Vedalasmamasi bana cok koydu

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Onceki actigim konuyu okuyanlar bilir: dugune ramak kala sebebsiz bir sekilde terkedildim, hemde vedalasmadan helallesmeden.

Yinede duramadim, ona icimden gecenleri mesaj olarak attim.. cevap vermedi. okudu ama vermedi.

Hayallerimi yasayacagimi tahmin etmistim, inanmistim ona. O da uzgun bence, umursamis olsaydi mesaj atip arama yazma derdi. Bir aciklamasi bile yok, mesaj bile yok. Ne diyecegini bilmedigi icin bence aciklayamiyor. Etrafa demis, onu arayacagim aciklayacagim diye. Neredeyse iki bucuk hafta gecti.

Bilemedim. gececek elbet, ama delip te gececek... Pisman olmasini vicdaninn sizlamasini kalbimden diliyorum.. ama bos..

saniyor ki insanlar, kirdigim kalbin hesabi bana sorulmayacak. ama yaniliyorlar. eger insani kendinize alistirip hevesiniz bittiginde yuzustu biraktiysaniz, korkun. Cunku Allah bunu yaniniza birakmayacak. Hakan Ozdemirden alinti..

Ne yazıcakki? Yazacak bir şey kalmış mı, birden terk etmek, hiçbir şey yaşanmamış gibi çekip gitmenin özrü, affı mı var hayatınızın merkezine onu koymayın, başka şeylerle meşgul olun ki onu bu kadar düşünmeye zamanınız kalmasın. Yeni birisini bulunca emin olun aklınızdan çıkar, Allah elbette sorar hesabını merak etmeyin ama artık yazmayın ona da

siz de haklisiniz, ama gececek. islerimle mesgulum, ise gidiyorum, cocugumla ilgileniyorum. hobilerim var, arkadaslarimla vakit geciriyorum. Hayir isleri ile mesgulum ama iste.... icime oturuyor...

Sana bişi yazma demiştik ama Etrafa açıklama yapacağına denyo sana yazaydı ya. Uzak bi yerde mi ? İlla yüzleşmek istiyorsan yanına git. Yüz yüze konuş. Seni zorlayacak değilim sadece senin yapamadığını yapmaya geldim vedalaşalım de olmaz mı ?

uzak sehirde. adresini bilmiyorum...

Belki o da dökülür ondan dedim. İçinde ukte kalmaz. Beni de malın biri bırakmıştı. Biraz ağzım bozuluyo tatsız konularda kusura bakmayın. 2 hafta görüşmüştük nedensiz yazmayı ,aramayı biraktı. İnsan kendini kötü hissediyor gerçekten. Bi açıklama yapmak çok zor geliyor bazılarına. Sonra ben mesaj attım "niye hiç yazmıyosun" diye onun cevabı "sen kimsin " oldu. Elim ayağım titredi daha başka sözünü kaldıramam diye direkt numarasını silmiştim. Arada zaman geçti faceden mesaj attım uzun uzun yazdım ne oluyor ,niye böyle yapıyosun diye. Zorlayacak halimiz yok, 1,2 cümle yazsa tamam dicez. Olmadı ,begenmedim, sevemedim vs. Ya da niyetim bozuktu vazgeçtim de. Buna da tanam. Gördü. Ve yazmadı. ... şimdiki aklım olsa hiç yazmazdım. Sizinki daha büyük, daha kötü tabii ki .

Vedalaşmak başka bir şey, iki taraflı birşey.
Adam karaktersizlik yapmış, arayıp ne diyecek?
Zor olduğunu tahmin ediyorum ama geçecek.
Her işte bir hayır vardır. Belki böylesi daha iyidir.

Adamin yapmis oldugu olsumsuz davranisi mesrulastirmak adina elinden geleni yapmissin.Eski sevgilisimisin savunma avukati mi belli degil :)
Gitti,gitti anda da bitti.Bu adam senin bu kadar onemli ve vazgecilmez oldugunu dusunse idi,aramadan 1 gun bile geciremezdi.Artik uyan bence.Yok uzuluyormus,vay dusunuyormus bunlar hep senin bilinc altin,onu geri istemen,sana donmesini arzu etmen ile alakali.Birinin sarsmasi gerekiyordu o da ben olayim.Daha neler cikar karsina,cvp vermeden karsisindakini suclu hisstirmek suretiyle cekip giden adam icin verdigin emege yazik..

Son düzenleme:
O da uzgun bence, umursamis olsaydi mesaj atip arama yazma derdi.
Adam sizi terk etmiş, helallik bile almamış diyorsunuz. Dayanamamış mesaj atmışsınız okumuş dönmemiş. Üzgün olup olmaması önemli mi bu noktada? Umursamamış işte gayet. Beni engellemedi, mesaj attım bir sürü ama ne engelledi ne de düş yakamdan dedi demek ki hala umursuyor diyeceksiniz herhalde ileride

birini inandırıp güvendirip yüzüstü açıklamadan gitmek de büyük kul hakki.
sansliymissiniz ki bunu evlilik icinde yasatanlar da var maalesef.
yolunuz bundan sonra acik olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…