Of gercekten cok alingansiniz neyse baska onerim yok. Takmayin uzulmeyin diyorum ama nafileEvet sonucta esimin abisi oluyo kocasi. Haftada birde olsa goruyorum. O yuzden onunla ilgili konu cok oluyo daha her olayi yazdam roman olur. Yani onunla ilgili konu acinca onu kiskanmismi oldum arkadasin biri oyle yazmis oyleyse ben bidaha ne konu acarim nede birine yazarim herkes istedigi gibi yaziyo ciziyo ben derdimi anlatinca kiskaniyo oluyorum. Altindan cikti konu yardim etmeye kadar kim kimin ne zekat verdigini nerden biliyodu hesabini soruyo bana burda bunun hesabini soruyolar
Bakin bilezik fotosu koyunca elbet insanlar dalga gecer. Ki burasi bir derdim var bolumu. Geyik samata altin borsa bolumu de degil. Gordugunuz tepki bu yuzden. Sapkayi onunuze alip bir dusunun hatayi nerde yaptim diye. Ben de gorumcemi hic sevmem mesela ama 10 konumdan 9u gorumcemse bana ne ayaksin derler yani bunu garipsemeyin.Oyle guldugumde oluyo ama bazi yerlerde saygisizlik yapmayim diye sustugumda oluyo onuda burda yazinca ben kotuyum
Bende saydım 20 çıktı :))Üşenmedim, saydım. Fotoğrafta 20 bilezik görünüyor sanki. 4 tanesini yanlışlıkla düşürmedin inşallah
Şaka bir yana 24 bilezik size göre normalse buna şaşırmak ve aşırıya kaçmak olarak görmek de bana göre normal... İstediğiniz kadar bileziğiniz olabilir ama hepsini birden takmak bence komik duruyor.
Bir de tek tip, böyle yatırımlık bilezikleri takmak da bana absürt geliyor. Takacaksam sade ve şık olsun, bir tane olsun, yeter.
37 yaşta ne varmış,siz de yaşarsanız 37 olacaksınız bir gün,3 çocuklu filan,sanki eksi bir durummuş gibi.Neyse,çok gençsiniz ve tecrübesizsiniz,zaman her şeyi çok güzel öğretir nasılsa.Evet, 37 yasinda kadini kiskaniyorum. Allahim ya canim 23 yasindayim benim fikrim baska onun fikri baska o uc cocuklu kac yillik evli kadin ben iki yil olmus. Calismaz etmez gezmez disari cikmaz bi faaliyet yok bunlarimi kisakaniyorum napiyorum ben anlamadimki.
foto koymasını arkadaşlar istedi, 24 bilezik bir kola nasıl sığar merak ettikleri içinBakin bilezik fotosu koyunca elbet insanlar dalga gecer. Ki burasi bir derdim var bolumu. Geyik samata altin borsa bolumu de degil. Gordugunuz tepki bu yuzden. Sapkayi onunuze alip bir dusunun hatayi nerde yaptim diye. Ben de gorumcemi hic sevmem mesela ama 10 konumdan 9u gorumcemse bana ne ayaksin derler yani bunu garipsemeyin.
Bu arada guzel guzel siritip cevap verin eltinize. Beyaz sacli seksi erkekler konu basligini atlamayin lutfen
E her isteyenin her istedigini yapmak mi lazim? Manasiz bunun icin ayri konu acmak.foto koymasını arkadaşlar istedi, 24 bilezik bir kola nasıl sığar merak ettikleri için
Aaaaaa bence çok yakışmış sayın üye. Eltiniz fazla fesat bence. Benim de bir eltim var o da aynı sizinki gibi. Geçenlerde bir fotoğraf attım WhatsApp grubumuzdan maksadım sadece kv akıl danışmaktı hemen yanlış anladı. Bak allasen şu fotoda yanlış anlaşılacak ne var ?
Diger konu zaten fiyasko, foto eklemek icin konu acmak filan..arkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.
Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu.
Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.
Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.
Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.
Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.
Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.
Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?