vee son darbe

Nee aynı kadınla mı cıktı facebookta karsına pis serefsız hala mı bırlıkteymıs?O zaman sana nıye dön
dön dıye yalvarıyormus ..Offf cok üzüldüm canım ya bu erkeklere ben daha da guvenemem ,ne
kadar yalancılar yaa ..( Konustun mu onunla..

Geç de olsa kurtulmuşsun bence sevinmelisin.
Çıkar at hayatından kirli bir mendil gibi.
Bakma facede ne yapıp ettiğine de.
Bilnçli veya bilnçsiz yaptığı adilik başka birşey değil.

Sizin adınıza üzüldüm.inanın eski konularınızı okumakla geçti bütün akşamım.böyle bir adamdan herşey beklenir o yüzden şaşırmayın artık yaptıklarına.geçen ay boşanmışsınız artık kendi yaşamınıza odaklanın...

Son düzenleme:
kizlar benim bi arkadasimda zor gunler geciriyo bi oglu var 5 yasinda. kocasi 2 yil once kadar evi terketti gelip gidip cocugu goruyodu. 3 ay boyle gecti 3 ayin sonunda telefon dokumleri eve gelince( salak adresi degismeyi unutmus) ogrendi baskasi oldunu adamda sonunda itiraf etti zaten neyse bi 3 ay daha gecti adam eve donmek istedi ama pismanlik belirtisi yoktu. arkadasim adami geri aldi cocuk icin. sonra derken 1 yil beraber yasadilar bu kezde arkadasim silmeyi unuttugu bi mesaji gordu adamin telefonunda. soyleyin bana simdi bu kiz napsin? kacarak evlenmisti ailesiyle gorusmuyo

kizin ailesi nasil buna müsade ediyor,

bosanmis bir erkek tabiki baskasiyla olabilir ama

2 yillik bir iliski 1 aylik bir bosanma. ortada vay be ne ask mi var

kurtulmussun,insallah sende cok mutlu olursun

yalandan nasil agladi acaba nasil becerdi :44:

aci bi sekilde yasarak görmüs oldun insanlarin ikinci yüzünü ,bu dünyanin öbür tarafida var ALLAHa havale et

kizinla mutluluklar

Sevgili javelin,ben de ne diyecegimi sÁsirdim,éski konularini bilmiyorum âma bu son yazdigin dẻrinden etkiledi beni,hic üzülme önünde yepyeni bỉ hâyt vảr yavrucugunla,âma ảrtik ínsanlarin yaptiklarini ve ahlak anlaysini midem kaldirmior,o kiz acisindan bakinca ê bósandi sỏrun yok tabi.Yuva yikanin yuvasi olmaz ki,nelẻ olmus bitmis,otel kayitlarini buldum diorsun 2.soku yasadim,áilesine,kuzenlerine de yaziklar olsun,dủrumu iyi de,yoksa daha 1 ay olmus bósanali,2 yillik evlilik,benim bi ảrkadasimin ési de daha önce evlenmisti,básta ailesi kảrsi cikti âma dủrum böyle diildi tabiki,onlar tanistiginda kadindan ảyilali 3 mü 4 yil fln olmustu,âma sizin dủrum cok farkli.NÉse ảrkadsim Allah kỦtarmis seni bu adamdan,yolun acik olsun!

12 yillik evliydim..bu kizla 2yildir iliskisi varmis...zaten gecen sene buzamanlar evi terketti..
Siyahbeyaz ne diye konusuyum okadar dusuremem kendimi
Annem cok sinirlendi gorunce"suna tlf et hakaret ediyim"dedi zor sakinlestirdiler
Evet o yanasmalar,hediyeler,pismanlik gosterileri hep oyunmus
Ama ben anladim,samimi degildi sanki ve bitirdim
Kendime yakistiramadim cunku boyle bir hayati
Nasil bir ahlak anlayisi,nasil bi genisliktir bu sadece bunu anlayamiyorum
Ben kizlada konusmustum bu adam evli cocugu var dedim...aa bilmiyordum bu saatten sonra boyle bir insanla isim olmaz demisti
Bunun adi ask olamaz
Ask bukadar kirli olamaz
Baskasinin gozyasi ve kucuk bir masumun acilarinin icinde oldugu sey ask olamaz

Ne olur buna biri beni ikna etsin bunun adi ne??

bunun adı kızın yağlı kapıya kapak atması olabilir.belki de adamın zaaflarını farketmiştir..inşallah kanını emip atar..

bi onceki sayfada arkadasimin problemini yazdim okuyup yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar

inşallah senin de karşına çok iyi biri çıkar
yaşadığun üzüntüleri unutturur
yaşadıkların kolay değil
ama sen güçlü bür kızsın

bu hayatta daha neler görecegiz bakalım..

sen kurtulduğuna dua et canım hiç üzülme eden bulur...

bu şartlar altında o kızlada mutlu olamaz..
sen önüne bak...

Çok şükür kurtulmuşsunuz artık
Onlarda şimdilik mutluluk pozları vermeye devam etsinler, üçüncü kişi gelene kadar..

canım yaa senin o adamdan kurtulduguna sevinmen lazım
yakında o kızada aynısını yapar emin ol üzülme canım

Son düzenleme:
sen kendi yoluna bak bence onları sayfasına bakıpta kendini yıpratma.

kendine odaklan, şimdi yenilen, eğlen, üzerinden at herşeyi.

sadece eşin değil, eşinin ailesi de......

çok yazık kendi kızları da var bakalım kendi başlarına gelse ne yaparlar?

ama Rabbim o kadar büyük ki kimseyi boynu bükük bırakmıyor.

sabret sırayı ona devredeceksin. o da yaşadıklarını yaşayacak.

Artık önüne bakma,inadına mutlu olma zamanı..Düşman çatlatırcasına mutlu ol.. fotoğraflar çek güzel,mutlu paylaş sende..

Allah büyüktür kendi pisliklerinde boğulurlar.. dışarıya karşı mutlu çift pozları kesmek kolay,emin ol içeri girince hiç öyle değildir..

Gitsin ailesinden özür dilesin.. Kapıdan kovacak değiller.. O pisliğin kahrını çekeceğine ailesinin laflarını çeksin çok daha iyidir..

Veya evden kovsun adamı,çalışsın baksın çocuğuna.. Kimseye muhtaç olmasın... Anlamıyorum şu "çocuğum için barıştım" diyenleri.. Çocuklar aptal ya anlamıyorlar evde ki gerginliği,huzursuzluğu..

Nedense adamlar hiç çocukları için aldat mıyım evin huzurunu kaçırmayayım demiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…