Bilezik onun zevk onun var ki takıyor bu kimseyi ilgilendiren bir durum değilGörgüsüzlüğün dik âlâsı bence.
İlgilendirir veya ilgilendirmez kısmıyla ilgilenmiyorum. Konu açmış yorum yapıyoruz işteBilezik onun zevk onun var ki takıyor bu kimseyi ilgilendiren bir durum değil
Yok yokBan koktu yine buralar
Korkuyommm
Evet bende yorum yapıyorum yorumuma verdiğiniz cevaba da yorum yapıyorum sizin yaptığınız gibi.İlgilendirir veya ilgilendirmez kısmıyla ilgilenmiyorum. Konu açmış yorum yapıyoruz işte
2 binden okadar dusurebildim valla ben bunada sukur ettim esimde baya kararliydi. Bir iki hafta yag cekme sonucunda amacima ulastim. Gonul isterdiki 500 takalim ama neyse helali hos olsun vardir bi hayir bundada.Arkadaslar cidden cok abartmissiniz.ben de yurt disinda yasiyorum.dugunlerde kim neyi varsa takar burda da.
Hatta ilk geldigim zamanlar benim gibi yeni gelin gelmis arkadaslarim vardi.okula bile neleri var neleri yok takip gelirlerdi.cok komik bi durumdu ama iste seviyo burdaki insanlar gosterisi.o yuzden cok abarti degil burda 24 bilezik takmak.ha benim yok olsa da takmam gerci de.
2000 euro meselesine gelince.o para cidden buyuk bi para bi sunnet icin.ayrica konu sahibinin kocasi baldizina bi bilezigi bile cok gorup ince bi kunye aldirdigi icin 2000 takmamakta israrciydi konu sahibi.
1000 euro bile cok konu sahibi.ben olsam kardesime bi bilezigi bile taktirmayana 1000 euro taktirmam.kusura bakmasin kimse
Almanci degilimAlmanci olduğun ne kadar belli haa bi de bisey merak ediyorum bu almancilar neden hep para ve altin konusuyo hava atmayi ne kadar seviyorsunuz biri size abartmış diye baksa gözü kaldi diyeceksiniz bide kıskançlık olarak goruyosunuz ya her bakışı ayıp yaa bunu konu etmek bile ayıp
Yok yokmune sütlacın dibini yakmış,koku oradan geliyor,yok bişey
Iki senelik evliyim zaten ilk sene bilmiyodum bile zekat verilmesi gerektigini, bu yil verdim satmassamda veririm insallahO bilezikler ne kız öyle :)
Nazara gelme, dikkat et.
Maşallah
Merak ettim zekatını veriyor musun
Benim hiç yok:)
2000 konusunu kastettim beklenen anda. Tabi insanin ici fesat olunca yaniiKonunun özeti
Ve beklenen an... Altınlarımı taktım, eltimi çatlattım.
Sonrada ortada bir dert varmış gibi geldim konu açtım...
Lütfen sizde bana söyleyin, eltimi çatlatmışım değil miii??
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinIki senelik evliyim zaten ilk sene bilmiyodum bile zekat verilmesi gerektigini, bu yil verdim satmassamda veririm insallah
Aramizda kesinlikle hic bi samimiyet yok. Ne guzel iste kafa dengisiniz, ben ona sadece benden buyuk diye saygi duyarim ve kesinlikle ne fikirleri olsun ne davranislari olsun toplum icin yada yanlizken kurdugu cumleler olsun kesinlikle tahammul edemedigim seyler. Esim icin ara sira gorurum okadar, bana kalsa hic konusmam.bu arada eltı kıskanmıs falan denmıste,
benım 2 eltım var bırıyle gercekden acayıp samımıyız ... ıkı kardes nasıl konusursa oyleyız asla bırbırımızı yanlıs anlamayız
o eltımle bırlıkte alıs verıse cıkar ,bırbırımıze bırseyler alırız, onu nerden aldın bunu nerden aldın derız ,carsıda bırsey gorur begenırız resmını bırbırımıze atarız begendıysen alayımmı derız, begendıgımız bırseyden ıkı tane alırız bır ona bır bana mesela... bol gıybet de yaparızbırbırımızın tarafını tutarız, benım dugunde su oldu sende bu nıye oldu veya olmadı rahatlıkla konusuruz bunları nıye anlattım su yuzden;
gecen gun boynumda kolye vardı emitasyon ama en sahıcı duranından. kız bu ne guzelmıs nerden ne kadara aldın dedı cıkardım al canım senın olsun dedım ona taktım mesela onunda evınde bırsey begenmıstım bu ne guzelmıs nerden aldın dedım gıtmıs bana aynısını almıs hedıye getırdı mesela
sımdı benım eltım kıskanc mı olmus oldu ne alaka yanı
sorduysa nolmus samımıyetıne guvenmıstır aranızda bu samımıyet olmasa gelıp soramaz kı ? ne bıleyım degısık...
Olabilir14 tane 20 gramlik 10 tane 30 gramlik karisik yani yirmi olanlar ince ve ucuz oluyo haklisin
Baskasi olsa bence yazdiginiza saydirdi. Kotu niyet gormuyorum zaten gercekten kultur meselesi.
Yurt disindayim ve gercekten yurt disinda olmanin gelenegi gibi bu dugunlerde takini takiyosun hele hele yeni evliysen bi mecburiyet gibi.
bence gelıp sormasında yanlıs anlasılacak bırsey yokAramizda kesinlikle hic bi samimiyet yok. Ne guzel iste kafa dengisiniz, ben ona sadece benden buyuk diye saygi duyarim ve kesinlikle ne fikirleri olsun ne davranislari olsun toplum icin yada yanlizken kurdugu cumleler olsun kesinlikle tahammul edemedigim seyler. Esim icin ara sira gorurum okadar, bana kalsa hic konusmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?