Tak gitsin yaaa ohhhharkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.
Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu.
Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.
Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.
Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.
Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.
Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.
Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.
Onlar oyle deyince gorgusuz olmuyorum zaten. Bi akrabamin dugunu daha olsun yine takarim sonucta kime ne.ya nekadar çok kızın üstüne gittiniz.olabilir ya.öyle seviyodur.herkes nasılda görgüsüz demiş anlamıyorum.belkı oyle seviyo.konu sahibi tak bacım tak gencken yakışıyo bu meret insana.
Yaa iki senede bir taktim bi iki sene sora daha takicam belki. Belkide bi ay sora satip bidaha takamiycam konu fazla sündü.yapmiş kadın demekki biriktirmiş .hiçbirimizin bu kadar yoktur büyük ihtimal.ondan hatunlar sinirlendi.ayyy o kadar niye yapamadık .biz çokmu garibanızzzz gbi mesela .hırs oldu şimdi bak
Ya zaten hepsi gerekli kenarda paranda olur altininda bizede yeter bu kadar.Ben de dün dört tane takabildim o kadardı 10 tane olsaydı keşke eşinin sana önem verdiğini gösterir bence sen 10 taneden fazla bilezik yapma boşver nazar değmesin
Ozaman BDV ye konu açacak kadar dert etmenize de gerek yok.. memlekette yazları sizin gibilerini çok görüyorum düğünlerde. Ve aslında yurtdışında yaşadığınızı öğrenince çok yadirgamadim çünkü gurbetçilerde var biraz altın, bilezik düşkünlüğü. Hatta bilezikler gorunsun diye kolları sıvalı gezen tipler vardır. Tabii hepsi için genelleme yapmıyorum. Çoğunlukla böyle diyelim.Onlar oyle deyince gorgusuz olmuyorum zaten. Bi akrabamin dugunu daha olsun yine takarim sonucta kime ne.
Niye konu actin o zaman?Onlar oyle deyince gorgusuz olmuyorum zaten. Bi akrabamin dugunu daha olsun yine takarim sonucta kime ne.
Dimi katiliyorum amac bilezigim var haaa demek....Niye konu actin o zaman?
Bize ne senin bileziklerinden de mi?
Konu actiysan kime ne demek biraz tuhaf
Laf mı söylediniz şimdi siz nasıl oluyor muş o tiplerOzaman BDV ye konu açacak kadar dert etmenize de gerek yok.. memlekette yazları sizin gibilerini çok görüyorum düğünlerde. Ve aslında yurtdışında yaşadığınızı öğrenince çok yadirgamadim çünkü gurbetçilerde var biraz altın, bilezik düşkünlüğü. Hatta bilezikler gorunsun diye kolları sıvalı gezen tipler vardır. Tabii hepsi için genelleme yapmıyorum. Çoğunlukla böyle diyelim.
Demek ki sırf göstermek için takıldığının siz de farkındasıniz ki böyle bir tepki verdiginize göre tasvirlenen kişilerden birisiniz kimbilirLaf mı söylediniz şimdi siz nasıl oluyor muş o tipler
Bilezik takilinca tabiki o kollar sıvanıcak uzun kolluyla kapatılcak mı kapancaksa takılmasının ne gereği var bazen laf olsun diye konuşmasak hayat çok güzel olur gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?