymis boyle.
Bunu ben cok ama cok istiyorum. Gercekten ondan bi cocuk hatta simdi. Yani onun parcasini hisstmek biz uzaktayken. Ama o ilk hamileligimde yanimda olmak istiyo haklida. Icimdeki bu bebis askida bambaska tabi....Bilmiyorum düşünüyor musunuz da, aşkınızın meyvesi olarak bir çocuk yapsanız? Bir bebişiniz olsa mesela? Hem vakit daha çabuk geçer, hem babişinizi birlikte beklersiniz, hem mutluluğunuza mutluluk katar, hem sana güç olur, destek olur....
Hatta korunma yontemi olarak ben ilac aliyorum. Ama dürüst olayim bir tane bile almadim... hayırlısı tabiki..Bilmiyorum düşünüyor musunuz da, aşkınızın meyvesi olarak bir çocuk yapsanız? Bir bebişiniz olsa mesela? Hem vakit daha çabuk geçer, hem babişinizi birlikte beklersiniz, hem mutluluğunuza mutluluk katar, hem sana güç olur, destek olur....
Hatta korunma yontemi olarak ben ilac aliyorum. Ama dürüst olayim bir tane bile almadim... hayırlısı tabiki..
Tek istegim su zor gunlerin cok cabuk gecmesi tipki o yanimdayken zamanin hizla akip gittigi gibi..şimdi zor ama ne güzel işte birbirinizin kıymetini biliyorsunuz aşkınız katlanarak artıyor bi de bu tarafından bak, ve sonunda kavuşacaksınız bu günler tatlı birer anı olarak kalacak
Vize islemlerinden sonuc gelene kadar tamamen konsoloslukla alakali
- Dediğiniz gibi Hayırlısı.. Ne zamana kadar sürecek böyle hasretler?
Evet. Ama o veda kismi o kadar zorki. Havalimani dis hatlar. Ne kadarda guzel soylemissiniz. O kapiya gidene kadar bakmak ardindan el sallamak ve sanki keni canini daha cok yakmak istermis gibi ucak kalkana kadar ekrana bakmak. Ne kadarda zormus bu ayriliklarHavalimani dis hatlarda yolcu ya da yolculayan olarak bulunmak ne kadar acikli degil mi? Kuru gozlerle, icin erimeden durmak mumkun mu orda...
Ben kari-koca olarak olmasa da pek cok kez yasadim o acikli vedayi. "Ataturk Havalimani Dis Hatlar" deyince bile icim ciz eder. Neyse. Bir sureligine ayrisiniz, bir gun elbet esinizi yolcu etmek zorunda kalmayacaksiniz.
Esim 11gunlugune geldi yanima. Hala daha vize sonucumu bekliyorum. Ahh ne kadar zor burab
giderken arkasindan bakip el sallamak. Varmi bu acinin bi çözümü kızlar? Harika 11gunden sonra. Hala daha odanin birinden cikip gelicekmis gibi geliyo. Nasil ozledm. Daha sabah yolcu ettim. Kizlar içim yaniyo resmen düşündükce gözlerim doluyo. Bu nedir böyle. Sanki hic yanima gelmemis gibi simdi. Daha gecen su kadar saat kaldi yan yana olmamiza derken simdi yine ayriyiz. Off off. Zamani o yanimdayken durdurmayi o kadar cok isterdim ki. Kusura bakmayin kizlar kim bilir sizin ne büyük sorunlariniz var ama umarim beni anliyorsunuzdur...
Insallah tek istegim bu zaten yanimda olsun yeter. O yokken kendimi çok gucsuz hissediyorum.Canim benim yaabenimde esim calismaya gittiginde bende senin gibiydim kiyafetleriyle uyuyodum kokusu olunca yanimda zannediyodum . rabbim yardimcin olsun tez zamanda kavustursun .
aşıksınnnn dırrıtıtıyrım aşıksın sen aşıksın arkadaş :)Esim 11gunlugune geldi yanima. Hala daha vize sonucumu bekliyorum. Ahh ne kadar zor bu ucaga giderken arkasindan bakip el sallamak. Varmi bu acinin bi çözümü kızlar? Harika 11gunden sonra. Hala daha odanin birinden cikip gelicekmis gibi geliyo. Nasil ozledm. Daha sabah yolcu ettim. Kizlar içim yaniyo resmen düşündükce gözlerim doluyo. Bu nedir böyle. Sanki hic yanima gelmemis gibi simdi. Daha gecen su kadar saat kaldi yan yana olmamiza derken simdi yine ayriyiz. Off off. Zamani o yanimdayken durdurmayi o kadar cok isterdim ki. Kusura bakmayin kizlar kim bilir sizin ne büyük sorunlariniz var ama umarim beni anliyorsunuzdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?