- 25 Şubat 2017
- 37
- 15
- 3
- 32
- Konu Sahibi edatassciiii22
-
Canm.hayirli olsun cok sevindim ...nasil beklemedigin anda oldu herhangibisey yapmamismiyd8nAmin canim aminn
Canm.hayirli olsun cok sevindim ...nasil beklemedigin anda oldu herhangibisey yapmamismiyd8n
Hayırlı olsun bende salı günü kan testi ile öğrendim Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin miniklerimize gözünüz aydın11 aylik evliyim her ay her belirtiyi hamilelige yorup hayal kirikligi yasayanlardandim hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendimm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kardesler
Hayırlı olsun bende salı günü kan testi ile öğrendim Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin miniklerimize gözünüz aydın
Gaz sancim çok var ve iştahım fena şekilde açıkAmin canim insallahh. Varmi hic mide bulantinfalan benim suan iyi gibi ya bitek surekli acikiyorum midem agriyo
Aynen benimdeGaz sancim çok var ve iştahım fena şekilde açık
Salı günü değerim 178 di cumartesi tekrar yapılacak test doktor henüz yeni haftaya gel dedi salı günü ama ben dayanamam cumartesi Bir daha gidicemAynen benimde
Kaç hata olduğunu söylemedi en son adet 5haziran ama benimki çok düzensiz eğer adet gününe bakarsak 5 haftalık oluyor değere bakarsam da 3yada 4Kac haftalikmis canim
Yanılma payı yok pozitif çıktığında idrar testleri bin inşallah sağ salim alırsın kucağına evladını sendeBen daha hic firsat bulup gidemedim doktora en son 12 mayista adet oldum biyandan da hala korkuyorum bide yokmus cikcak diye 3 test yapmama ragmen inanamadim daha
Insallah kuzum insallahYanılma payı yok pozitif çıktığında idrar testleri bin inşallah sağ salim alırsın kucağına evladını sende
Haberlerini bekliyorum inşallah bende cumartesi giderimInsallah kuzum insallah
Canım bende salı günü öğrendim gebeligimi hiç beklemiyordum benimde en son regl olduğum tarih 3 haziran pko var adetim düzenli değil dün kan verdim 245 çıkmış hesaplayinca 5 hafta 6 günlük falan ama kan testine göre 3 haftalık anca korktum ben değer düşük geldi bana. Mide yanmam çok fazla bide basım dönüyor gözüm kararıyor.Kaç hata olduğunu söylemedi en son adet 5haziran ama benimki çok düzensiz eğer adet gününe bakarsak 5 haftalık oluyor değere bakarsam da 3yada 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?