Polemige girip banlanlak istemiyorumBu arada önceki sayfalara baktım da, konu sahibi aslında biraz haklı. Yurtdışındaki gurbetçiler seviyorlar altını bileziği. Memleketimizde bayağı gurbetçi aile var ve yaz düğünlerinde gelinler gözümüze bayram ettirirler bilezikleriyle. Ama bu daha çok bir nesil öncesi için geçerlidir. Yeni nesilde pek
Demek ki sırf göstermek için takıldığının siz de farkındasıniz ki böyle bir tepki verdiginize göre tasvirlenen kişilerden birisiniz kimbilirkollar sıyrılıp da gosterilince nasıl hissediliyor merak ediyorum
Sizin yaptiginiz ne peki?Yaw he he, kızı gömdünüz yerin dibine, kendinizde olsa daha fazlasını takıp takıştırırdınız gelip burda laf salatası yapıyorsunuz, yok görgüsüzlükmüşte bilmem neymiş.Bırakın insanlar nasıl mutlu oluyorsa onu yapsın herkes sizin hayat felsefenize göre yaşamak zorunda mı?...
Fikir soruyor, gorgusuz veya absurd bulanlara kiziyor (abartip hakarete vardiranlara ben de kiziyorum, o ayri) herkes bayilmaliydi galiba..Niye konu actin o zaman?
Bize ne senin bileziklerinden de mi?
Konu actiysan kime ne demek biraz tuhaf
Takmamaktan mutluysanız takmayın. insanlar sizin neden takmadığınızı sorgulayıp yargılıyor mu? Yada bu hakkı onlarda görüyor musunuz? Takan insanları yerin dibine sokup görgüsüzlükle suçlamak hadsizliktir net. Söyleyeceklerim bu kadar.Sizin yaptiginiz ne peki?
Not: Takılarım vardı ama takmadim hic bir zaman bogazima kadar..
Takmamaktan mutluysanız takmayın. insanlar sizin neden takmadığınızı sorgulayıp yargılıyor mu? Yada bu hakkı onlarda görüyor musunuz? Takan insanları yerin dibine sokup görgüsüzlükle suçlamak hadsizliktir net. Söyleyeceklerim bu kadar.
İsteyen takıyor zaten kimsenin kolundan çıkartmıyoruzİsteyen taksın size ne ya ?
Gorgusuz vs diyenlere dedim anlamadiysanz aciklayayimİsteyen takıyor zaten kimsenin kolundan çıkartmıyoruz
Kimine göre abartılı bir gösteriş görgüsüzlük kimine göre zarafet güzellik asaletGorgusuz vs diyenlere dedim anlamadiysanz aciklayayim
tamam bayan bende fikrimi soyledim tamm mi.sknti etmeyin bunkadr .bana gore herkes diledigini yapsinKimine göre abartılı bir gösteriş görgüsüzlük kimine göre zarafet güzellik asalet
Valla durur durur gayette güzel dururHiçbir elbisede 24tane bilezik güzel durmaz.
Sığsa omzunuza kadar takıcaksınız da niye? Baak benim sarı sarı bileziklerim var senin yook ohhh kolumdanservet taşıyorum ama gram zevkim yoku kısaca gostermek için mi?
Çok geçmiş olsun evden mi çalındıBenim de vardi tam 2 ay oncesine kadarhepsi calindi
Valla durur durur gayette güzel durur
altın herseye herkeze yakışır
Kıskanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?