Ayy tam yorum yapıcaktım seni gördüm müniş. Gidiyom yineHanımlar,
lütfen üsluplara dikkat edin yoksa bu topik sizlere ban sebebi olacak.
Arkadaşlar sordu nasıl duruyor foto at diyevelev ki dediğiniz gibi ama ben o fotoyu niye çektiniz onu hiç anlamadım
Ben de bir eltimi ayrı tutarım.Fakat bu demek değil ki hepsi aynı olur.O samimiyet olmasa da soruluyor emin ol.bu arada eltı kıskanmıs falan denmıste,
benım 2 eltım var bırıyle gercekden acayıp samımıyız ... ıkı kardes nasıl konusursa oyleyız asla bırbırımızı yanlıs anlamayız
o eltımle bırlıkte alıs verıse cıkar ,bırbırımıze bırseyler alırız, onu nerden aldın bunu nerden aldın derız ,carsıda bırsey gorur begenırız resmını bırbırımıze atarız begendıysen alayımmı derız, begendıgımız bırseyden ıkı tane alırız bır ona bır bana mesela... bol gıybet de yaparızbırbırımızın tarafını tutarız, benım dugunde su oldu sende bu nıye oldu veya olmadı rahatlıkla konusuruz bunları nıye anlattım su yuzden;
gecen gun boynumda kolye vardı emitasyon ama en sahıcı duranından. kız bu ne guzelmıs nerden ne kadara aldın dedı cıkardım al canım senın olsun dedım ona taktım mesela onunda evınde bırsey begenmıstım bu ne guzelmıs nerden aldın dedım gıtmıs bana aynısını almıs hedıye getırdı mesela
sımdı benım eltım kıskanc mı olmus oldu ne alaka yanı
sorduysa nolmus samımıyetıne guvenmıstır aranızda bu samımıyet olmasa gelıp soramaz kı ? ne bıleyım degısık...
İnsanlar neden mal varlıklarını göstermek için düğünlerde altın takar ki?
Bariz milleti çatır çatır çatlatmak amaç şıklık falan değil ki zaten şık bir takı değil o tarz takılar.
Ben olsam tapum falan varsa üstüme iğnelerdim, arabam varsa görümce topuzumun ortasına koydururdum ki tam olsun.
Arkadaşlar sordu nasıl duruyor foto at diye
Kalbin gercekten bu kadar kotumu?? Resmin tumunumu aticaktim napicaktim. Hangi insan kulu tek kolunu cektirir akla mantiga sigmiyo. Ama guldum.hayır onu demedim ki..
fotoyu niye çektin dedim. nası foto ekleyeceğini bile bilmiyordu. yani fotoyu düzenleyip kırptığını vs hiç sanmıyorum. bileziklerinin fotosunu çektirmiş
arkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.
Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu.
Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.
Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.
Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.
Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.
Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.
Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.
Yok canim demez sen korkma hic kendisi bilezik set bileklik karmis katmisEltiniz neyini kıskanmış ki ben olsam içimden "Yazııık demek hiç görmemiş ki hepsini takmış takıştırmış" der güler geçerdimhani öyle hoş duran bileziklerden de değil ki kıskandığını sanmıyorum.
Burada dugunlerde takiliyo herkeste var24 bileziği nasıl taktınız yahu
bu zamanda korkarım açıkcası
zaten tarzım da değil
eltinize gelince kıskanmış bariz belli
altını kıskanan insanlar var
ben olsam açıkcası bu zamanda o kadar şey taktınız dşye basınıza birsey gelmesınden korkardım
hem de komık duruyor
evinizde saklayın
kime ne ispatlkıyorsunuz ki kuyumcu tezgahı gibi
24 bilezik kim ne derse desin çokkkkkkkkkk aşırı, abartı
Hıı o da görmemiş o zaman yazık..Yok canim demez sen korkma hic kendisi bilezik set bileklik karmis katmis
Soyle kocasi orayada takicakmis diyeeKız dünkü resmını kocıse gosterdım bak bak 24 tane bılezık dıye. Bekledım ki adam bana desın hatun kopegınn olsun bılezık hemen alıyorum 1 tane desin dıye beklerken bana bak şurda boşluk kalmış oraya da taksın dedı
Bencede taksın sende görmemişler gibi resmini cekıp paylasırsın burda. Ay yazıkSoyle kocasi orayada takicakmis diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?