Yoo valla niye gorgusuz olsun varken takim olmayan zaten takamiyo anca konusuyoBencede taksın sende görmemişler gibi resmini cekıp paylasırsın burda. Ay yazık
Hahaha altın ne ki gelmiş burda altından hava atıyorsun. Nerden bılıyorsun bızım neyımız var neyımız yokta hemen olmayan dıyorsun. Illa resim mı çıkıp buraya koymamız lazım senın gibi gormemısler gibi.Yoo valla niye gorgusuz olsun varken takim olmayan zaten takamiyo anca konusuyo
Demek bu kafa yapısından dolayı altın takıyor sizin o taraftakiler. Illa gösteriş mi yapmaları lazım insanların ? Zaten zenginlik içinde büyüyen insanlar bunlara tenezzül etmez ancak görmemiş olmak gerekiyor.Yoo valla niye gorgusuz olsun varken takim olmayan zaten takamiyo anca konusuyo
Bazi arkadaslar sordu o yuzden koydum sen gor diye degil canim neyse hadi uzatmayalimHahaha altın ne ki gelmiş burda altından hava atıyorsun. Nerden bılıyorsun bızım neyımız var neyımız yokta hemen olmayan dıyorsun. Illa resim mı çıkıp buraya koymamız lazım senın gibi gormemısler gibi.
Olani takiyo kardesim nedir bu yani zorunuza giden bazi arkadaslar gorelim dediler istemiyosaniz bakmayin zorlamo baktirdik isim gucum yok tanimadigim insanlara havami aticam istesem cikarir hergun takardim kac senedir var bi kez takmisim ondada sizden izinmi alicamDemek bu kafa yapısından dolayı altın takıyor sizin o taraftakiler. Illa gösteriş mi yapmaları lazım insanların ? Zaten zenginlik içinde büyüyen insanlar bunlara tenezzül etmez ancak görmemiş olmak gerekiyor.
Takmış olabilirsiniz bize de komik gelmiş olabilir.Olani takiyo kardesim nedir bu yani zorunuza giden bazi arkadaslar gorelim dediler istemiyosaniz bakmayin zorlamo baktirdik isim gucum yok tanimadigim insanlara havami aticam istesem cikarir hergun takardim kac senedir var bi kez takmisim ondada sizden izinmi alicam
arkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.
Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu.
Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.
Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.
Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.
Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.
Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.
Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.
+1 ve konu sahibinde eltisi ile sdik yarıştırma huyu varZaten kiskanilsin diye takilmis. Bi insan altin sevebilir taki da sevebilir sikir sikir olmayi da sevebilir ama neyi var neyi yoksa hepsini birden takip gidiyorsa gorsunler kiskansinlar diye takmistir konuyu da o yuzden acmis cok da saapmayin.
Sana fazla yapıldığını düşünerek sormuş klasik elti çekişmesiarkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.
Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu.
Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.
Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.
Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.
Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.
Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.
Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.
Açıkçasıııı görmemiş diyenlerin bir kısmının o kadar altını olsa takıp takıştırıp düğüne gideceğine o kadar eminim kiIsteyen istedigin takar kime ne ?
Konu sahibinin bu kadar ustune gitmek niye ? Bazi uyeler fotografini merak ettigi icin paylasmis konu sahibi de.
Kaldi ki hergun takmiyorum. Sadece bir kez taktim diyor kendisi. Yok kirosunu yok fesatsiniz yok gormemissiniz yazilmis ne kadar ayip yahu...
Yakismamis, guzel durmamis.. vs vs denilebilir. Herkesin zevki farklidir. Buna birsey demiyorum da gormemis , kiro yazilir mi ne kadar ayip.Açıkçasıııı görmemiş diyenlerin bir kısmının o kadar altını olsa takıp takıştırıp düğüne gideceğine o kadar eminim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?