ben de ıkıncı kadınları anlamıyorum karısını senın ıcın bırakan herıf senı cocugunla bırakmayacak mı be kadın..
Bu kadar mı düşüncesızsın dı mı yaa ne sacmalıktır bu!
kendi pisliklerinde boğulsunlar
sadece kendime bir noktada kızıyorum
bu insan bir anda değişmedi
ben nasıl böyle aş..lık bir insanla onca yıl aynı yastığa baş koyup güvenmişim
basiretim bağlanmış demekki
Ne yaparsan yap ama kendine kizma. O zaman sevmissiniz iste birbirinizi. Simdi adam degismis.
Yalniz bu suclama olayini benim ex kocam da yapmisti yok sevildigimi hissettirmedin sevgimi bitirdin falan ben de yemistim yalvarmistim. Senin konunu da okuyunca bir kez daha gordum ki tum erkeklerin bahaneleri ayni hic yaratici degiller:) basroldeki hayvanlar farkli ama belgesel ayni belgesel.
javelin boşandı zaten,aldatıldı,sıkıntılar çekti
o yüzden bu konuya takılmak çok mantıklı değil bana göre
insanın bir günü bir gününü tutmuyor.
burda sıkıntılarını bizimle paylaşan insanlar birbirini tutmayan açıklamalar yaparlarsa ben takılırım ve sorarım bunu hakkım olduğunu düşünüyorum.
Javelin yalan söylüyor demiyorum ama burda fake hesap açıp bin türlü yalan söyleyip bizi üzen sonrada yorumları okuyup gülüp eğlenen insanlar oluyor,kaç kere yaşadık aynı şeyi.Yeni üye olamama rağmen 2 kere başıma geldi.O yüzden ben tutarsız birşey gördüm ve sordum,konu sahibi mantıklı bir açıklama yaparsa sevinirim,çünkü artık kimsenin duygularımı sömürmesini istemiyorum,dürüst insanlarla muhattap olmak istiyorum.
Tekrar belirteyim,javelin yalan söylüyor demiyorum,yalan söylediğini de düşünmüyorum sadece mantıklı bir açıklama bekliyorum,bunun insanların sıkıntılarıyla üzülen mutluluklarıyla sevinen bir üye olarak hakkım olduğunu ve çok da mantıklı olduğunu düşünüyorum.
2010'da ilk konu açtığında tanınmamak için çocuğunu farklı belirtmiş,sonradan açıkladı durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?