vee bayram geldi geçti

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/464117-aileme-anlatsam.html

ben geçenlerde böyle bir konu açmıştım yorumlarınızıda dikkate alarak aileme durumu anlattım çoook şükürki anlayışlı bir ailem var bayram bahanesiylede durumu aştım o konu bitti neyse...

ama şimdi ben kaynanama sinir olmaya başladım bir türlü yaranamıyorum olaylar kapandı dedik üstüne sünger çektik ama her gittimizde kadın alttan alttan ailemle ilgili laflar sokuyor cvp vericek oluyorum veremiyorum..

sabah eşimle konuşuyoruz durumu anlatıyorum o ne derse desin sen sesini çıkarma ben ağzının payını veririm diyo ne yapsam ki cevabını benmi versem yoksa eşime mi havele etsem bu seferde her şeyi yetiştiren gelin olurum aman zaten yaranamıyorum ne olursa olsun artık

Malesef kaynanalar boyle benımkınıde dun cagırdır basladı teyzemden yengemden falan yengem cok fettanmıs kuzenın kocası cırkınmıs oglu cok yakısklıymıss işte damatlar arasında en yakısklısı benım oglum demeler... Kuzenımın esıne zayıf dıye hamsı dıyerek gulmeler falan... Kendısıde 500 kılo bu arada

madem kocan da bana bırak dio bekle sende cnmm..su an sus herkesi gözlemle..baktın kocan dediği gibi davranmıo..hem kocana hem ailesine gerekeni söylersin..kendini üzme giden hep bizden gidio

Esiniz bana birak diyorsa ona birakin..Esinizin engelleyemezse ve durum gercekten iyice rahatsiz edici olmaya baslarsa sizde tepki verin..ama esiniz ben halledecegim derken siz muhattab olursaniz hem esiniz kendisinin sözünün siz tarafindan hic umursanmadigi kanaatine varir hemde iyiden iyiye kötü gelin olursunuz..Birakin esiniz muhattab olsun birakin esiniz iyice anlasin neyin ne oldugunu..

Kardes eger esin sen cevap verme bana birak dediyse onun dedigini yap. En azindan esin senin hakliligini goruyor ve seni destekliyor. Simdi kalkip onun ailesine cevap verecek olursan hakliyken haksiz duruma dusme ihtimalin olur. Bu sefer esinin destegini de kaybedersin. Kayinvalidenle tartisip kavga edecek degilsin, hakli olabilirsin ama her dogru her yerde her zaman soylenmez. Bazen sabredip, gulup gecmeyi delilige vurmayi becerebilmek lazim. Ne yazik ki oyle...

bence sen bıraz mesefalı ol kayınvalıdenle koy tavırını aılenle ılgılı bıısy soledıgıgnde umursama esın versın agızlarının payını hıcc karısma zamanla esınde senı terch eder bakarsın azaltır annesıne gelıp gıtmeyı mesafenızı korursunuz ılıskınıze bole zararlar verıyorlarsa 2 adım otede dursunler arancak gnlerde ararsın gosterırsın saygını

Bence kesinlikle eşinin ailesine karşı seni savunacağını falan düşünme...Eğer söylemen gereken birşey varsa sen söyle kayınvalidene ve eşine de anlatma..Erkeklerin hiçbiri analarına karşı eşlerini savunmaz arkadaşım...En iyisi benim kocamdı ve ailesi öyle fenalıklar yaptıki bende bu sorunu eşim halleder diye ona güvendim ve 5 yılın sonunda onlar hiçbirşey yapmadığı gibi kötü olan ben oldum...
Sakın kocandan birşey bekleme ben şimdi kafamı duvarlara vuruyorum neden bu kadar çok güvendim diyee herkesin yaptığı yanına kar kaldı...

benim kayınvaldem okadar yalancı ki... hiç bir lafına inanmıyorum onu görmekte midemi bulandırıyor sadece tatsız lık çıkmasın diye görüşüyorum bide laf sokunca çıldırıyorum doğal olarak..

evet bi süre gözlemlemek en iyisi galiba bakalım tavırlar ne alemde olcak görücez...

zaten eşim şunlarla bi gidip gelmeyi kesse ne kadar huzurlu olcaz bazen diyo gitmicem bayramdan bayrama ama bakıyorum yine gidiyo gitme deyincede karışma diyo ahh keşke uzak olsak onlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…