• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vee beklenen an geldi gectiii

Eklentiler

• images-14.webp
    images-14.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 80
Hepsini kayınvalide mi taktı acaba diye soru işareti olmuştur eltide.
Düğün telaşı falan ama dikkat çekmeyecek gibi de değil 24 tane bilezik. Kolu ağrır insanın yahu.
Dikkat çekmek istemişsiniz, çekmiş.

Bende hergun boyle dolasmiyorum
Biliyorum canım. Tabi ki günlük gezilmez. Annem gezerdi yazdım ben ama annem de o zamanlar 30lu yaşlarının başındaydı. Taze gelin zamanları yani ;)

Budur orjinali=)

Valla bursalıyım, İstanbul’da yaşıyorum benim gönderdiğimi Adana burması die satıyorlar. Kandırıyorlar demek ki :halay:

Kaynimin düğününde bir Alyans tektas ve saatimi takip gitmiştim. Kayinvalidem şu altınları da tak şimdi bakarlar büyük gelinin neyi varmış diye demişti. Takmamistim. Sevmiyorum cidden altın.. alyansimi da 10 kere kaybrtmisligim var. Saatim birde çok beğendiğim zarif bi kunyem var onları takarim arada.

24 altını bi arada görsem bi bakardim ama zevk meselesi sonuçta. Benim elti evde bile takardi. Temizlik yaparken singir singir .

Biliyorum canım. Tabi ki günlük gezilmez. Annem gezerdi yazdım ben ama annem de o zamanlar 30lu yaşlarının başındaydı. Taze gelin zamanları yani :KK66:

Valla bursalıyım, İstanbul’da yaşıyorum benim gönderdiğimi Adana burması die satıyorlar. Kandırıyorlar demek ki :halay:
:D

Hepsini kayınvalide mi taktı acaba diye soru işareti olmuştur eltide.
Düğün telaşı falan ama dikkat çekmeyecek gibi de değil 24 tane bilezik. Kolu ağrır insanın yahu.
Dikkat çekmek istemişsiniz, çekmiş.
Canim foto attim gormedin galiba agriycak bi durum yoktu. Eltimde dugunumuzdeydi dogal olarak biliyo ne takilditini

Bunlar öyle çok şangırdamaz. İçi dolu oluyor... annemden biliyorum :KK66:

Ama tabi bence de fazla. Alyans ve tek taşımdan başka bişi bende takamam.

Ay o görüntü yeter ses de bir nebze önemli ama o nişanda kız bilezikleri ile değil görgüsüzlüğüyle iz bırakmıştı zaten.. :KK48:
Ben bir alyans, ince zincir kolye, tek taş (ki onlar da günlük hayatta hiç pratik değil takılıyor şaça kıyafete). Özel günlerde bile bileklik eklerim bunlara sadece. He ileride istersem şık bir kelepçe de olabilir en fazla..
Evlenirken zarar ederiz diye set bile aldırmadım eşime.. :KK48:

sormaları saçma olmuş ama 24 tane bileziği aynı anda takmak da sorgulara davet olmuş sanki kim o kdr bilezik taksa sorulur yani, madem sorulmasını istemiyorsanız takmayın. görüntü olarak da güzel olmamıştır diye düşünüyorum ama herkesin kendi zevki.

Ay o görüntü yeter ses de bir nebze önemli ama o nişanda kız bilezikleri ile değil görgüsüzlüğüyle iz bırakmıştı zaten.. :KK48:
Ben bir alyans, ince zincir kolye, tek taş (ki onlar da günlük hayatta hiç pratik değil takılıyor şaça kıyafete). Özel günlerde bile bileklik eklerim bunlara sadece. He ileride istersem şık bir kelepçe de olabilir en fazla..
Evlenirken zarar ederiz diye set bile aldırmadım eşime.. :KK48:
Zaten günlük hayatta alyans bile Yok bende. Evde hiç olmuyor. Kolye diyince benimde bir tuğra kolyem var sahi... sürekli taktığım. Babamın nişan hediyesi. Onu altın gibi görmediğimden :KK76:

sormaları saçma olmuş ama 24 tane bileziği aynı anda takmak da sorgulara davet olmuş sanki kim o kdr bilezik taksa sorulur yani, madem sorulmasını istemiyorsanız takmayın. görüntü olarak da güzel olmamıştır diye düşünüyorum ama herkesin kendi zevki.
Resim attim gormedin galiba okadar kotu oldugunu dusunmuyorum tum kolum dolmadi yani

Resim attim gormedin galiba okadar kotu oldugunu dusunmuyorum tum kolum dolmadi yani

tamam sonradan buldum resmi gördüm. yani çok çok kötü durmamuş takılabilir dediğin gibi. ama onların sorması da normal çok meraklı kişilerse. tüm bileziklerini göstermek için takıyor gibi görünmüşsün yani bunların hepsini sergileyeceksen sorulara da hazır olmalısın

Vermiyorum zaten ama bazende icimde kaliyo soylemek lazim. 4 tane gorumcem var hic biriyle sorunum yok olmadida
Bende de 5 tane var digerleri iyi ama bi tanesi var ki evlerden irak.2 saat oturursak bunun en az 1 saatini bana laf sokmakla gecirir.nefes alsam niye oyle aldin der.eskiden cpk takardim simdi biliyorum kiskancliktan yapiyo hic cvp vermiyorum daha da cildiriyo

Baskasi olsa bence yazdiginiza saydirdi. Kotu niyet gormuyorum zaten gercekten kultur meselesi.
Yurt disindayim ve gercekten yurt disinda olmanin gelenegi gibi bu dugunlerde takini takiyosun hele hele yeni evliysen bi mecburiyet gibi.
Bende yurt dışındayım ama bende ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi ben hayatta takmam hele ki 24 tane o ne öyle :D
Zevk meselesi tabi..

nolur kusura bakma ama 24 tane bileziği takıp gezen biri bana ayaklı kuyumcu gibi geliyor
açıkçası çok abartı ve sadece hava atmak için takmışsınız gibi düşünürdüm ben olsam.

ama eltinin davranışları da çok acayip. sorması ayıp. ona ne?

hiçbir güç bana 24 tane bileziği koluma taktıramaz

yatırımımı yapar saklarım yürüyen kuyumcuya dönemem

ayrıca hiç sade durmuyor kandırmayın kendinizi

Back
X