vee son darbe

javelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
406
4
96
Diğer
Esim,yeni bosandim 1ay once...
Bugun sevgilisiyle elele face fotograf koymus
Kizin ailesi arkadaslari yorumlar yapmis
Buyuk ask,enistemmm filan diye
Bu ne igrencliktir
Oysaki bana kesinlikle kimse yok ben ailemle arada kaliyorum o yuzden demisti,aglamisti
O kizi buldum..inkar etti o oylesine bir gonul eglencesiydi dedi
Agladi,yanasmaya calisti ama onlarda planin bir parcasiymis
Ikna oluyumda cabuk bitsin,inatlasmayim diye
Iki yildir bu kizla birlikteymis
Ben hissediyordum ama ispatlayamiyordum
Hatta bana kimse inanmadi yoktur baskasi dediler
Allahimmmm ben nasil bir oyunun icindeymisim

yuva yıkanın yuvası olmazmış..sanma ki bu iki insan mutlu olacak.yalanlar,planlar üzerine kurulan bir lişkiden hayır gelmez.

bekle ve gör..ve o adamdan kurtulduğun için mutlu ol.

seni aldatan birgün diğer kadına da aynısnı yapar.

Hande'nin yaşayacagı durum tam da bu işte.

Kafasını duvarlara vuracak ama iş işten çoktan geçmiş olacak.

Çok şükür sen kanmamışsın

Allah sabır versin sana canım. Şimdi üzülüyorsun bu şoku atlatinca şükür edeceksin allaha. İyi ki bitmis evliligin evliyken ogrenseydin daha zor gelirdi. İnşallah kısa zamanda anlatırsın allah yardımcın olsun

bu nasıl bi şerefsizlktir...
ksr bakma ama çok sinirlendim, eski kocan olacak o adama da, yanında ki kadına da...
bi de utanmadan resim koymuşlar... hay Alahım yaa
arkadaşım, böyle karaktersiz bi adamdan kurtulduğun için sevinmelisin...

ıyyyyy midem bulandı

ne zaman sevgili olmuslarda resimlerini face e yüklemişler
ne zaman akrabaların gözde eniştesi olmus beyfendi

siz kalitenizi bozmayın
bekleyin görün, evli bir adamı ayartan kadın ve evli olduğu halde baskalarına bakan adam nasılsa en kısa zamanda kalitelerini konusturacaklardır

o zaman siz de gülerek izlersiniz:26:

Allah böyle insanlardan korusun herkesii
Eden bulur canım
Bak ne diyor:
Canı Yanan Sabretsin..Can Yakanda Yanacağı Günü Beklesin... HZ.MUHAMMED(S.A.V)

şok olmakta haklısınız nede olsa kaç yıllık eşiniz.size bunu yapan bir gün onada yapar,herkes ettiğini bulur.kurtulduğunuz için sanşlısınız bile.

şu kısımdan midem bulandı ya! adam boşanalı 1 ay olmuş,kızın sülalesi neredeyse kızın ve bu adamın sırtını sıvazlayacak.insanlar bazı değerlerini yitirmiş.

sana inat yapıyor bence...kasıtlı..adam senin ondan vazgeçtiğini anladı konduramadı ki hiç onuruna..

sen maddi olarak istediklerini aldın..o da sana dedi mi benden aldıklarıın başkalarıyla yiyeceksin diye.o belki de kapıları başkalarına açtığını anladı.

aman bırak kalanı da o o..u yesin.kanını emsin.üçkağıtçı adamdan ne hayır görecekse.

hayır anlattıklarından elle tutulur bir yan göremedim adamda hiç.5 para etmez.manen tüketmiş içini sömürmüş..sende soğumuştun galiba..

birazda o karıya sarsın işte.hatta cicim ayları bi bitsin sen karşıdan seyret..tencere kapak olmuşlar onlar bak..

otur şükret derim ben..gerisini Allah a bırak..inşallah yakındır kahkahayla olacakları izleyeceğin günler...

canım niye bakıp kendini sinir ediyorsun. sil face ten hiç bakma. merak etme kötü haberleri gelecek sana yakında . sen bakmasan da ..

Yuh ya millette ahlaki değer diye birşey kalmamış adam boşanalı daha 1 ay oldu adama enişte diyorlar şaka gibi boşver canım üzülme sil onu facenden neden takip ediyorsun o resmi bilerek koydu o inadına yapıyor bence , şimdi belki kızıyorsun bir çok şeye ama şükredeceksin ilerde .

Tabiki bendede bitti hersey..o fotografta yeni tanistigi bir kadin olsa hatta evlense icim yanmazdi...hazirlikliydim
Ama bu kizi biliyordum,davamida bu kizin uzerinden actim,otel kayitlarini buldum
Bana yok oyle birsey,gonul eglencesiydi dedi
Kizkardesini tanistirmissin msnden dedim,tesadufen gordu arkadas oldu dedi
Ailesi herkese kadin-kiz yok bize saygisizlik ediyordu oglumuzda ona tekmeyi vurdu demisler
Agladi,sizlandi senden baska kimseyi sevmedim dedi,hediyeler gonderdi
Hepsi oyunmus beni ikna etmek icin
2yil ya koynumda yilan beslemisim
Bu olaylar patlak vermeden 1sene once cok degismisti zaten herseyde beni sucluyordu
Surekli tartisma cikariyordu ama ben hic tartismiyordum cocugumuz psikolojisi icin
Bunlarda planin parcasiymis
Beni yildirmak
Hadi ben neysede kizimin yuzune nasil bakti,pislik
Neler yasadilar ki kizin ailesi ve arkadaslari bukadar benimsediler
Buarada kiz koymus face ne fotografi
Daha yazamadigim neyorumlar var
Cok yakisiyorsunuz,supersiniz
Enisteyide al gel,ceylaninla mutluluklarvsss..yazamiyorum cogunu
Allahima havale ettim onuda ailesinide

sayfanın çıktısını al,sana laf söyleyenlere gönder

eminim ki yasadiginiz seyler cok agir, cok aci seylerdir ama artik düsünmeyin yada en azindan nasil bir oyunun icindeyim diye degilde, nasil pis bir oyundan ve o oyunun igrenc oyuncularindan kurtulmusum diye düsünün.
Etme bulma dünyasi elbet ettiklerini cekecek onlarda.

canım Rabbim korumuş seni, gözünü erken açmış yine de, bu böyle yıllarca devam edebilirdi..

yaşadıkların çok zor, Allah kimseye göstermesin. Ama şunu bil ki böyle yapan erkeklerin %90 ı köpek gibi eski karısına dönüp pişman olmuşlardır. ben seninkine %100 diyorum. evliyken kaçamaklar hoşuna gitmiş olabilir ama sen hep elinin altındaydın. şimdi ise sen yoksun ve o ona o kadar tatlı gelmeyecek, heyecan duymayacak, 2 gün sonra sıkılacak. kapında ağlayacak. ama o gün geldiğinde işte sen bugün olduğun gibi dik durabilirsen ne ala..

Allah yardımcın olsun, dualarım seninle..

ne aileler var utanmadan birde kızının evli adamla ilişkisini onaylamışlar
eşinin maddi durumu iyi yapışmışlar
ayırdılarda iyimi oldu
neler çektiğini okuyordum ama elim gidipte yazamadım bazen insan teselli edecek söz bulamazya sende öyleydin işte
o kızlada yapamaz yuva yıkanın yuvası olmaz
senin çektiklerini eşin ve o kızda çekmeden ölmezlerrrrrr

Herkes muhakkak yaptıklrının hesabını veriyor,ceremesi çekiyor ama bu dünyada ama ahirette.
Siz kısa sürede boşanıp kurtulduğunuza,Allah ın gözünüzü erken açtığına şükredin.
Siz Allah a havale edin bence artık hiç canınızı sıkmayın düşünmeyin,
İnşallah önünüzde çok ama çok güzel günler olacak.

Sen darbe yemedin eğer oyuna gelseydin yemiş olurdun canım.
Boşandın bu şeref yoksunu yaratıklarla hiç bir bağın kalmadı.
Ne mutlu sana..
Bugün ona ceylan diyen o diller yarın ne hakaretler edecek o kız yansın derdine
Böyle mide bulandırıcı durumu destekleyen insanların güzel sözünden ne olur?

Şimdi sana ben mutsuz oldum yalnızım o el ele başkasıyla gibi geliyor acın bundan belki..
Senin güzel ellerinden,masum yüreğinden tutmaya layık olamamış,takmana değmez.
Dilerim yakın zamanda senin ve kızının sevgisine layık biri ile senin fotoğrafların olur.
O zaman bu sıkıntıların için yaşamış mıydım ben bu üzüntüleri gerçekten diye sorgularsın..
Kendini yalnızlığa mahkum etme, kalbini açık tut derim..
Eski hayatın için zerre üzülme artık, yeni hayatın için heyecanlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…