- 9 Temmuz 2013
- 94
- 42
- 53
- Konu Sahibi GizemSeckinGul
-
Amin canım benim çok sagolltebrikler Allah analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına
Aman canım bnimm amin...Allahım bızede nasıp etsın ınşallah.. Tebrık ederıııım Rabbım saglıklı kucagına almayı nasıp etsın
Gerçekten rüyan gerçekleşmiş çok sevindim senin adına mutlu oldum allahım isteyen herkese nasip etsşn bu duyguyu tarifi yok mutluluğunKizlar 2 gün önce rüyamda idrar testi yapiordumm ve pozitif ciktii.. Uyandimm ve hemennn test yaptım ama uyku sersemiiyım uykudan gözümü açamıyorum.. Baktım tek çizgi belirtiyor, attım çöpe. Sonra tekrar uyumaya devam ettim.. Sabah kalktimm kahvaltı ettik esimle ve oturdum yine kadindar kulübünde geziniyorudmm, birisi yazmış oda test yapıp çöpe atmış ve sonra gidip bakmis pozitip çıkmış ve şuanda hamilieymis.. bende koşarak gelim çöpü karıştırdim bir bakktimmm , 2.çizgi silikkk Alllahimmmmmm dededim ben hamileyimmmmmm... Hemen eşime yürü hastane dedim pazar günü oldu bütün bunlar.. yani dün:)gittikk test sonucu ciktii kan sonucuna göre 184.2 yaniyani GEBEYIMMMM... resmen rüya gerceklestii.. Allahım bir an evvel keseyi ve kalp atışıni duymak istiorummm... Allahım herkese nasip etsin. Şükürler olsun..
Evet gerçekten çok güzel bir duygu.. senin lac haftalikkkGerçekten rüyan gerçekleşmiş çok sevindim senin adına mutlu oldum allahım isteyen herkese nasip etsşn bu duyguyu tarifi yok mutluluğun
Amin canım benim hepizin evlatlarini sağlıklı bir şekilde kucağıkıza almak nasip olsunnnRABBİM sağlıklı bir şekilde kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin :)
kızlar merhaba ben dün kan tahlili yaptırdım 801.3 çıktı sonucum 4 haftalık hamilesin dedi 2 gün sonra tekrarını istedi doktor ama kafam çok karışık çünkü tam 4 hafta önce kendi doktorum progesteron tahlili yaptı ve yumurtlama gerçekleşmemiş dedi ben geçen ay yumurtlamadıysam nasıl hamileyim kızlarrr ya tam sevinemedim bu habere bu yüzden
Kızlar Günaydın sağ kasığim ağrıyor batma falan oluyor bebek yerlesiyormu acaba?? Araada sol tarafta ağrıyor ama en çok sağ..
Insallah hamilesindir canım haber verrrTebrikler kuurabiye. Bende tahlil verdim 1 saate cikacak sonucunu bekliyorum 2 gun geciktim önce ultrasonla baktı doktor rahim duvarın çok kalın tahlil yaptır dedi. Kızlar dua edin lütfen. ..
Canim sonucun gayet iyi çıkmış benim 184.2 çıkmıştı banada 4 haftalik dediler o nasıl iş ben anlamadimm şimdi kafam karisti yaaaakızlar merhaba ben dün kan tahlili yaptırdım 801.3 çıktı sonucum 4 haftalık hamilesin dedi 2 gün sonra tekrarını istedi doktor ama kafam çok karışık çünkü tam 4 hafta önce kendi doktorum progesteron tahlili yaptı ve yumurtlama gerçekleşmemiş dedi ben geçen ay yumurtlamadıysam nasıl hamileyim kızlarrr ya tam sevinemedim bu habere bu yüzden
Sennn Ne zaman öğrendin canım hamileliğini doğum ağustos galiba benimde tahmini doğum ağustos ondan merak ettimBen de hamileyimmm. 3 buçuk yıl evlilik ve 6 aylık bir çalışmadan sonra dün idrar testiyle öğrendim .Çok şükür Allahımm.. Hepimiz için Allah sağlıklı bir şekilde kucağmızada almayı nasip etsin
Olsun canım benim bozma moralini ilişkiden sonra ayaklarını kaldırma benden tavsiye ben hep solaa yada sağa yattim direkk hiç ayağa kalkmadan geçen aylarda ayaklarımi diktim işe yaramadi ama sağ yada sol tarafina yat ve uyu sabah temizlenirsinn tavsiyeehcg 0.100 çıktı bidahaki aya kaldı umutlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?