• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee boşandık

Peki bir şeyi merak ettim. Bütün bunlar boşanmış herkes için aynı mı? Yani hem erkek hem de kadın için?

Erkeklerde evlilik sebebiyle kütük ve soyadı değişmediği için erkeklerin kapalı kaydı yoktur. (tabii eğer her hangi bir sebepten kütüğü taşınmadıysa, evlatlık verilme vs gibi). Ama boşanmış ya da bekar yazması boşanmış herkes için aynıdır.

Son düzenleme:
26 agustosta nufus mudurlugune gıdıcem telefonla kalee bıle almıyorlar

boşananlar lütfen cevap verin yeni kimlikte önceki soyad bölümünde esinin soyadımı yazıyor bnm bi arkadasım bosandı öndede arkadaki önceki soyaddada kızlık soyadı yazıyor

Erkeklerde evlilik sebebiyle kütük ve soyadı değişmediği için erkeklerin kapalı kaydı yoktur. (tabii eğer her hangi bir sebepten kütüğü taşınmadıysa, evlatlık verilme vs gibi). Ama boşanmış ya da bekar yazması boşanmış herkes için aynıdır.
Bilgi icin cok tesekkurler. Bosanmis guclu kadinlara da bundan sonra hep mutluluklar getirir hayat umarim.

uzun zamandır üyeliğim var ama nasip bu konuya cevap yazmakmış bende boşandım 3 ay önce temyiz falan derken bugün değiştirdim nüfus cüzdanımı şöyle anlatim sadece soruyolar neden değiştirmek istiyosunuz diye,medeni hal kısmında bekar yazıyo kızlık soyadı kısmı boş kalıyo sadece nüfus kayıt örneği çıkardğınızda boşanmış yazıyo umarım yararlı olmuşumdur.

Yoo, istersen bekar da yazdırabilirsin canım
Benim erkek arkadaşım boşanmış birisi ve kimliğinde "bekar" yazıyor :31:

evlıyken oncekı soyadı kısmında baba soyadın yazıyordu ya
bosanıncada bekar
oncekı soyadında eskı eısnın soyadı yaızyor
ben kızlık soyadıma gectım ıkı bucuk sene sonra evlendım
oncekı soyadına kızlık soyadım gececgıne eskı esımın soyadı gectı yahu bu normalmı?
çook fenaa :53:

Eskiden istesende istemesende Dul yazılırdı.

Ama şuan bekar yazıyor. Annemle babam 7 senedir ayrılar annemde de bekar yazıyor.

kızlar boşanınca medeni hal boşanmış yazıyormuş onasıl saçma bir kelimedir bekar yazılmıyormu direk onumu yazıyorlar

bekar yazıyor hemde yıllardan beri boşanmış çok eskidendi

boşananlar lütfen cevap verin yeni kimlikte önceki soyad bölümünde esinin soyadımı yazıyor bnm bi arkadasım bosandı öndede arkadaki önceki soyaddada kızlık soyadı yazıyor

önde kızlık soyadı yazar önceki soyadı boşbırakılır kimliğinin ilk hali gibi yani boşandıktan sonra kimlğinde eskiden yapmış oldugun evlilğnle ilgili bişey yazmaz normal bekarken nasılsa öyle olur

Back
X