- 4 Ekim 2012
- 17.200
- 33.881
- 798
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Benim de var böyle arkadaşlarım. Hani hemen olaya girer bazıları, hemen hevese gelir falan...hatta ben derim dur bakalım gelin ata binmiş ya nasip demiş, hemen kendini ortaya atma. bu bayan da böyle biri demek kiÜstelik henüz nişanlanmadığın adamla konu açıp evliliğe ramak kala diye de yanlış yönlendiriyorsunuz burayı.
Arkadaşlar ortada henüz nişan dahi yok.
İadeyi ziyaret yapılmamış ,ev bark görülmemiş daha kimin ne idügü belirsiz bir olaylar silsilesinde ortadan giden adı nişanlı bile olmayan bir adam var.
Yani işin özünde bir dügün günü felan yok.
Daha dogrusu yüzükler alınmış daha ortada nişan yok :)
Nasıl saçma sapan işler bunlar böyle, üstelik annesiniz kılı kırk yarmanız gerekirken ortada ciddi manada terkedilmiş bir kadın imajı çizmeyin derim.
Siz ciddi ciddi bir psikologa gidin bence.dramatize degil, fazla uzatmak istemedik. tanisma oldu ve kendi yuzukleri almak istedi. isteme olackti. ikimizde bosandigimiz icin.. simdi diyeceksiniz daha iyi dusunmeniz lazimdi. iste beni goklere cikardi. cok cok guzel sevdigini hissetmistim o yuzden inandim galiba.
Ya ama hayatında bazı şeyleri görmüş geçirmiş kadınların daha dikkatli olması lazım.Benim de var böyle arkadaşlarım. Hani hemen olaya girer bazıları, hemen hevese gelir falan...hatta ben derim dur bakalım gelin ata binmiş ya nasip demiş, hemen kendini ortaya atma. bu bayan da böyle biri demek ki
Henüz tanışma aşamasındaymışsınız işte.dramatize degil, fazla uzatmak istemedik. tanisma oldu ve kendi yuzukleri almak istedi. isteme olackti. ikimizde bosandigimiz icin.. simdi diyeceksiniz daha iyi dusunmeniz lazimdi. iste beni goklere cikardi. cok cok guzel sevdigini hissetmistim o yuzden inandim galiba.
O senin karakterin işte. Bazıları da bıktım yalnızlıktan, boşanalı yıllar oldu, bir ömür yalnız mı geçecek, bu adam uygun, fazla uzatıp iş bozulmadan evlenelim şeklinde düşüncelerle hareket ediyor. Ve tecrübe ettiğim kadarıyla ne benim gibi temkinli olanlar ne de hızlı olanlar anlayabiliyor karşı tarafı... herkes kendi tabiatına göre yorumluyor olan biteni. ne desen boş yaniYa ama hayatında bazı şeyleri görmüş geçirmiş kadınların daha dikkatli olması lazım.
Evlilik bu.
Beraberinde bir çocugu da bu sürece adapte edecek.
Çok sevdim, göklere çıkarıldım demekle olmuyor bu iş.
Firdevs Yöreoğlu'nu da Çetin abimiz ellerinden tuttu göklere çıkardı ama olmadı o iş :)
aynen.. ben buldum mutluyum zan ettim. flort etmek bana gore degil.O senin karakterin işte. Bazıları da bıktım yalnızlıktan, boşanalı yıllar oldu, bir ömür yalnız mı geçecek, bu adam uygun, fazla uzatıp iş bozulmadan evlenelim şeklinde düşüncelerle hareket ediyor. Ve tecrübe ettiğim kadarıyla ne benim gibi temkinli olanlar ne de hızlı olanlar anlayabiliyor karşı tarafı... herkes kendi tabiatına göre yorumluyor olan biteni. ne desen boş yani
Elbette haklısın.O senin karakterin işte. Bazıları da bıktım yalnızlıktan, boşanalı yıllar oldu, bir ömür yalnız mı geçecek, bu adam uygun, fazla uzatıp iş bozulmadan evlenelim şeklinde düşüncelerle hareket ediyor. Ve tecrübe ettiğim kadarıyla ne benim gibi temkinli olanlar ne de hızlı olanlar anlayabiliyor karşı tarafı... herkes kendi tabiatına göre yorumluyor olan biteni. ne desen boş yani
İlle de flört edin denilmiyor.aynen.. ben buldum mutluyum zan ettim. flort etmek bana gore degil.
gecmis olsun. Allah yasatmasin birdaha.Beni 20 yıllık eşim vedalaşmadan terketti...birak vedalaşmayi, gidiyorum bile demedi. bence acı verici olsa da su anki halinize sukredin.
Bence bu kısma odaklanın mutlakaaynen.. ben buldum mutluyum zan ettim. flort etmek bana gore degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?