vedalar olmasa

Esim alman sadece vizeyi bekliyoruz. Bu kadar uzun surucegini hic tahmin etmemistim. Sadece vizeyi bekliyoruz sonra tamamen kavusucaz insallah. Ama ne zaman olcagini bilmemek hep ayri kalmak cok zor cook cook cook
Alman bir koca seçmekle hayatının en doğru kararını vermişsin tebrik ederim . Bugün ki aklım olsa ben de aynen öyle yapardım .

Ne güzel ne mutlu ki sevgiyle anımsayıp, huzurla özleyebileceğin bir eşin var şükret arkadaşım .
Mutlaka ki geçicidir bu ayrı günler sabret .

Alman bir koca seçmekle hayatının en doğru kararını vermişsin tebrik ederim . Bugün ki aklım olsa ben de aynen öyle yapardım .
Nasil oldu bilmiyorum valla herseyimiz bi anda oldu tabi benim esim oldugu icin bana oyle geliyodur ama herseyi cok baska.

Ne güzel ne mutlu ki sevgiyle anımsayıp, huzurla özleyebileceğin bir eşin var şükret arkadaşım .
Mutlaka ki geçicidir bu ayrı günler sabret .
Ahh o sabir isin icine giriyo yine iste.. mecburum yani baska carem yok sabretmekten hicbiseyi degistiremem ki...

Zor tabi... Ama sabret azmış zaman 11 gün sonra yanındasın.Ya bizim sürekli eşleri şehir dışında olan insanlar ne yapsın.Şükret haline...
11gun sonra yaninda degilim. Ne zaman yaninda olcagim belli degil. O 11gunlugune geldi gitti...

Ahh o sabir isin icine giriyo yine iste.. mecburum yani baska carem yok sabretmekten hicbiseyi degistiremem ki...

Bak bir ilişkide şevkat, huzur, güven üçlüsü varsa özlemek bile mutluluk verir insana .
Anladığım kadarıyla güzel bir ilişkiniz var eşinle .
Ayrı kaldığınız süreçte sayılı gündür mutlaka .
Umarım tez zamanda kavuşursunuz .

Nasil oldu bilmiyorum valla herseyimiz bi anda oldu tabi benim esim oldugu icin bana oyle geliyodur ama herseyi cok baska.
bence genel bir kaide var ve istisnalar kaideyi bozmaz .
Buradaki kadınların şikayetlerine bak çoğunlukla kocalarının ayılıklarından şikayet ederler.

Ay insallah. Goz acip kapatincaya kadar gecsin su sure yeter.

bence genel bir kaide var ve istisnalar kaideyi bozmaz .
Buradaki kadınların şikayetlerine bak çoğunlukla kocalarının ayılıklarından şikayet ederler.
haklisin yani ama bazen onunda anlamadigi şeyler oluyor tabiki

"Oof biraz ortaliktan yok olsa, biraz yalnız kalsam, kafamı dinlesem, daraldim a dostlar"
Diyeceginiz günler gelecek.
Yola çıktı o günler, yavaş yavaş geliyorlar.
Biraz sabredin.

"Oof biraz ortaliktan yok olsa, biraz yalnız kalsam, kafamı dinlesem, daraldim a dostlar"
Diyeceginiz günler gelecek.
Yola çıktı o günler, yavaş yavaş geliyorlar.
Biraz sabredin.
Evet benim arkadasim 12senelik evli.esim 1ayligina memleketine gittide bana 1gun gibi geldi demisti bana. Yani tabiki birbirimizden okadar sogumak istemem umarim biz yasamayiz bu durumu...

Sogumak, bikmak değil nedeni.
Bu hisler; hep gözümün önünde olsun, eli elimde gözü gözümde olsun vs. kaybolur gider. Normal olan da bu.
Belki, sadece anneler evlatları için daima böyle hisseder.
Bilmiyorum.

Sogumak, bikmak değil nedeni.
Bu hisler; hep gözümün önünde olsun, eli elimde gözü gözümde olsun vs. kaybolur gider. Normal olan da bu.
Belki, sadece anneler evlatları için daima böyle hisseder.
Bilmiyorum.
Anne kiz iliskisine tamamen sahip degilim ama ananem fazlasiyla yasatti bana bu sevgiyi. Tabi sevgiliye olan sevgi ana babadan kardesten daha farkli gibi. Daha fazla.. bilmiyorum bu dogrumu ama ben boyle hissediyorum ama ilerde onlarin sevgisini aricam bende diger herkes gibi sanirim...

Hatta korunma yontemi olarak ben ilac aliyorum. Ama dürüst olayim bir tane bile almadim... hayırlısı tabiki..
bundan eşinizin haberi var mı?
cocuk beraber karar vereceginiz birsey olmalı.
istemek ile karar vermek bir degil, lutfen bunu gozardı etmeyin.

ayrıca siz hamleyken eşiniz hep yanınızda olsa daha mantıklı degil mi?
bence bu vize işlemleri daha da uzarsa lutfen bu konuya acıklık getirin, eşinizle konusun, korunma yontemlerine de buna gore dikkat edin.
isteginizi anlıyorum ancak bir cocugun sorumlulugunu almak sadece sevmekle olmuyor sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…