Vee beklenen an geldi gectiii

Ben de bir eltimi ayrı tutarım.Fakat bu demek değil ki hepsi aynı olur.O samimiyet olmasa da soruluyor emin ol.

Ahhh be canim sunnette atmışsın havani yetmemiş bi de kk de hava yapayım demişsin

Arkadaşlar takmayin bu kadar bilezik hiç bi yere. Hirlisi var hirsizi var. Valla gören biri evde duruyor sanir sırf bilezikler için eve girer. Gören eş dost bunlar çok zengin der borç için sürekli kapınızı çalar... Ve en önemlisi bence hoş olmuyor, biliyorum bazi yerlerde adet böyle takmak ama artık yıl olmuş 2018 bence görgüsüzlük gibi oluyor ya da birilerine nispet yapma Amacım sizi rencide etmek değil yanlış anlamayin genel konuştum.

24 tane bilezik takmışsa size ne hanımlar sertap erener eurovisionda şarkı söylerken 70 tane taktı bayık bayık bakıyordunuz vakti zamanında başka bir hemcinsinizin imkanı varmış beğenmiş takmış ne bu hasetlik.

hayır onu demedim ki..
fotoyu niye çektin dedim. nası foto ekleyeceğini bile bilmiyordu. yani fotoyu düzenleyip kırptığını vs hiç sanmıyorum. bileziklerinin fotosunu çektirmiş
Kalbin gercekten bu kadar kotumu?? Resmin tumunumu aticaktim napicaktim. Hangi insan kulu tek kolunu cektirir akla mantiga sigmiyo. Ama guldum.
Demekki sende oyle bisey olsa tek koluni cekicekmissin o kapasitedesin.

Ben 6 bileziğimi takmaya korktum sattım iyi cesaret ^^ Bende de tuğralı kolye var resmini çekip bir konuda ben açsam mı acaba?? Hani dışarıda takıp gezemiyorum bari kk da takıp göstereyim

Allah bereket versin konu sahibesi, zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı herkesi yormuşsun.

Sizin bilezikler çalınmasın simdi.
Konum falan bulup ip nodan bir gece ansizin gelmesinler.
Okadar resim attınız bilemedim.

24 bileziği nasıl taktınız yahu
bu zamanda korkarım açıkcası
zaten tarzım da değil

eltinize gelince kıskanmış bariz belli
altını kıskanan insanlar var
ben olsam açıkcası bu zamanda o kadar şey taktınız dşye basınıza birsey gelmesınden korkardım
hem de komık duruyor
evinizde saklayın
kime ne ispatlkıyorsunuz ki kuyumcu tezgahı gibi
24 bilezik kim ne derse desin çokkkkkkkkkk aşırı, abartı

eşinizi 1000 euro konusunda ikna etmenize sevindim
yazınıza yorum yapanlardan biri de bendim :)

bu 24 bilezik konusuna gelince tabiki kimseyi ilgilendirmez ama bu tip sorular gelebiliyor maalesef yapacak bir şey yok. ama hepsini takmanız bana tuhaf geldi 24 bilezik kolda nasıl sade durur ki? bir de gramaj olarak ağır olur yani :)

Yok canim demez sen korkma hic kendisi bilezik set bileklik karmis katmis

Burada dugunlerde takiliyo herkeste var

bende uzerinde 24bilezikle karsimda duran insana ayni sorulari verirdim :) merak sadece.ne var bunda? kensinizce buyutmussunuz.ve gercekten 24 bilezik cok.abarti yaa

Kız dünkü resmını kocıse gosterdım bak bak 24 tane bılezık dıye. Bekledım ki adam bana desın hatun kopegınn olsun bılezık hemen alıyorum 1 tane desin dıye beklerken bana bak şurda boşluk kalmış oraya da taksın dedı

Soyle kocasi orayada takicakmis diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…