- 2 Mart 2017
- 1.327
- 778
- 43
Bazi yerlerde galiba sadece annemer takiyo yorumlara bakinca. Heryerin kendine ozgu bi gelenegi galiba. Bizim burdada annemerde gorseler bunu gulmektzn yerlere yatarlar heralde.Bende hergun boyle dolasmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazi yerlerde galiba sadece annemer takiyo yorumlara bakinca. Heryerin kendine ozgu bi gelenegi galiba. Bizim burdada annemerde gorseler bunu gulmektzn yerlere yatarlar heralde.Bende hergun boyle dolasmiyorum
Budur orjinali=)Benziyor sanki
Niye kuyumcu musun=)adanaliyim diyeceksindir,bende adana liyimCanım adana burması tabiki,benden iyi bilemezsin
Biliyorum canım. Tabi ki günlük gezilmez. Annem gezerdi yazdım ben ama annem de o zamanlar 30lu yaşlarının başındaydı. Taze gelin zamanları yaniBende hergun boyle dolasmiyorum
Budur orjinali=)
Biliyorum canım. Tabi ki günlük gezilmez. Annem gezerdi yazdım ben ama annem de o zamanlar 30lu yaşlarının başındaydı. Taze gelin zamanları yani
Valla bursalıyım, İstanbul’da yaşıyorum benim gönderdiğimi Adana burması die satıyorlar. Kandırıyorlar demek ki![]()
Canim foto attim gormedin galiba agriycak bi durum yoktu. Eltimde dugunumuzdeydi dogal olarak biliyo ne takilditiniHepsini kayınvalide mi taktı acaba diye soru işareti olmuştur eltide.
Düğün telaşı falan ama dikkat çekmeyecek gibi de değil 24 tane bilezik. Kolu ağrır insanın yahu.
Dikkat çekmek istemişsiniz, çekmiş.
Bunlar öyle çok şangırdamaz. İçi dolu oluyor... annemden biliyorum
Ama tabi bence de fazla. Alyans ve tek taşımdan başka bişi bende takamam.
Zaten günlük hayatta alyans bile Yok bende. Evde hiç olmuyor. Kolye diyince benimde bir tuğra kolyem var sahi... sürekli taktığım. Babamın nişan hediyesi. Onu altın gibi görmediğimdenAy o görüntü yeter ses de bir nebze önemli ama o nişanda kız bilezikleri ile değil görgüsüzlüğüyle iz bırakmıştı zaten..
Ben bir alyans, ince zincir kolye, tek taş (ki onlar da günlük hayatta hiç pratik değil takılıyor şaça kıyafete). Özel günlerde bile bileklik eklerim bunlara sadece. He ileride istersem şık bir kelepçe de olabilir en fazla..
Evlenirken zarar ederiz diye set bile aldırmadım eşime..![]()
Görmedim malesef, tüm sayfalara bakmadım. İncecik de olsa 24 çok ya:)Canim foto attim gormedin galiba agriycak bi durum yoktu. Eltimde dugunumuzdeydi dogal olarak biliyo ne takilditini
Resim attim gormedin galiba okadar kotu oldugunu dusunmuyorum tum kolum dolmadi yanisormaları saçma olmuş ama 24 tane bileziği aynı anda takmak da sorgulara davet olmuş sanki kim o kdr bilezik taksa sorulur yani, madem sorulmasını istemiyorsanız takmayın. görüntü olarak da güzel olmamıştır diye düşünüyorum ama herkesin kendi zevki.
Zevk meselesi demekki ama gozde baska canlaniyo benceGörmedim malesef, tüm sayfalara bakmadım. İncecik de olsa 24 çok ya:)
Resim attim gormedin galiba okadar kotu oldugunu dusunmuyorum tum kolum dolmadi yani
Bende de 5 tane var digerleri iyi ama bi tanesi var ki evlerden irak.2 saat oturursak bunun en az 1 saatini bana laf sokmakla gecirir.nefes alsam niye oyle aldin der.eskiden cpk takardim simdi biliyorum kiskancliktan yapiyo hic cvp vermiyorum daha da cildiriyoVermiyorum zaten ama bazende icimde kaliyo soylemek lazim. 4 tane gorumcem var hic biriyle sorunum yok olmadida
Bende yurt dışındayım ama bende ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi ben hayatta takmam hele ki 24 tane o ne öyleBaskasi olsa bence yazdiginiza saydirdi. Kotu niyet gormuyorum zaten gercekten kultur meselesi.
Yurt disindayim ve gercekten yurt disinda olmanin gelenegi gibi bu dugunlerde takini takiyosun hele hele yeni evliysen bi mecburiyet gibi.