vee son darbe

kızgınlığınızı anlıyorum ama o karakterdeki insanlar için kendinizi üzmeye değmez. siz önünüze bakın.
onlar birbirlerinden belalarını bulur.
face den silin o insanı. onun haberlerini almak size sadece tatsızlık yaşatır. kendi dünyanızla, çocuğunuzla meşgul olun.

Ne eski eşinize, ne ailesine ne de o kadın demeye utandığım yaratığa söyleyecek söz bulamıyorum.
Umarım sizin yaşadıklarınızın binbeterini yaşar.
Arkadaşım bunları geride bırakmanın tek yolu onlara ait tüm izleri tek tek hayatınızdan silmek.
Bunları görmek, yaşadıklarına şahit olmak sadece yaralarınızı kanatır.
Ne face den nede size haber getiren ortak arkadaşlardan uzak durun ve tüm enerjinizi hakettiğiniz
mutluluğu bulmaya harcayın bence.
Allah yardımcınız olsun ve yolunuzu aydınlık tutsun.

Son düzenleme:
Ben asla takip etmiyorum,bu kotulu yapmam kendime
Bir arkadas gormus,haber verdi
O an sok oldum bukadarini beklemiyordum
Icim acidi ama ufacikta olsa birsey birakmadi bende
Cookk sukur

Javelin konunu okudum. Bu hakikaten son darbe olmus. Bu noktadan sin

Son düzenleme:
Javelin konunu okudum. Bu hakikaten son darbe olmus.uBu noktadan sonra seni daha fazla uzemez. Kizinla cok guzel bir hayat diliyorum. Eskisinden de guzel bir hayatın olacagina inaniyorum

kendi pisliklerinde boğulsunlar
sadece kendime bir noktada kızıyorum
bu insan bir anda değişmedi
ben nasıl böyle aş..lık bir insanla onca yıl aynı yastığa baş koyup güvenmişim
basiretim bağlanmış demekki

ben de ıkıncı kadınları anlamıyorum karısını senın ıcın bırakan herıf senı cocugunla bırakmayacak mı be kadın..
Bu kadar mı düşüncesızsın dı mı yaa ne sacmalıktır bu!

bende şöyle diyorum hep
evli adamla birlikte olan kadının kesin bir falsosu vardır
yoksa kaliteli bir kadın,düzgün bir insan bu hayatı kendine layık görmez
aşkmış aşk en fazla 1 yıl sonrası tamamen duygusaalll

eden bulur canım merak etme herşeyi zamana bırak bekle ve gör.....kendi yoluna bak ama bu arada

Ne yaparsan yap ama kendine kizma. O zaman sevmissiniz iste birbirinizi. Simdi adam degismis.
Yalniz bu suclama olayini benim ex kocam da yapmisti yok sevildigimi hissettirmedin sevgimi bitirdin falan ben de yemistim yalvarmistim. Senin konunu da okuyunca bir kez daha gordum ki tum erkeklerin bahaneleri ayni hic yaratici degiller:) basroldeki hayvanlar farkli ama belgesel ayni belgesel.

Evet haklisin,taktik hep ayni
Dun bir programda dediki,erkek aldatir kadinsucu kendinde arar
Ben ilgisizdim,bakimsizdim vs
Erkegi affeder
Ayni seyi kadin yapsa erkek boyle dusunurmu
Ben ilgisizdim vs.. aslaaaa
Kadin direk o... olur
Hic baska bahane aranmaz

Bende inandim o panikle
Hep kendimi sucladim
Ama gordumki bunun ilgiyle,guzellikle,bakimla alakasi yokmus

Bizimkilerde erkegin o...
Ahlaksiziymis

öncelikle sana kızgınım, boşanmanıza ragmen niye o herif neden face'inde. Ben boşansam, face, msn, telefon ne varsam değiştiririm. Hatta telefonu kendi uzerine bile
almam ki 118 den beni bulamasın diye. Face de ise resim koymam, herseyimi sadece kendim görecek şekilde yaparım sadece cok guvendigim insanları dahil ederim.
Ama sen maşallah hala onu takip ediyorsun, oda bunun farkında sen gitsende güzelim ben yalnız kalmam, oohhh hayat sensizde guzel durumunda. O ne kadar hayvanda
olsa oküz de olsa onu takip etmek seni daha mutsuz yapar ve sen bu çukura düşmüşsün. Bırak onu takip etmeyide kendi hayatına bak.

Benim feci kafam karıştı,konu sahibinin eski konularına göz attım. 22.02.2010 tarihli 'kafama anahtar fırlattı'isimli konusunda bir kız olduğunu yazmış ama 20.12.2011 tarihli 'eşimi çözemiyorum deliricem artık 'isimli konusunda bir oğlu olduğunu yazmış.

BU NE DEMEK ŞİMDİ?

ben cevap vereyim
konu sahibi arkadaş,eski eşinin face'ini takip etmiyor.
bir önceki sayfada,arkadaşım görüp haber verdi demiş.
javelinin aslında kızı var sanırım ama deşifre olmamak için oğlum var demişti.
yanlış hatırlamıyorsam :18:

Yaşadıklarını tüm açıklığıyla anlatınca deşifre olmuyor da çocuğunun cinsiyetiyle mi deşifre oluyor,gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.Çocuk ya kız olur ya da erkek zaten,bunun deşifre olmakla ne ilgisi var?

Ayrıca ilk konuda ve sonrakilerde kızım var demiş zaten

Son düzenleme:
javelin boşandı zaten,aldatıldı,sıkıntılar çekti
o yüzden bu konuya takılmak çok mantıklı değil bana göre
insanın bir günü bir gününü tutmuyor.

javelin boşandı zaten,aldatıldı,sıkıntılar çekti
o yüzden bu konuya takılmak çok mantıklı değil bana göre
insanın bir günü bir gününü tutmuyor.

burda sıkıntılarını bizimle paylaşan insanlar birbirini tutmayan açıklamalar yaparlarsa ben takılırım ve sorarım bunu hakkım olduğunu düşünüyorum.

Javelin yalan söylüyor demiyorum ama burda fake hesap açıp bin türlü yalan söyleyip bizi üzen sonrada yorumları okuyup gülüp eğlenen insanlar oluyor,kaç kere yaşadık aynı şeyi.Yeni üye olamama rağmen 2 kere başıma geldi.O yüzden ben tutarsız birşey gördüm ve sordum,konu sahibi mantıklı bir açıklama yaparsa sevinirim,çünkü artık kimsenin duygularımı sömürmesini istemiyorum,dürüst insanlarla muhattap olmak istiyorum.

Tekrar belirteyim,javelin yalan söylüyor demiyorum,yalan söylediğini de düşünmüyorum sadece mantıklı bir açıklama bekliyorum,bunun insanların sıkıntılarıyla üzülen mutluluklarıyla sevinen bir üye olarak hakkım olduğunu ve çok da mantıklı olduğunu düşünüyorum.

2010'da ilk konu açtığında tanınmamak için çocuğunu farklı belirtmiş,sonradan açıkladı durumu.

2010'da ilk konu açtığında tanınmamak için çocuğunu farklı belirtmiş,sonradan açıkladı durumu.

ok canım teşekkür ederim,sonradan açıkladıysa içim rahat etti.

Kimsenin açığını aramıyorum ama iki farklı şey yazınca öğrenmek istedim.

açıkcası insanları cok incelemem ben sadece olaya yorum yaparım ama ayrıldıgı/boşandıgı eski eşi hala facebookunu takip edenden ben şüphe ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…