Vee beklenen an geldi gectiii

Of gercekten cok alingansiniz neyse baska onerim yok. Takmayin uzulmeyin diyorum ama nafile

Ayrıca yazdım, tavsiye bekledimlik bir durum değil bu. Belki de eltinizi dinlesek sizin nelerinizi döker ortaya. Yani ne bekliyorsunuz eltinizi tü kaka mi ilan etmeliyiz?

Oyle guldugumde oluyo ama bazi yerlerde saygisizlik yapmayim diye sustugumda oluyo onuda burda yazinca ben kotuyum
Bakin bilezik fotosu koyunca elbet insanlar dalga gecer. Ki burasi bir derdim var bolumu. Geyik samata altin borsa bolumu de degil. Gordugunuz tepki bu yuzden. Sapkayi onunuze alip bir dusunun hatayi nerde yaptim diye. Ben de gorumcemi hic sevmem mesela ama 10 konumdan 9u gorumcemse bana ne ayaksin derler yani bunu garipsemeyin.

Bu arada guzel guzel siritip cevap verin eltinize. Beyaz sacli seksi erkekler konu basligini atlamayin lutfen

Bende saydım 20 çıktı :))

Kusura bakmayın da 24 bileziği birden takmak biraz görgüsüzlük oluyor elbiseniz nasıldı bilmitorum ama iki kolunuza 12 şer bilezik olur ki çok çok fazla Ben ne kadar bileziğim olursa olsun bir şık abartısız gerdanlık iki bilezik takarım ancak.

Ayrıca hepsini takarak laf veren sizsiniz hem para yok deyip eşinize yiğenine 2000 euro takma diyorsunuz engel oluyorsunuz hem de o kadar bileziği takıp gidiyorsunuz bari göstermeyin. Hem borcumuz harcımız var ev aldık deyip hem onları takarsanız laf söylerler madem o kadar bilezik alacak durumunuz var eşinizin ne takacağına da karışmasaydınız.

37 yaşta ne varmış,siz de yaşarsanız 37 olacaksınız bir gün,3 çocuklu filan,sanki eksi bir durummuş gibi.Neyse,çok gençsiniz ve tecrübesizsiniz,zaman her şeyi çok güzel öğretir nasılsa.
Bir de,acaba ben mi fesat düşündüm acabaaa,diyenler yok mu,evet fesatsın desek siteyi başımıza yıkarlar...

İyi yapmışsınız takmakla

Valla benimde olsa
bi koluma 24
Diğer kolumada 24 takardım

Hiçte görgüsüzlük değil bu konu
Durumu olan taksın takıştırsın

Okadar bilezigi varken neden iki tanesini takip gitsinki düğüne

Takcak bilezigi Olmuyanlar gidip eminönünen 10 tane imitasyon alıp ta takmasinlar sırf eş dosttan altta kalmamak için asıl bu görgüsüzlük olmayan bişeyi varmış gibi göstermek

Aaaaaa bence çok yakışmış sayın üye. Eltiniz fazla fesat bence. Benim de bir eltim var o da aynı sizinki gibi. Geçenlerde bir fotoğraf attım WhatsApp grubumuzdan maksadım sadece kv akıl danışmaktı hemen yanlış anladı. Bak allasen şu fotoda yanlış anlaşılacak ne var ?

Eklentiler

• E1962A4C-12E7-4F2A-8A0A-5F7C36E3DF13.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 239
foto koymasını arkadaşlar istedi, 24 bilezik bir kola nasıl sığar merak ettikleri için

Tabi yaaa ne var ki
İnsanlar çok bozuldu çok
Şaka bir tarafa,ben konu sahibinin gösteriş isteğini sempatik bile bulmuştum bazı mesajlarına kadar,abartı olsa da günümüzde herşey abartı zaten.
Tavadaki 2 yumurtanın resmini whatsapp durumuna koyup,
aaaaşşşkıııım bana kahvaltı hazırlamış canııım yeaaa yazanlardan sonra,olan da gösterir,çok görmüyorum...

Diger konu zaten fiyasko, foto eklemek icin konu acmak filan..
Bu konu da acayip gereksiz.. Konu acacak kadar dert etmeyin boyle seyleri.. Sorduysa sordu, nedir yani?

Bazilari seviyor takip takistirmayi.. Herkesin kendi zevki tabii ki..
Bi bayramda köye gitmiştik, bi akrabamiz gelmisti ailesiyle, kizlari yeni nisanlanmisti, uzerinde bi esofman ve tişört vardi, saçlar oylesine toplanmış (yani gayet sade ve spordu ustu basi), kollarında kocaman, kalin kalin altin bilezikler.. Oyle komik duruyordu ki.. Hani süs icin takip takistirmak degil de, "bunlar takildi, gorunsun" diye takilmis besbelli.. Zerafet ve şıklıktan o kadar uzak ki.. Amac sırf gostermek..
Bi de basliga istinaden, cok merak ettim, nesi "beklenen an"di?

Son düzenleme:
İyi de 24 tane bilezik takarsanız herkesin dikkatini çeker, kollara nasıl sığdı o kadar bilezik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…