Vee beklenen an geldi gectiii

İçinde tutsa söylemese kalp krizinden giderdi garip ,napsin :) haset haset :) sen de gösterme ona bi daha ,gözünden kolun molun kopar

2 binden okadar dusurebildim valla ben bunada sukur ettim esimde baya kararliydi. Bir iki hafta yag cekme sonucunda amacima ulastim. Gonul isterdiki 500 takalim ama neyse helali hos olsun vardir bi hayir bundada.

Almanci degilim

O bilezikler ne kız öyle :)
Nazara gelme, dikkat et.
Maşallah
Merak ettim zekatını veriyor musun
Benim hiç yok:)

O bilezikler ne kız öyle :)
Nazara gelme, dikkat et.
Maşallah
Merak ettim zekatını veriyor musun
Benim hiç yok:)
Iki senelik evliyim zaten ilk sene bilmiyodum bile zekat verilmesi gerektigini, bu yil verdim satmassamda veririm insallah

Konunun özeti

Ve beklenen an... Altınlarımı taktım, eltimi çatlattım.
Sonrada ortada bir dert varmış gibi geldim konu açtım...
Lütfen sizde bana söyleyin, eltimi çatlatmışım değil miii??
2000 konusunu kastettim beklenen anda. Tabi insanin ici fesat olunca yanii

resımdekı altınları ben sahte altın zannettım acıkcası
acayıp basıtlestırmıs
altın vaaaarr altın var
annemın babası olan dedem kuyumcuydu okadar altının ıcınde buyudum kı belkıde ondan ınanılmaz basıt gelıyor bu bılezıkler bana
ve kusura bakmayın ama altına tok, gozu gonlu gormus gecırmıs ınsanlar altını boyle takmazlar

neyse olan olmus gecen gecmıs gercekden... onceden bılsek sızı bu fecı goruntuden kurtarırdık kısmet

bu arada eltı kıskanmıs falan denmıste,

benım 2 eltım var bırıyle gercekden acayıp samımıyız ... ıkı kardes nasıl konusursa oyleyız asla bırbırımızı yanlıs anlamayız
o eltımle bırlıkte alıs verıse cıkar ,bırbırımıze bırseyler alırız, onu nerden aldın bunu nerden aldın derız ,carsıda bırsey gorur begenırız resmını bırbırımıze atarız begendıysen alayımmı derız, begendıgımız bırseyden ıkı tane alırız bır ona bır bana mesela... bol gıybet de yaparız bırbırımızın tarafını tutarız, benım dugunde su oldu sende bu nıye oldu veya olmadı rahatlıkla konusuruz bunları nıye anlattım su yuzden;

gecen gun boynumda kolye vardı emitasyon ama en sahıcı duranından. kız bu ne guzelmıs nerden ne kadara aldın dedı cıkardım al canım senın olsun dedım ona taktım mesela onunda evınde bırsey begenmıstım bu ne guzelmıs nerden aldın dedım gıtmıs bana aynısını almıs hedıye getırdı mesela

sımdı benım eltım kıskanc mı olmus oldu ne alaka yanı

sorduysa nolmus samımıyetıne guvenmıstır aranızda bu samımıyet olmasa gelıp soramaz kı ? ne bıleyım degısık...

Aramizda kesinlikle hic bi samimiyet yok. Ne guzel iste kafa dengisiniz, ben ona sadece benden buyuk diye saygi duyarim ve kesinlikle ne fikirleri olsun ne davranislari olsun toplum icin yada yanlizken kurdugu cumleler olsun kesinlikle tahammul edemedigim seyler. Esim icin ara sira gorurum okadar, bana kalsa hic konusmam.

Olabilir 14 tane 20 gramlik 10 tane 30 gramlik karisik yani yirmi olanlar ince ve ucuz oluyo haklisin

allah askına yapmayın bunu ya
Baskasi olsa bence yazdiginiza saydirdi. Kotu niyet gormuyorum zaten gercekten kultur meselesi.
Yurt disindayim ve gercekten yurt disinda olmanin gelenegi gibi bu dugunlerde takini takiyosun hele hele yeni evliysen bi mecburiyet gibi.

yurt dısı derken ? neresı merak ettım ?
dayım almanya da baya köklu bır kuyumcu malum almanya da altın sevılır fazlasıyla takılır altın yonunden de zengındır fakat orda bıle boyle ust uste takılmaz
nasıl bır yurt dısı merak ettım acıkcası

bence gelıp sormasında yanlıs anlasılacak bırsey yok
arkanızdan konusup altınlarınızı baskasına soracagına acık acık yuzunuze sormus merak etmıs
ıkınızde o aılenın gelınısınız bırınız dıgerınden ne eksık ne fazla ıkınızde aynı yerdesınız
sızde olupda onda olmayınca ustelık yenıde ev almıssınız aıle mı destek cıktı acaba demıstır

sız bır aılesınız bırbırınızı sevmek zorunda degılsınız ama aılenız ıcın yarın olacak cocuklarınızın huzuru ıcın ıyı gecınmek zorundasınız. benı kıskanıyor bana soru soruyor benım esyamda gozu kalıyor bakıs acınız olursa aranızda kı gergınlık omur boyu surer ve bu rekabet duygusu cocuklara yansır onlar arasında da olur

ya hıc gorusmeyın tamamen kesın ılıskıyı . ya da atın kotu dusunce ve duyguları daha samımı yaklasın belkı yanlıs tanımıssınızdır belkı bıraz vakıt gecırsenız yanılmısım dersınız ?

genel olarak konularınıza baktıgımda ızlenımım bu oldu

aranızda bellıkı yanlıs anlasılma var ve ınanınkı cok basıt konular. aşın bunları, sız altınınızla hava atmak ıstemedınız mı gorsun ıstedınız kı hepsını taktınız e oda sormus nolacak kı? kotu nıyet aramayın bence

ha bu arada bu konuda tek munasebetsız olan o gelının annesı. ona ne kı sızın altınınızı konusuyor sız ıkı gelın kendı aranızda konusabılırsınız ama o dıs kapının mandalı yanı sıze gelıp nasıl altın muhabbetı yapabılıyor onu anlamadım

Hanımlar,
lütfen üsluplara dikkat edin yoksa bu topik sizlere ban sebebi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…