- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi heceyarisi
-
Alman bir koca seçmekle hayatının en doğru kararını vermişsin tebrik ederim . Bugün ki aklım olsa ben de aynen öyle yapardım .Esim alman sadece vizeyi bekliyoruz. Bu kadar uzun surucegini hic tahmin etmemistim. Sadece vizeyi bekliyoruz sonra tamamen kavusucaz insallah. Ama ne zaman olcagini bilmemek hep ayri kalmak cok zor cook cook cook
Esim 11gunlugune geldi yanima. Hala daha vize sonucumu bekliyorum. Ahh ne kadar zor bu ucaga giderken arkasindan bakip el sallamak. Varmi bu acinin bi çözümü kızlar? Harika 11gunden sonra. Hala daha odanin birinden cikip gelicekmis gibi geliyo. Nasil ozledm. Daha sabah yolcu ettim. Kizlar içim yaniyo resmen düşündükce gözlerim doluyo. Bu nedir böyle. Sanki hic yanima gelmemis gibi simdi. Daha gecen su kadar saat kaldi yan yana olmamiza derken simdi yine ayriyiz. Off off. Zamani o yanimdayken durdurmayi o kadar cok isterdim ki. Kusura bakmayin kizlar kim bilir sizin ne büyük sorunlariniz var ama umarim beni anliyorsunuzdur...
Nasil oldu bilmiyorum valla herseyimiz bi anda oldu tabi benim esim oldugu icin bana oyle geliyodur ama herseyi cok baska.Alman bir koca seçmekle hayatının en doğru kararını vermişsin tebrik ederim . Bugün ki aklım olsa ben de aynen öyle yapardım .
Ahh o sabir isin icine giriyo yine iste.. mecburum yani baska carem yok sabretmekten hicbiseyi degistiremem ki...Ne güzel ne mutlu ki sevgiyle anımsayıp, huzurla özleyebileceğin bir eşin var şükret arkadaşım .
Mutlaka ki geçicidir bu ayrı günler sabret .
11gun sonra yaninda degilim. Ne zaman yaninda olcagim belli degil. O 11gunlugune geldi gitti...Zor tabi... Ama sabret azmış zaman 11 gün sonra yanındasın.Ya bizim sürekli eşleri şehir dışında olan insanlar ne yapsın.Şükret haline...
Ayy bu vizeler. Cok zor valla. Umarim oda bende kolayca gelebiliriz.Canim cok sukur kavusmussunuz,esin olmus,daha ne benim yengemde turkiyeden gelicekti ocak 8de lakin hala gelmedi.umarim biran once kavusursunuz..
Ahh o sabir isin icine giriyo yine iste.. mecburum yani baska carem yok sabretmekten hicbiseyi degistiremem ki...
bence genel bir kaide var ve istisnalar kaideyi bozmaz .Nasil oldu bilmiyorum valla herseyimiz bi anda oldu tabi benim esim oldugu icin bana oyle geliyodur ama herseyi cok baska.
Ay insallah. Goz acip kapatincaya kadar gecsin su sure yeter.Bak bir ilişkide şevkat, huzur, güven üçlüsü varsa özlemek bile mutluluk verir insana .
Anladığım kadarıyla güzel bir ilişkiniz var eşinle .
Ayrı kaldığınız süreçte sayılı gündür mutlaka .
Umarım tez zamanda kavuşursunuz .
bence genel bir kaide var ve istisnalar kaideyi bozmaz .
Buradaki kadınların şikayetlerine bak çoğunlukla kocalarının ayılıklarından şikayet ederler.
Amin insallah canim cok sagolun iyi dilekleriniz icinallah tez zamanda kavuştursun.
Evet benim arkadasim 12senelik evli.esim 1ayligina memleketine gittide bana 1gun gibi geldi demisti bana. Yani tabiki birbirimizden okadar sogumak istemem umarim biz yasamayiz bu durumu..."Oof biraz ortaliktan yok olsa, biraz yalnız kalsam, kafamı dinlesem, daraldim a dostlar"
Diyeceginiz günler gelecek.
Yola çıktı o günler, yavaş yavaş geliyorlar.
Biraz sabredin.
Anne kiz iliskisine tamamen sahip degilim ama ananem fazlasiyla yasatti bana bu sevgiyi. Tabi sevgiliye olan sevgi ana babadan kardesten daha farkli gibi. Daha fazla.. bilmiyorum bu dogrumu ama ben boyle hissediyorum ama ilerde onlarin sevgisini aricam bende diger herkes gibi sanirim...Sogumak, bikmak değil nedeni.
Bu hisler; hep gözümün önünde olsun, eli elimde gözü gözümde olsun vs. kaybolur gider. Normal olan da bu.
Belki, sadece anneler evlatları için daima böyle hisseder.
Bilmiyorum.
bundan eşinizin haberi var mı?Hatta korunma yontemi olarak ben ilac aliyorum. Ama dürüst olayim bir tane bile almadim... hayırlısı tabiki..
Ayy bu vizeler. Cok zor valla. Umarim oda bende kolayca gelebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?