Vee beklenen an geldi gectiii

valla gittiğim düğünler de dahil 24 bileziği toplamda görmedim. Sanırım ben çok fakir fukarayım çevremde benden beter demek ki.

Eltinizi kiskandiramamissiniz hirsinizi buradakileri kiskandiradak cikariyorsunuz!

Tak gitsin yaaa ohhhh

yapmiş kadın demekki biriktirmiş .hiçbirimizin bu kadar yoktur büyük ihtimal.ondan hatunlar sinirlendi.ayyy o kadar niye yapamadık .biz çokmu garibanızzzz gbi mesela .hırs oldu şimdi bak

ya nekadar çok kızın üstüne gittiniz.olabilir ya.öyle seviyodur.herkes nasılda görgüsüz demiş anlamıyorum.belkı oyle seviyo.konu sahibi tak bacım tak gencken yakışıyo bu meret insana.
Onlar oyle deyince gorgusuz olmuyorum zaten. Bi akrabamin dugunu daha olsun yine takarim sonucta kime ne.

yapmiş kadın demekki biriktirmiş .hiçbirimizin bu kadar yoktur büyük ihtimal.ondan hatunlar sinirlendi.ayyy o kadar niye yapamadık .biz çokmu garibanızzzz gbi mesela .hırs oldu şimdi bak
Yaa iki senede bir taktim bi iki sene sora daha takicam belki. Belkide bi ay sora satip bidaha takamiycam konu fazla sündü.

Konu sahibi bence kimseyi dinleme sen
Tabiki de havanı atıcaksan
Ama benden sana tavsiye paranı çok biriktirme harcaki eşin de başkalarına vermesin

Ben de dün dört tane takabildim o kadardı 10 tane olsaydı keşke eşinin sana önem verdiğini gösterir bence sen 10 taneden fazla bilezik yapma boşver nazar değmesin

olabilir bence
ben altın takmayı sevmem en fazla alyansım ve kibar küpeler
ama takmak isteyen de takar
buna da yorum yapan çok olur
kime ne canım

Onlar oyle deyince gorgusuz olmuyorum zaten. Bi akrabamin dugunu daha olsun yine takarim sonucta kime ne.
Ozaman BDV ye konu açacak kadar dert etmenize de gerek yok.. memlekette yazları sizin gibilerini çok görüyorum düğünlerde. Ve aslında yurtdışında yaşadığınızı öğrenince çok yadirgamadim çünkü gurbetçilerde var biraz altın, bilezik düşkünlüğü. Hatta bilezikler gorunsun diye kolları sıvalı gezen tipler vardır. Tabii hepsi için genelleme yapmıyorum. Çoğunlukla böyle diyelim.

Son düzenleme:
Ben evledigimde 4 bilezik 1kelepce 1setim vardi setim de ince beyaz altindi onun disinda bisey takmazdim eltimle gorumcem bilezikleri takmam icin israr edip dururlardi iyiki takmamimisim yahuu nasil gorunucekmisim.

Laf mı söylediniz şimdi siz nasıl oluyor muş o tipler

Bilezik takilinca tabiki o kollar sıvanıcak uzun kolluyla kapatılcak mı kapancaksa takılmasının ne gereği var bazen laf olsun diye konuşmasak hayat çok güzel olur gerçekten

Bu arada önceki sayfalara baktım da, konu sahibi aslında biraz haklı. Yurtdışındaki gurbetçiler seviyorlar altını bileziği. Memleketimizde bayağı gurbetçi aile var ve yaz düğünlerinde gelinler gözümüze bayram ettirirler bilezikleriyle. Ama bu daha çok bir nesil öncesi için geçerlidir. Yeni nesilde pek
Demek ki sırf göstermek için takıldığının siz de farkındasıniz ki böyle bir tepki verdiginize göre tasvirlenen kişilerden birisiniz kimbilir kollar sıyrılıp da gosterilince nasıl hissediliyor merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…